Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
jóóólejtön könyü én tavaj sukoronak felfele tekertem velencefelöl 50 et de szerintem mostani erönlétel max 40.
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

MItörtént szakadéknak mentél hátszélel? :) :D

Nem, csak gurultam lefelé a Két Bükkfa nyeregtõl. Világosban majd megpróbálom megnyomni kicsit. Szerintem a 85 simán reális lehet:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

pyton akkor enyi erövel kézelis tekerhetnéd a bringát akár evezös mozdulatokal :D

Olyan is van már! :)

YouTube - Swing - the Recumbent Bike by StrojCAD
Home
Irish Mails

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

Ma esti nightride csúcssebessége
Feltöltött kép
Jó a Big Bang:D

MItörtént szakadéknak mentél hátszélel? :) :D
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
pyton akkor enyi erövel kézelis tekerhetnéd a bringát akár evezös mozdulatokal :D
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

ez nem semmi !
YouTube - A Kayak You Can Pedal

Pár hete találkoztam ezzel (éppen benne vagyok egy kajak eladás-vételben) és úgy megtetszet, hogy már neki is álltam a készítésnek, amikor rájöttem hogy a felsõtest átmozgatása miatt kajakozom... :)

lbordi

lbordi

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
ez nem semmi !
YouTube - A Kayak You Can Pedal

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
Ma esti nightride csúcssebessége
Feltöltött kép
Jó a Big Bang:D

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

A 15-i nem maradt el csak most tartjuk.

15-én szép idõ volt Isaszegen. Egyetlen bringással se találkoztam. :(
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Viszek esõruhát! A kocsma meg fedett! :)

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

A hétvégére esõt ígérnek. Sajnos! :(
Én már bevállaltam a Március 15. én rossz idõ miatt elmaradt isaszegi szezonnyitó túrát Lehet, hogy ez is elmarad?

Vasárnap már szakadozik a felhõzet, csak helyenként lesz zápor (amerre mi megyünk). :)
A 15-i nem maradt el csak most tartjuk.
Nagyon sokan jelentkeztek, ha a fele eljön akkor is szép csapat lesz. Remélem a kezdõket nem riasztja el az idõjósok károgása. Mondtam a jelentkezõknek h nem fog esni. Különben is 2x nem szoktam elhalasztani. :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Le a kalappal, egyre jobban néznek ki az ipari hulladékok:) Itt-ott feltûnik egy LX, stb.

..de nem csak ettõl lettek jobbak! :)

A hétvégére esõt ígérnek. Sajnos! :(
Én már bevállaltam a Március 15. én rossz idõ miatt elmaradt isaszegi szezonnyitó túrát Lehet, hogy ez is elmarad?
Mindenesetre akár még fel is bukkanhatok délután Budakalászon is... (ne készülj tortával, én sem viszek ajándékot)

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
És mindenkit várunk szeretettel a szülinapi bulin, ne felejtsétek!
Szülinapi Megapartyl

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

;963752']Pár kép a szombati túráról:

http://illeslevente.uw.hu/DSC00382.JPG
http://illeslevente.uw.hu/DSC00383.JPG
http://illeslevente.uw.hu/DSC00384.JPG

Le a kalappal, egyre jobban néznek ki az ipari hulladékok:) Itt-ott feltûnik egy LX, stb.
Feltöltött kép
ezt fel lehetne adni rejtvénynek. Mi történt a bringákkal, avagy mûködhetnek ezek? :D

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Pár kép a szombati túráról:

http://illeslevente.uw.hu/DSC00382.JPG
http://illeslevente.uw.hu/DSC00383.JPG
http://illeslevente.uw.hu/DSC00384.JPG
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

zilo_b33

zilo_b33

vendég

• fórumtag
  • 36 posts

Tavaly voltam, 3 rekus volt: egy kmx-es meg egy házi építésûvel valaki rajtam kívül, ha jól tudom. Elég idegõrlõ a túra, az emberek mountain-bike-kal néha ott nem tudtak felmenni, ahol én a Tagunnal igen (egy darab murvás emelkedõ volt, azt hiszem Tihanynál valami magánúton mentünk), illetve nagyon nem figyelnek, nagy a tömeg, sok a vagánykodni vágyó fiatal, vasúti átjárónál a csiki-csuki vasaknál nem fért át a bringám. Megfogadtam, hogy soha többet. Viszont látni velocipédet, 35-40-es tempót diktáló Csepel tanyabájkost, stb.

