Azt nem árt ha tudod hogy Ooooobi és Tibi Homokkerti, és az én Tüzesem meg a Kerekestelepen készült.
Fertõzött környék !
Na egyébként énis Tibi lennék:D De fórumos megszólitásnál maradjunk dartsos-nál, mert igy legalább tudom hogy rólam van szó

Azt nem árt ha tudod hogy Ooooobi és Tibi Homokkerti, és az én Tüzesem meg a Kerekestelepen készült.
Fertõzött környék !
A pótkerékben szinte mindíg szokott lenni. Kíváncsi leszek a trájkodra, úgy csináld hogy az áprilisi Critcal Massra kész legyen! Mondjuk (ne legyen igazam) de Debrecenben szarban leszel vele. Belezeberedsz mire a városból kievickélsz. (tapasztalat)
Tényleg.....zászlót hol találok, amit rekura tehetnék?
A legtöbb adat innen érhetõ el:A 172 centimhez én most 85kg vagyok, bõven van 10kg tartalékom. Gyakorlatilag nem kerül semmibe lefogynom ezt a 10 kilót - kevesebbet kell zabálni és többet kell mozogni.
Minél többet hajtom a járgányt, annál kedvezõbb lesz az össztömeg...
Tényleg.....zászlót hol találok, amit rekura tehetnék?
Jó az ár-érték aránya, ha lesz tapasztalatod róla, írj majd pár sort.Sturmey Archer 8-as agyváltóval, tárcsás kivitelben.
Nem állítom, h a hajtómû tartója beton merevségû, de úgy gondolom, h megengedhetõ mértékû a mozgása. Anyagfáradásról persze hallottam már...
Dartsos mit épít?
Az olcsó tárcsánál én az elfogadható minõségû - nem tecsós, de nem kell az idei festésû legdrágább - Vféket jobbnak tartom, de nem akarok hitvitát kezdeményeni.
A súly pedig? Segítsetek összehasonlítani! A fékkar és bowden kb egyforma súlyú azokat hagyjuk ki. Mekkora súlya a felfogató csavaroknak, a szerkezetnek, a tárcsának csavarostól?
Számomra az összecsukhatóság fontossága a tárolás mellett a szállítás
...
Az Elephantom 26(!) kg. menetkészen. Alu-CrMo váz, elsõ és hátsó teló, agyváltó, agydinamó, csomagtartó, sárvédõ stb. Én 105 kg. vagyok, ha megpakolom a gépet, az még egy huszas. Tartunk 130 kg. körül, ezek után leszarom, ha fékkar 2grammal több vagy kevesebb.
Egyébként én Warrior tipusú trike-ot épitek, vagyis az az alap, csak nem indirekt, hanem direkt kormányzással.
....
Láncvonallal nemnagyn lesz gondom, mert elöl egy lánctányér lesz, hátul meg egy 8-as agyváltó....alföldre bõven eléglesz:D