Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Ja, biztosan van videó felvétele a futamáról, csak aztán eszébe jutott, hogy azon õ folyamatosan szembõl látható, amint "keményen küzd" a pofaszéllel! :D

Hátulról nem vehetik fel, ahogy éppen kiderül hogy éppen beszarik...;))) Nehéz kérdés ez a filmezés dolog...:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ó, hogy szomorodjál meg! :D
Na húzzál bele és tekerjél vele jó sokat! Az egy nagyon frankó masina.

Persze, hogy tilos. Sokan ezért is nem jönnek el ide. A nyertes egy másik portálon nagyon bizonygatta, hogy neki videófelvétele van a futamáról, mire írtam, hogy szívesen elnézést kérek, ha felrakja a videót. De azóta nincsen mozgolódás :D

Ja, biztosan van videó felvétele a futamáról, csak aztán eszébe jutott, hogy azon õ folyamatosan szembõl látható, amint "keményen küzd" a pofaszéllel! :D

Thomas Kovacs

Thomas Kovacs

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Hi! Kaptam kölcsönbe kipróbálásra egy Greenspeed GT3-at... nagyon menõ!!!
Majd lesznek videók itt...

Thomas

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

...és az belefér a szabályokba...??? ...nem kéne, mert akkor semmi értelme az egésznek...

...mert akkor jõvõre a zsigulim mögé felcsavarozok egy 1,5x1,5 m-es rétegelt lemezt (bár lehet, hogy elég a zsiguli alakja is...:)) Tom2 vezet én meg megyek utána és megnyerem a versenyt...

Úgy gondoltam eddig, hogy ezen a versenyen ezek tiltva vannak, da ha ezek nincsenek tiltva akkor komolytalan a verseny.

Nem kel tábla, frd tranyóval beállok eléd és akár tandemen egyedül tekerve is elsõ lehetsz ;)

Ha "amatõr" versenyen ilyen profi felszerelésekkel, komplett csapattal jelennek meg a versenyzõ "amatõrök" akkor mirõl is beszélünk?
Ilyenkor mindig Markos György jut eszembe " hány éves vagy királyfi? - 27! - És még hiszel a mesékben?
:):)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Sajnos én nem tudom nem tudtam kilátogatni a versenyre, de gyanítom, hogy utolérték (a rekust), stéhereztek, majd erõt gyûjtve az utolsó negyednél otthagyták.

Na az volna nagy szégyen! A rekusnak, ha utolérik. Az outisnak, ha ezek után beéri ekkora tempóval. Percenként indulnak!

Az én szabályos megoldásom, hogy egy motor végére kell felszerelni egy jó nagy táblát. Az lesz ráírva sorban: kilégzés-belégzés-kilégzés-belégzés... Rövidlátó versenyzõk kénytelenek közelebb tekerni a táblához...!
:)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Persze, hogy tilos. Sokan ezért is nem jönnek el ide. A nyertes egy másik portálon nagyon bizonygatta, hogy neki videófelvétele van a futamáról, mire írtam, hogy szívesen elnézést kérek, ha felrakja a videót. De azóta nincsen mozgolódás :D

Na ez fasza ...

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

...és az belefér a szabályokba...??? ...nem kéne, mert akkor semmi értelme az egésznek...

...mert akkor jõvõre a zsigulim mögé felcsavarozok egy 1,5x1,5 m-es rétegelt lemezt (bár lehet, hogy elég a zsiguli alakja is...:)) Tom2 vezet én meg megyek utána és megnyerem a versenyt...

Úgy gondoltam eddig, hogy ezen a versenyen ezek tiltva vannak, da ha ezek nincsenek tiltva akkor komolytalan a verseny.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Sajnos én nem tudom nem tudtam kilátogatni a versenyre, de gyanítom, hogy utolérték (a rekust), stéhereztek, majd erõt gyûjtve az utolsó negyednél otthagyták.

Nem volt ilyen bonyolult a dolog. Egyszerûen van aki elõtt autó, van aki elõtt motoros ment.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Mit csináltak? Bevárta az elõtte induló fickó a versenyzõt, és vezetett neki?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Ez a stéherezés érdekes dolog és felettébb unfair, hiszen pont azért indulnak percenként, hogy ne legyen stéherezés.

