Akkor megnyerted!Én ugyan már teszteltem, de ha nem lesz rá más jelentkezõ szívesen bevállalnám még egy kis tesztelésre.

Más... Az elsõ teló. Hol láttam már ilyet? Lehet, hogy Magyar?! Hol van PERBÁL???
Akkor megnyerted!Én ugyan már teszteltem, de ha nem lesz rá más jelentkezõ szívesen bevállalnám még egy kis tesztelésre.
Én ugyan már teszteltem, de ha nem lesz rá más jelentkezõ szívesen bevállalnám még egy kis tesztelésre.Ha valaki tekerné az össztelósomat, egyenlõre még szabad a hétvégéje... Csak egy szivacs kell rá!
Kiváló teszt lehetõség! Nosza-nosza!
Tesztkörnek kicsit acélos! Én már Visegrád felé szakajtom a láncot, mi lesz a fellegvár felé? Gondoskodni kell szervíz autóról...
Tesztkörnek kicsit acélos! Én már Visegrád felé szakajtom a láncot, mi lesz a fellegvár felé? Gondoskodni kell szervíz autóról...És a célpont legyen a Fellegvár! Jó képeket csinálhatnánk a Szélvész családról!
De ne ám!ne legyen túl korai az indulás!
És a célpont legyen a Fellegvár! Jó képeket csinálhatnánk a Szélvész családról!Jó. Dobogókõ.
.... viszont nem megy jól
Hoppá, akkor itt valami generális probléma van! Valóban ki kellene próbálni homokon, hogy mindhárom kerék szép nyomot hagy-e. Valószínû hogy valamelyik gumi radíroz... Egy próbát megérne az is, hogy tiszta aszfalton jól meghajtanátok, aztán gyorsan megtapogatnátok a gumik futófelületét. Hátha melegebb valamelyik.20-at sem tudjuk tartani vízszintes úton.
mekkora pedálfordulattal tekertek ? és mi lenne az ideális tempó?
48-14 áttételnél 26-os kerékkel és 60-as pedálfordulattal kb 25,6 km/h a sebesség. az nem rossz.
Elõbb fel kéne menni
,
de legalább vízszintes úton Vácig.