[quote name='chevy777']Sziasztok.Eltelt egy kis idõ mióta itt jártam, gondolkodtam, milyen is legyen hû társam.Minden véleményt tapasztalatot elolvastam, meghallgattam, és mivel országuti alkatrészeim adottak, arra jutottam hogy legyen a bringa egy Chili -hez hasonló járgány, mert kellõen kényelmes , gyors.Továbbá ez kerûl jelenlegi opcióim mellet a legolcsóbb megoldásnak.Arra szeretnék megkérni aki akar szoljon hozzá a témához, mégpedig abban, hogy mivel mindenki ismeri a gépet, mit változtatna esetleg rajta , annak érdekében hogy sikerûljõn a maximumot kihozni belõle, bár tudom ,hogy sok mindent már vátoztatni nem lehet, mert nagyon jól sikerült gép lett.A jelenlegi tulaj tanácsát megfogadva már tudom hogy lesznek rajta sárvédõ felfogatás helyek.Továbbá voltam Nyíregyházán egy bringás társnál, ez is segített a döntés meghozatalában, nagyszerû kis lengõorrút sikerült összeraknia, gratulálok hozzá.[/ QUOTE]
Nekem egy valami hiányzik róla. Egy hátsó rugóstag. Egy levegõs. Az üléssel párhuzamos irányba beépítve nem rontana a kinézetén, viszont a beton keményre felfújt gumik miatt jó szolgálatot tenne. A teljesítményén nem rontana, mert úgyis az elsõ kereket hjtod (nincs pogózás) , csak annyi hátránya van, hogy kb. fél kilogramm ráugrana a rendszerre. A formáján, de még a színén sem kell változtatni tényleg egy jól sikerült gép. A légrugó miatt finoman belõhetõ a kényelem,vagy akár a feszes mozgás. (pl. fox rugóstaggal biztosan.)
...