Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Cseréljem az avatáromat?
Picasa Web Albums - reku papa - Main

én ár megszoktam az "öcsit" de baromi jó lenne az új csak a cigit kellene kiszerkeszteni a szájából:)
nagyon hasonlít rád a figura, jó
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Sziasztok!
Egy rekumbens építésén gondolkozom, és ezt találtam olyannak amit elég egyszerûen meg lehetne építeni.
Mi a véleményetek róla, illetve tudtok olyan embert aki elvállalná a hegesztési munkákat?
Köszi a segítségeket :)
PéCsé

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Cseréljem az avatáromat?
Picasa Web Albums - reku papa - Main
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
Miért nem próbálod meg a Carbonrecumbent - Rain Rider -ékat ? Nekik az egyik fõ profiljuk pont a plexi gyártás.
...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Már írtam is nekik...

...és nekik? Elõbb vagy utóbb, de ebbõl az istállóból is beszerzel egy gépet. :)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Nem tudom miért akarjátok mindenáron meghajlítani? Egy 78cm-es tévé képcsõvédõ plexije állítva egyedivé varázsolná a gépet.
Tápos MZ-n már láttam, ott is földobta a látványt (no meg a fogyasztást is). Viharos hátszélnél a tekerést is megkönnyítené.
Valami érvetek ellene...?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Vagy egy "teli" pedál?

Én pillepalackból csináltam nagyobbat, de keveselltem az erdményt.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Már írtam is nekik...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Vagy egy "teli" pedál?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Plexi hajlítás - Géza Norbert Plexi Design - plexi élhajlítás - plexi gravírozás - eladó plexi - forgalmazás - egyedi

Csinálni kellene egy szélvédõt a hajtómûvem elé, télire...
http://t2.gstatic.co...Fairing.jpg&t=1

Ötlet?

Ha reku akkor lompi bike:)
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
gipsz minta polirra csiszolva sima plexi lap hösugárzo válum szivatyu :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Új világcsúcs!
Another World Record | cruzbike.com

100 mérföld 4.27 alatt. 35 km/h átlag...
Kalap le!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Csinálni kellene egy szélvédõt a hajtómûvem elé, télire...
http://t2.gstatic.co...Fairing.jpg&t=1

Ötlet?

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Kössz az adatokat. Tõlem csak egy hosszúságot, szélességet kérdeztek, meg h milyen vastagat akarok 2,3,4 centit csinálnak a vastagabb drágább. Alakra pedig végig egyenlõ széleset gyártanak. Csak az ûlésem elég keskenynek tûnik, fõleg a közepén, szélesebbre jobban el tudom képzelni h kényelmes ezzel a cuccal. Bizonytalan vagyok. Hagyjam meg ezt ami van és erre vegyek AM hálót vagy csináljak kicsit szélesebb ülõlapot.

Egyszerû! Kipróbálod az enyémet , a sajátod, és a Tibiét Ventivel, aztán eldöntöd. Csak tépõzárral van rátéve neki, szívesen ideadja egy körre. Ne ugorj bele semmibe ! Ha felkeltél csörgess meg!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Az üvegszálas ülés méreteit már Peter megadta. Az aluülésem (az ösztelóson) 93 cm. hosz. 28 cm szélesség az ülölapnál és hátközépnél. Derékmagasságban a legkeskenyebb, ott 20 cm. A ventisit, amit használok ehhez az Azub-hoz gyártott Comfort 95 x 28 -as.
Az ülõlap szélessége mellett fontos paraméter az ülõlap hossza. A 30'-nál laposabb üléspozíció nem igényel nagy ülõlap felületet, de szükséges a hát alátámasztása. Az "ülõsebb" testhelyzet esetén elegendõ egy hátközépig tartó támasz, de nyagyobb ülõlap szükséges a komforthoz.

Azon ülések közül (amiken volt szerencsém eddig terpeszkedni) az Optima tûnt a legkomfortosabbnak. Ezt több méretben gyártják és kapható Tom2gazdaságos kiadásban is (de csak "L" méretben). Próbáld ki a Tibiét az ilyen...

Hosszabb idõre (nagy bánatomra) nem volt még alkalmam tesztelni a hálós ülést. Akik használják, dícsérik a komfortját, szellõzését és itt nem kell a + réteg sem.

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Kössz az adatokat. Tõlem csak egy hosszúságot, szélességet kérdeztek, meg h milyen vastagat akarok 2,3,4 centit csinálnak a vastagabb drágább. Alakra pedig végig egyenlõ széleset gyártanak. Csak az ûlésem elég keskenynek tûnik, fõleg a közepén, szélesebbre jobban el tudom képzelni h kényelmes ezzel a cuccal. Bizonytalan vagyok. Hagyjam meg ezt ami van és erre vegyek AM hálót vagy csináljak kicsit szélesebb ülõlapot.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Ventisitbõl Az AM "ventisit" méretét nem ismerem

Az AM ventisit mérete annyiból áll, hogy elmégy hozzájuk megmérik az ülésedet és legyártják a hozzá passzoló cuccost. Én is így tettem, azt mondták, hogy kb. két hét múlva lesz kész 15000-ért fekete szinben. Kalász környékiek elõnyben. Már alig várom.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Szélessége alul 30 cm felül 27, középtájon 24 (piskóta formájú), hossza 93 cm. De nem pont olyan mint a Tibié, mert az eredeti hosszal k. rossz helyen támasztotta a nyakam, úgyhogy átszabtam kicsit.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Szasztok!
Oooobi , egy fél perc és megmérem.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ventisitbõl több méret és forma létezik, az enyém ugyan akkora mint a Tibié. Az AM "ventisit" méretét nem ismerem. Az alu-ülésem piskóta formájú, ezért a derékmagasságban keskenyebb, mint a Ventisit. Az üvegszálas Optima-Tom2 féle üléssel pont passzol. Ilyen van Green Spyce-on. Ha konkrét adatok kellenek, akkor holnap lemérem.