Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A légrugót szeretem nagyon okos találmány :)
Más
valaki régebben keresett csapszeges kormányzást kétkerekûre, hát tessék:
erre mondanám hogy érdekes arca van ;) bár technikailag nem rossz.
:)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
volt szerencsém már beépiteni egyet . :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Hehehehe és az a fox majdnem anyiba lenne mint az egész gép :) :D

Nem feltétlenül. Az egyik fox-omat 28-ért vettem (sima rugós) a légrugómat meg 38-ért 2-3 éve. Csak jó idõszakban kell megvenni.:) ...és hát érezni a minõséget, komoly darabok.
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Hehehehe és az a fox majdnem anyiba lenne mint az egész gép :) :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
[quote name='chevy777']Sziasztok.Eltelt egy kis idõ mióta itt jártam, gondolkodtam, milyen is legyen hû társam.Minden véleményt tapasztalatot elolvastam, meghallgattam, és mivel országuti alkatrészeim adottak, arra jutottam hogy legyen a bringa egy Chili -hez hasonló járgány, mert kellõen kényelmes , gyors.Továbbá ez kerûl jelenlegi opcióim mellet a legolcsóbb megoldásnak.Arra szeretnék megkérni aki akar szoljon hozzá a témához, mégpedig abban, hogy mivel mindenki ismeri a gépet, mit változtatna esetleg rajta , annak érdekében hogy sikerûljõn a maximumot kihozni belõle, bár tudom ,hogy sok mindent már vátoztatni nem lehet, mert nagyon jól sikerült gép lett.A jelenlegi tulaj tanácsát megfogadva már tudom hogy lesznek rajta sárvédõ felfogatás helyek.Továbbá voltam Nyíregyházán egy bringás társnál, ez is segített a döntés meghozatalában, nagyszerû kis lengõorrút sikerült összeraknia, gratulálok hozzá.[/ QUOTE]

Nekem egy valami hiányzik róla. Egy hátsó rugóstag. Egy levegõs. Az üléssel párhuzamos irányba beépítve nem rontana a kinézetén, viszont a beton keményre felfújt gumik miatt jó szolgálatot tenne. A teljesítményén nem rontana, mert úgyis az elsõ kereket hjtod (nincs pogózás) , csak annyi hátránya van, hogy kb. fél kilogramm ráugrana a rendszerre. A formáján, de még a színén sem kell változtatni tényleg egy jól sikerült gép. A légrugó miatt finoman belõhetõ a kényelem,vagy akár a feszes mozgás. (pl. fox rugóstaggal biztosan.)
...

chevy777

chevy777

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Sziasztok.Eltelt egy kis idõ mióta itt jártam, gondolkodtam, milyen is legyen hû társam.Minden véleményt tapasztalatot elolvastam, meghallgattam, és mivel országuti alkatrészeim adottak, arra jutottam hogy legyen a bringa egy Chili -hez hasonló járgány, mert kellõen kényelmes , gyors.Továbbá ez kerûl jelenlegi opcióim mellet a legolcsóbb megoldásnak.Arra szeretnék megkérni aki akar szoljon hozzá a témához, mégpedig abban, hogy mivel mindenki ismeri a gépet, mit változtatna esetleg rajta , annak érdekében hogy sikerûljõn a maximumot kihozni belõle, bár tudom ,hogy sok mindent már vátoztatni nem lehet, mert nagyon jól sikerült gép lett.A jelenlegi tulaj tanácsát megfogadva már tudom hogy lesznek rajta sárvédõ felfogatás helyek.Továbbá voltam Nyíregyházán egy bringás társnál, ez is segített a döntés meghozatalában, nagyszerû kis lengõorrút sikerült összeraknia, gratulálok hozzá.

