Pontos paramétereket nem tudok viszont az általad is említett au. fórumon talán van valami méret specifikáció. Én nem mélyedtem el ennyire a dologban.Én is szeretnék kérni egy felet, köszönöm az intézkedést!
Tudjuk amúgy, hogy milyen vastag ez az anyag? 1-1,5-2 centi?
OK. Sejtettem, hogy csak valami elírás.Bocs, Isuka, nem tudom miért Tom2-õt írtam be...
Mindenesetre én azt csinálnám, hogy kérnék mintát (sample) az anyagból. Levágnak egy 10x10cm-es darabot és elküldik,(lehet ingyen) abból minden kiderül, vagy azokat a kérdéseket amik itt elhangzottak fel kell tenni a gyártónak. Fognak válaszolni, mert nekik a pénzed kell. Ezután lehet rendelni.
Hát ebbe csomagolják mivel ez a legkülsõ réteg. A belseje lehet ugyan ez, ha vastagabb ülõfelületet akarsz. És a hab a tortán egy újabb találat a neten errõl a témáról.Azt mondják a komforthoz két réteg elég. A 80x210-es anyagból ki tudsz vágni 4db. 40x105 centiset, ezt kettesével felhasználva két ülésre való anyagot kapsz. Emájrájt?
Én még nem olvasgattam részletesen. Mibe "csomagolják", vagyis mi a legkülsõ réteg? Ugyanez az anyag?
Jól van nem kell annyira hálálkodni, majd iszom egy sört az egészségetekre.Magyarán egy "adag" 2 ülésre elegendõ. Én akkor valakivel felesben hozatnék egyet.
Hasszan! Ezen is átcsorog az esõ, csak k. hamar megszárad.
Motyo! Nem csomagolják , csak hajtogatják.
Ooooobi, Isu ! Kösz a tippet, beruháztam!