Mit csináltak? Bevárta az elõtte induló fickó a versenyzõt, és vezetett neki?
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Na fent vannak végre a képek, amiért köszönet Zsuzsinak, és TT-nek, és Pupunak az autó biztosításért! Érdekes verseny volt, több szempontból is. A Laci 5.lett abszolultban, illetve 3.lett volna, ha a stéherezõ versenyzõk becsületesen versenyeztek volna. A szél némileg durvára sikerült. Lacinak 54 km/h volt a max, nekem csak 47. De jó móka volt, kivéve az elsõ rajtomat, amikor kitéptem a boomot a vázból, meg még egy-két alkatrészt:)
Szerencsére az M5 is ott volt, így azzal rajtolhattam, csak sajna 4kg-mal nehezebb volt. Este nem kellett altató.
Idõfutam képek
Utána jó volt a szülinapi buli is, örülök, hogy ilyen sokan eljöttek, eljöttetek. A lassúsági verseny jó móka volt! Voltak igazán ügyes versenyzõk:)
Szülinapi buli képek

Ezzel a velokrafttal mindig történik valami, hiába az acél a király még ha 4 kilóval több is....;)
Itt a gyári képsorozat is...(www.x-iont.hu/fotok/Orszaguti/0328-BekasIdofutam)

Ez a stéherezés érdekes dolog és felettébb unfair, hiszen pont azért indulnak percenként, hogy ne legyen stéherezés. A lelkiismeretükkel vajon hogyan számolnak el ???

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Na fent vannak végre a képek, amiért köszönet Zsuzsinak, és TT-nek, és Pupunak az autó biztosításért! Érdekes verseny volt, több szempontból is. A Laci 5.lett abszolultban, illetve 3.lett volna, ha a stéherezõ versenyzõk becsületesen versenyeztek volna. A szél némileg durvára sikerült. Lacinak 54 km/h volt a max, nekem csak 47. De jó móka volt, kivéve az elsõ rajtomat, amikor kitéptem a boomot a vázból, meg még egy-két alkatrészt:)
Szerencsére az M5 is ott volt, így azzal rajtolhattam, csak sajna 4kg-mal nehezebb volt. Este nem kellett altató.
Idõfutam képek
Utána jó volt a szülinapi buli is, örülök, hogy ilyen sokan eljöttek, eljöttetek. A lassúsági verseny jó móka volt! Voltak igazán ügyes versenyzõk:)
Szülinapi buli képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Délutáni csendélet-Versenyre felkészítve:

...és verseny közben ;) :

Picasa Webalbumok - G

...ez már így egy olyan kialakítás, amivel nagyon elöl kellett végezni, fõleg ilyen iszonyatos szélben...

(a fotó tényleg jó...)

...és verseny közben ;) :

Picasa Webalbumok - G

...ez már így egy olyan kialakítás, amivel nagyon elöl kellett végezni, fõleg ilyen iszonyatos szélben...

(a fotó tényleg jó...)

Fent van az idõfuti eredménye (BVKK), ha jól nézem az 5-ik helyre volt elég a legjobb idõ. Nagyon szép teljesítmény. Ilyen fejlõdéssel jõvõre meglesz az elsõ hely is...;)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
adris reméljük egyre töben lesznek a rekusok is jobuli. igaz hegyikerékpárnak nem jó de aszfalra kirrcsi ésmég kényelmes is.
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ma két rekussal is találkoztam a balaton déli partján szentgyörgy és mária körül...
meglepõ, alig szoktam rekussal találkozni, ma meg egybõl kettõ is jött szembe :)
mindkettõ "hanyattfekvõs" volt, egyikkel egy fiatalabb -talán 30 körüli-, másikkal pedig egy õszbe hajló férfi jött.

blog off :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Nem, csak gurultam lefelé a Két Bükkfa nyeregtõl. Világosban majd megpróbálom megnyomni kicsit. Szerintem a 85 simán reális lehet:)

optima baron , shlumpf high speed drive, óra szerint Érdi lejtõn 96... :D

jó kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Délutáni csendélet-Versenyre felkészítve:

Posted Image