Jelentkezz be Regisztrálj

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Posted 2011. July 16. - 23:24

Posted 2011. July 16. - 22:49

...zászlótartót mibõl készítenétek?
- A javasolt vékony horgászbot
- 10x1 alu csõ, kidobásra ítélt többrudas törülközõtartó, v villanyszerelési anyag, ha simán nem beszerezhetõ a környékeden.
- Decathlonban láttam sárkányeregetõk részére árusított üveg- szénszálas rudakat.
- Sátor merevítõ rudak is szóba jöhetnek (leárazott olcsó strand szélvédõ)
Zászlót láthatósági mellény - narancs színût javaslok - egy darabjából készíthetsz, azon a fényvisszaverõ sávok már rajta vannak.
Posted 2011. July 16. - 22:32

Egy kérdés: zászlótartót mibõl készítenétek?
horgászbotbol
Posted 2011. July 16. - 22:22

Köszi a jó tanácsot, nem is került vissza a fényezés után az a csomagtartó (nem is fényeztük le)
Ma délelõtt raktam össze, ezért nagyon sok minden még hiányzik róla, leginkább a ventisit, sajnos úgy látom még mindig semmi hír róla. A lemez meg nagyon kemény

A billegéssel kapcsolatban én úgy érzem valamennyire mindig meg fog maradni a felépítésbõl adódóan, de meg lehet szokni.
Egy kérdés: zászlótartót mibõl készítenétek?
Posted 2011. July 16. - 22:05

Egy kis mobiltelefonos videó az elsõ tesztkörök egyikérõl a fiammal. Még tavaly készült...
https://picasaweb.google.com/lh/photo/Veu0jxmIXxQjDujiBoymCw?feat=directlink
Isten hozta az új fórumozókat!
(Uraim és vaskohászok!) A lengõorrú bringákhoz (sem) értek, de a hátadból kiálló, feltehetõen csomagtartó célú drótot (a kohászok 10mm alatt drótnak nevezik az anyagot - de én nem is vagyok kohász, csak kötekszem) célszerû volna lesüllyeszteni a hátsó kerék sárvédõje (majd lesz, ha rendesen összekoszoltad a ruhádat egy esõ után) szintjére. Ezzel a javasolt változtatással a felmálházott bringa súlypontját alacsonyabbra helyezed, és biztonságosabb, könnyebben kezelhetõ lesz.
Sok sok jókedvû, balesetmentes utat kívánok nektek!
Posted 2011. July 16. - 22:03

különben meg hozád képest másnak ment még carabul is elsöre
Posted 2011. July 16. - 22:00

nagy ember aza kotmány is az én müvem

Posted 2011. July 16. - 21:50

Itt vagyok és figyelek.
Már éppen arra gondoltam, "na, megint egy rövidítõ a fedélzeten".
Könyörgöm, csak két ujj mozdulattal több a "meg" a "+"-tõl. Ennyi fáradságot megérdemel ez a szép anyanyelv. Vagy nem?
ígérem hogy ha ilyet láttok az írásomba ezután az nem lesz szándékos !!! (pedig lenne még pár a tarsolyomba)
de amire vártam meg erõsítést arra nem válaszolt senki. gondolom mindenki volt kezdõ. szívesen vettem volna pár tapasztalatot, pár megnyugtató szót
Posted 2011. July 16. - 21:04

Egy kis mobiltelefonos videó az elsõ tesztkörök egyikérõl a fiammal. Még tavaly készült...
https://picasaweb.go...feat=directlink
Posted 2011. July 16. - 20:51

Sziasztok!
Lompi mester által még tavaly készített gép fényezés után, erõsen félkész állapotban.
Steve
Szia!
Szép.
Ez valami motoros, gyári kormány?
Vagy ez is a Lompi Mûvekbõl való?
NE
Posted 2011. July 16. - 20:49

Ezért lett elegem a kottaolvasásból is. A Cm7/5b és a F#o/G verte ki nálam a biztit, pedig ha kiírnák mennyivel áttekinhetõbb lenne az is.
Nocsak! Szintén zenész?
A kotta nekem sokkal logikusabb, mint ezek a fórumos, msn-es rövidítések.
Ha Mozarték, is így rövidítettek volna kényükre-kedvükre, most fogalmunk sem lenne mit is komponáltak 500 évvel ezelõtt.
Apropó rövidítés.
Lompi mester. A fiam bringáján kéne egy kicsit szobrászkodni, mert a legközelebbi ülés állásban, is még távoliak neki a pedálok. Én már nem is tudok ezzel a beállítással menni, mert elakad a lábam a kormányban, neki mégis ez még hosszú. Jövõ héten megkereslek valamikor.
Posted 2011. July 16. - 18:22

Lompi mester által még tavaly készített gép fényezés után, erõsen félkész állapotban.

Steve
Posted 2011. July 16. - 17:05

Itt vagyok és figyelek.
Már éppen arra gondoltam, "na, megint egy rövidítõ a fedélzeten".
Könyörgöm, csak két ujj mozdulattal több a "meg" a "+"-tõl. Ennyi fáradságot megérdemel ez a szép anyanyelv. Vagy nem?
Ezért lett elegem a kottaolvasásból is. A Cm7/5b és a F#o/G verte ki nálam a biztit, pedig ha kiírnák mennyivel áttekinhetõbb lenne az is.

Posted 2011. July 16. - 15:29

itt vagyok és figyelek.
már éppen arra gondoltam, "na, megint egy rövidítõ a fedélzeten".
d
k
ne
:-)
Posted 2011. July 16. - 12:59

Na+ Zétát is +5i a guta.
Itt vagyok és figyelek.

Posted 2011. July 16. - 10:06

Ne keverd a homoszexualitást a pedofíliával. Az utóbbit büntetik, az elõbbire akár büszke is lehetsz. Megjegyzem, hiteltelen másképpen gondolkodó lennél a kiegyensúlyozott házasságoddal, az asszonnyal és családdal.Ej, úgy látom, ezután már a hölgyekkel való flörtöléskor is szemüveget kell viselnem, különben még bekasztliznak pedofíliáért...

Posted 2011. July 16. - 09:55

nem tudom + szokni. Olyan érzés, mint ugyan azt a viccet hallani újra és újra. Már nem vicces.ha továbbra is igy irsz + fog gyûlni Pythonnal a bajod
Posted 2011. July 16. - 06:53

Van annak pöcse még ha kicsi is...
Ej, úgy látom, ezután már a hölgyekkel való flörtöléskor is szemüveget kell viselnem, különben még bekasztliznak pedofíliáért...

Posted 2011. July 15. - 21:34