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
agyváltósoknak
:)

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

ez azért nem semmi....
https://picasaweb.go...024420803779154

Mit törhette a fejét, amíg ezt kitalálta. Mert ennél bonyolultabban már nem tudta volna +csinálni.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Kis kerék-nagy kerék: UPDATE: Photos (and video) of the Optima High Baron, dual 700c high racer | Recumbent Journal
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Amiért agyváltót akartam a 20"-os járgányomra (Igor Ralic képeibõl emelek ki egyet):

Posted Image

Nem a helyben váltás lehetõsége vonzott annyira, hanem a váltó kanalát el kell tenni a talaj-gumi érintkezés mellõl.

Amellett, hogy óriási buli, a háromkerekû legnagyobb hátránya a három egymás melletti nyomvonal, ami megnehezíti a kátyú kikerülését, "megközölését" - különösen forgalomban, amikor nem lehet szlalomozni az úton, mert a kamaz, de még a trabi is erõsebb...

Egy kisebb gödör, kõ is durva felütést okozhat, mifelénk meg egészen fejlett kátyúk is vannak...
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Szép, figyelemfelkeltõ megoldás, de nem jó (szerintem). Sok a kopóalkatrész , idõvel olyan szitálásba fog kezdeni a kormány, hogy az ügyfélnek igen lesz egy-két meleg pillanata. Legalábbis ha használja. Ha csak frenkizni akar vele, és vitrinben alkalmazza a gépet, akkor nem annyira zavaró eme apró momentum.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

lbordi

lbordi

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
ez azért nem semmi....
https://picasaweb.go...024420803779154

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Hogyan állítsd méretre a rekud?

Egy-két részlete érdekes megoldás. Turkáltam utána - a fejlesztõ cég honlapjáról használható dolog nem nagyon jön elõ. A kereskedelmi bevezetésre hajtanak.

Ugyanez a gép másik videón:
http://www.youtube.com/watch?v=_Fv7pBwnjfY&feature=autoplay&list=WL391611B5247922FE&index=1&playnext=9

http://www.youtube.com/watch?v=rANf79cMrv4&feature=player_embedded
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

SPD-vel menne gyorsabban :) Egyébként bitang igényesen megépített gép még ha komplikáltabb is az átlagnál.

Ez a mai Japán. Meg vannak õrülve a high tech cuccokért. Hallható, hogy a nézõk majd' elájulnak a látottaktól. Azt is láthatjuk, hogy a fickó fehér nadrágban térdel a járdán. Egyik ismerõsöm volt kinn, azt mondja, hogy a belvárosokban a járdáról nyugodtan lehetne enni, akkora a tisztaság.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Hogyan állítsd méretre a rekud?http://www.youtube.com/watch?v=6XMxkK2zg7w
...és még pár érdekes megoldás...

SPD-vel menne gyorsabban :) Egyébként bitang igényesen megépített gép még ha komplikáltabb is az átlagnál.
...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Hogyan állítsd méretre a rekud?
...és még pár érdekes megoldás...

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Söröztél már bringázás közben?

És ezt, hogy gondolják a szervezõk? Zéró tolerancia van. Ja, csak a "sofõr" nem ihat!

koccint képek a Gályán

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Vannak még más "Lompik" is az országban:)Egy kis olvasni való. Nekem szimpatikusak az ilyen kaliberû emberek, ha legközelebb Balatonalmádiban járok akkor megkeresem a figurát.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

;1092308']Tanár Úr!

Ez nem a gályából lett átalakítva?

FÕZDEFESZT - Elsõ Hazai Kézmûves Sörfesztivál Söröskorsó szépségverseny, Hasznos Infók

Söröztél már bringázás közben?
Posted Image
És ezt, hogy gondolják a szervezõk? Zéró tolerancia van. Ja, csak a "sofõr" nem ihat!
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Tanár Úr!

Ez nem a gályából lett átalakítva?

FÕZDEFESZT - Elsõ Hazai Kézmûves Sörfesztivál Söröskorsó szépségverseny, Hasznos Infók
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"