és a link a nagyobbfelbontásúképre
Erre gondoltam én is de ezt nem tiltja semmiféle szabály, vagy le vagyok maradva. Annak idején a saját leleményedre volt bízva, hogy hogyan használod ki a másik versenyzõ által nyújtott szélárnyékot. Ez lehetett csapatodbeli vagy idegen is. De ez szerintem már off. A többit majd személyesen:)Isu,
a stréhelés zsargonban a bolyozást, szélárnyékban haladást jelenti.
Árok parti, party. Rendõrt egy darabot sem láttam, nem is hiányoztak. Igaz mikor hazafelé poroszkáltunk valahol Pécelen volt egy pár, de nem zargattak bennünket.Tényleg jó buli lehetett.
A rendõrök itt is kaszáltak volna mint a Critical Mass-on
Ha Benjinek nincs ellenére, felkerülnek a képek a képtáramba Keptar - 2011_03_15_Isaszeg
Tehát Arad-Békéscsaba Marathon?
vagy Különleges kerékpárok találkozója vagy mindkettõ?
Ez 25-ös átlagot jelent. Nem rossz.Python!
találtam egy száz kilométeres kört,4 órán belül teljesítettem,mert nem volt útközben nyitva egyetlen egy BÜFÉ sem...:)
A középfokú vizsga hol lenne? A Rekettyés is elég meredek.Felment a Recúgbens a Rekettye utcán, ezzel átment az alapfokú vizsgán.
Mit értesz "stréhelés" alatt? A stéherelést ismerem az, a motor vezetéses edzés vagy verseny egy velodromban mikor egy motorkerékpár a felvezetõ és a mögötte lévõ vákumban teker a bringás ezerrel. A verseny 50 körös szokott lenni.és tilos a stréhelés, a rekuval lennék gyorsabb.
Nem én voltam a fotóaparátcsik, de van itt egy link ahonnan letudod tölteni a képeketAki csinált ma képeket, dobja át nekem légyszi mailben a kite(pont)metal(kukac)gmail(pötty)com címemre! Isu, nálad emlékszem fotóaparátra!
Fordulj bizalommal Lompihoz. Van ott egy megkurtított, négyszögtengelyes hajtómû. A pontos paramétereit fejbõl nem tudom. Még Tomi csinálta...
Minden tiszteletem mellet...a tadpole trike-okon külön fékezett elsõ kerekek ne befolyásolják az irányítást.
több modell is létezik (pl Greenspeed GT3, ICE Sprint, stb) melyeknél elég egy kézzel fékezni egyetlen elsõ kereket, és mégsem húz el oldalra a gép. Használhatunk közösítést is, de kezelhetjük külön is az elsõ két kerék fékeit, nem jelent gondot. Egy jó trike-nál egyszerûbben vezethetõ és fékezhetõ kerékpár nincsen...
Egyforma erõvel kell húzni és kész. Ma kipróbáltam szûk 30-ból satu. A külsõ szemlélõk szerint olyan 40cm magasan úszott közben a hátulja. Oldalra nem húzott. Pedig nem volt egyformára állítva a két fék. (nem a tandem volt)
Tike-osok is had maradjunk itt! Lécci,lécci!...lassan már külön topicot kell nyitnotok.
Megerõsítem. A tandem trike-ot is be lehet fordítani fékkel.A külön mûködtetett fékeknek további elõnye, hogy használhatod kormányzásra is. Sokkal szûkebb fordulókat leszel képes kivitelezni, amennyiben ez szükséges.
A legegyszerûbb módszer: Kettõ kézzel fékezel. Ne bonyolítsd!