Szóval idén is megyek. :D
Nulla edezettség kell hozzá nagyjából, brutálisan lassú a menet, a szellem hamarabb elfárad, mint a test.

Kosszi a gyors valaszt.Tavaly a Fujin E-vel akartam jonni,de mivel hetfon vettek le a gipszet a labamrol (aki viragvasarnap Airsoftozik...) es szombaton lett volna a 206 km-es tura inkabb lefujtam.
Azota a Fujin Attila uzletet disziti,mint eladando darab,en ellenben egy HP Scorpin fs boldog tulajdonosa vagyok,amit remenyem szerint most fogok igazan kiprobalni(vagy nem).
Amint ertem jobb ha az ember az elejen belelep a pedalba,hogy ott legyen a szervezok mogott.
Utkozben az elozes,gondolom eleg bonyolult egy Trike-al.
Apropo edzettseg.Szereztem egy nagyon sima szoba bringat,estenkent csuron vizesre tekerem magam(15km),de amint ertem kar a gozert?
Udv moindenkinek
Zi

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Kisebb darbot is lehet vásárolni? (egy üléshez kb. 30cmx70cm darab kell)

Zatikban én is vásároltam már, tavaly csináltam egy íróasztalt, ahhoz onnan voltak a hozzávalók. Lehet darabokat is kapni, vannak mindenféle méretû és alakú maradékok, olyan kicsik is, mint amikrõl most beszélünk. És méretre is lehet vágatni! Vállalnak szegély/élmarást is, bár ez most kevéssé érdekes. És lényegesen olcsóbb mint máshol (legalábbis a sarki Bakoshoz képest jelentõsen).

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Pár éve használtam én is rétegelt lemezt és az tölgybõl volt, lehet még olyat kapni? Talán erõsebb a nyírfánál.
:)

Tom2

Én mindig nyírrel találkoztam csak, de az oldalon : Zatik Fa van bükk és fenyõbõl is...Hogy tölgybõl létezik-e azt nem tudom, de ha te már találkoztál olyannal, akkor lehet...
Ez a nyír vonal is elég erõs, kettétörni még nem tudtam...:)

TanárÚr

Nem tudom én eddig még mindig egy egész lapot-(kat) hoztam el.:) Ez egy nagy raktáráruház szerû képzõdmény, sokan kérnek darabolást, ezért látok rá esélyt, hogy dirib-darabok maradtak és azt is meg lehet venni. Konyhai munkalap darabok annak idején voltak elfekvõben, ezért egy telefont megér szerintem. De ha jó a 10-es (azt hiszem 10-es) nyír nekem van elfekvõben egy akkora, amelybõl 3x ilyen méret kijön, szívesen levágok belõle. Enyhén vetemedett (pedig fektetve tároltam, de ahol tároltam padló az sem sík...:)). Szerintem nem vészes, így hosszában belenézve kb. 70 centiméterre jut 5 milliméter görbület.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

tudom ajánlani a Zatik Fa boltot én mindig itt veszem a fáimat, mert elég nagy a választék. Pl. rétegelt lemezbõl is töménytelen mennyiségek vannak jelen a boltban, melyek 1,5*1,5 darabokban kaphatóak különbözõ vastagságban. Pár száz forintért szakszerûen darabolnak is. A boltban mindenféle egyéb fa termék is megvásárolható...

Kisebb darbot is lehet vásárolni? (egy üléshez kb. 30cmx70cm darab kell)

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

A rétegelt lemez tényleg nyír (oroszok csinálják), ...

Pár éve használtam én is rétegelt lemezt és az tölgybõl volt, lehet még olyat kapni? Talán erõsebb a nyírfánál.
:)