Örömmel látlak Tibor! Volt bennem némi "félelem", hogy nem látlak többet!
A fékkel kapcsolatban a következõ ötletem volna (részleteket majd kidolgozzátok):
Adott a klasszikus Canti fék. Ugyebár ott van egy, a két fékkart összekötõ bowden és egy kantár középen ami csavarra rögzül a "fék" bowdenhez. Gyakorlatilag ez egy közösítõ!
http://t1.gstatic.co...SdG9skJSlF2&t=1Gondolom, hogy ha a két fék bowdenházainak megakasztóit nem teszed távolabb ennél, akkor ugyan így mûködne. Esetleg tuningolhatnád egy-egy állítócsavarral, hogy menetközben is elvégezdhesd a finom beállítást.
Ha szükséged lenne ehhez hasonló békebeli Cantifék alkatrészekre, Lompinál kb. 10 trikere valót guberálunk neked össze.[/QUOTE]
Hello!
Nyugi, nem tüntem el(rosszpénz nem vész el:D ), csak nemsok idõm van csinálni....de a hegesztések 99%-a már készvan, mostmár az összerakás van hátra és a menetpróba festetlenül....de ahogyan túl van merevitve, ha ez eltörik valahol, akkor itt követek el rituális trike szétvágást:D
Egyébként a Canti fékes megoldásra énis gondoltam, csak nemtom hogy tudnám megoldani, hogy feszitve legyen az átmenõ bovdenrész...mert a tárcsafék nem ugyanúgy áll mindkét keréken...az egyiken lefele húz, a másikon felfele, mert nincs balos meg jobbos féktuskó....szóval nemtom ilyen megoldással meg lehetne-e oldani, de majd apummal értekezek, néha vannak jó ötletei:D