Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

...ezt csak azért, mert aktuális és jó poén...
Feltöltött kép

Ki megy holnap Isaszegre? Hol lesz a találkozó? Indulás idõpontja?

Ez a kép nekem is teszik.... lásd pár perc múlva. Éppen töltõdik.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Sziasztok !

Látom mindenki hazaért Isáról, ki kisebb ki nagyobb kerülõvel. Köszi Python megtaláltam a kerékagyat a netten.

Üdv Zé

Semmiség!

Ezt a szóviccet már oly rég el szerettem volna sütni: Papa az OUTIsta! :) ...érted? outi, meg autista! olyan humorom van, hogy köd ül a szememre a meghatottságtól. Kár, hogy rajtam kívül senki sem érti...

Remélem, volt eredménye az evangelizációnak! Lompi! Csinálj már egy rendes szórólapot! Lett volna bõven rá potenciális érdeklõdõ!
Napi jócselekedett: csináltassunk Lompinak szórólapot!

Motyoo! Tudod, hogy nem bántani akarlak! Van még javítani való a huzatbájkon, de felmenni a mellékutcán az eredmény! Szerintem, nekem nem menne!

Választ kell adjak az Arad -Békéscsaba Marathonnal kapcsolatban. Ki jönne? Kb. öt pénz a szállás Aradon.
Feltöltött kép
Szentandrásig mindenki jön ahogy tud. Lompit, Isut, Benit viszem!

Másilk alternatíva, "különleges kerékpárok találkozója, Békés" Errõl nincs több infóm.
Továbbra is adott a Békésszentandrási telek mint bázis. Elsõsorban sátoros megoldással. de angol WC-vel és egyébb alapsztintú komforttal.
Feltöltött kép
Tehát Arad-Békéscsaba Marathon?
vagy
Különleges kerékpárok találkozója
vagy mindkettõ?

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Míg itt az elméleti kerékpártudomány alapköveit letettétek, mi bringáztunk egy jót motyooval.
Felment a Recúgbens a Rekettye utcán, ezzel átment az alapfokú vizsgán.

Nagyon kellemes kört mentünk! Köszönet érte a szélfogóknak (Papának és Mackó cimborámnak, aki olyan szégyellõs volt Isaszegen :) )
Ez a Rekettye utca nem volt semmi... Fölment a recúgbens, de azért kapart rendesen... Ki próbálta már? Melyik bringákkal sikerült/nem sikerült? A recúgbensnek (pontosabban nekem a rövid lábam miatt...) elõnyöm azért, hogy a kerékhez viszonylag közel ülök. Az elsõhöz mármint.
Aki csinált ma képeket, dobja át nekem légyszi mailben a kite(pont)metal(kukac)gmail(pötty)com címemre! Isu, nálad emlékszem fotóaparátra!

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Sziasztok !

Látom mindenki hazaért Isáról, ki kisebb ki nagyobb kerülõvel. Köszi Python megtaláltam a kerékagyat a netten.

Üdv Zé

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
De papa te 10 év mulvais ojan sebeségel fogsz rekuzni mint most ha nem gyorsaban .De az outis kolégák? :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

akkor milyen kerékpárokkal indulnának versenyen

Én országútiztam, van összehasonlítási alapom. Olyan versenyen, amiben nincs szint és tilos a stréhelés, a rekuval lennék gyorsabb. Minden más esetben outi lenne a választásom. A rekun nagyon hiányzik a kiállás, pozícióváltás. Ez a legnagyobb hátránya. A súly csak a második.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
na emelkedön lasabak vagyunk habár ezis relativ mert ugye egy x kilos out meg egy y kilos reku de egyenlö feltételek melet lehetne azonoslenne igaz hogy itt nemlehet kiálni a pedálra de lehettaposni láncszakadásig a pedált. de ez csak az én véleményem.
képek

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ami miatt az egész elkezdett érdekelni, az az, hogy egy angol fórumon felvetõdött a kérdés (és ezt tök jó lenne az országútis topik lakóival együtt kitárgyalni), hogy ha az UCI semmiféle elõírást nem alkalmazna, akkor milyen kerékpárokkal indulnának versenyen, és elég egyöntetûen azt válaszolták, hogy rekumbensekkel. Valaki szerint 10%-os emelkedõig a rekuk elõnyben vannak az országúti kerékpárokkal szemben, és hogy afölött is csak a plussz súly miatt kerülnek hátrányba. Ez igaz? Én nehez hiszem, hogy bármilyen kis emelkedõn is ne jönne ki a fekve hajtás hátránya (mondom ezt úgy, hogy sose próbáltam, úgyhogy ne nagyon toljatok le, ha tévedek)

peti710

peti710

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

Értem, köszi. Azért kérdeztem, mert elég nagy súlytöbbletnek tûnik az baromi hosszú lánc.

Kb 2.5 X hosszabb a normál kerékpárnál. Ez olyan 60dg.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
...a 106 kilóm mellé...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
bloke phytonál az semmi:)
képek

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Értem, köszi. Azért kérdeztem, mert elég nagy súlytöbbletnek tûnik az baromi hosszú lánc.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Feltöltött képAmennyiben csak a rekukat nézzük, akkor az emelkedõ. Minél nagyobb az emelkedõ, annál inkább a hátsó kerékre esik a terhelés - de ez meg elöl hajt!
A többi viszont elõny... (elfogult vagyok! :)
Magas kerekek mellett, alacsonyan tartható az üléspozíció és a hajtómû, nameg a rövid láncvonal.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Jópárunknak... Nekem kettõ!

És van valamilyen hátránya? Nem igazán értem, hogy miért alkalmaznak egyáltalán hátsókerék hajtást.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Van valamelyikõtöknek elsõ kerék meghajtású gépe?

Jópárunknak... Nekem kettõ!

peti710

peti710

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

erre szokta volt mondani régebben az utcánkban egy öreg,
hogy nem erõszak a disznótor.. csak a malac érzi úgy
:)
tapasztalt öreg volt.

Osztom a véleményed

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

A te tringád, a te idõd, a te pénzed. Kísérletezz! :)

erre szokta volt mondani régebben az utcánkban egy öreg,
hogy nem erõszak a disznótor.. csak a malac érzi úgy
tapasztalt öreg volt.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Van valamelyikõtöknek elsõ kerék meghajtású gépe?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Szélvésznek:
http://www.bentrider...11.17.07-AM.png
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
A te tringád, a te idõd, a te pénzed. Kísérletezz! :)