...csak ez a felépítmény hajmeresztõen rugalmas és lehet, hogy utána tényleg a túlélésért kell küzdeni...:/
...volt már itt ötletelés de a Fagyi féle (élõben még szebb, üdvözöllek én is) vázfelépítésén el lehetne gondolkodni...
"hajmeresztõen rugalmas" - biztosan zavarja azt akinek van haja:)
de félre a tréfát: vajon nekik nem csavarodik, ha nem akkor miért nem...???:confused:
Ezen is el el kellene gondolkodni. Gyári tandem trike-okon sincs külön merevítés.
Fagyi gépe gyönyörû, igényes. Sok gyári trike megirigyelhetné, de 23kg ami azért nem olyan kevés. Én a tandemet max. a másfélszeresébõl szeretném kihozni. Itt írtam a fórumon h vele is szeretnék konzultálni.
Most a törpölés idõszaka következik. Mielõtt flexet vennék a kezembe minden tanácsot szívesen veszek és megfontolok tudatában annak h a döntés joga és felelõssége az enyém. Nyilván Tom2 és Lompi véleménye jelentõs súllyal esik latba

Ahogy Sao nagyon helyesen írta: a deformáció önmagában nem probléma, kérdés a mértéke, jellege, gyakorisága és fõleg a következménye amire Reku Papa is felhívta a figyelmet