Én ezen kívül határozottan érzem, hogy kevésbé izzadok acs10-n ülve mint egy pamut huzatoson
Sziasztok!
Jön valaki ma esetleg közületek a CM-re?
Feleségem beteg, úgyhogy lehet, hogy csak a Feneketlen tóig megyek emelni, aztán haza, de mivel az 1 km-en belül van, oda biztosan kinézek.
Hasszan
Valaki használ közületek olyan ülésszivacsot(nem venti -vagy recusit) amit az AM bringában lehet kapni? Mennyire szellõzik?
A leglényegesebb különbség inkább az, hogy a rekusit önmaga nem marad vizes, a nyitott cellás szivacs a pamut huzattal viszont száradási idõt igényel.
Én használtam normál nyitott cellás szivacsot, nincs azzal semmi baj! Mondjuk a rekusitet jobban szeretem, bár pont ugyanannyira izzad benne a hátam(on a mez). A leglényegesebb különbség inkább az, hogy a rekusit önmaga nem marad vizes, a nyitott cellás szivacs a pamut huzattal viszont száradási idõt igényel.Valaki használ közületek olyan ülésszivacsot(nem venti -vagy recusit) amit az AM bringában lehet kapni? Mennyire szellõzik?
Valaki használ közületek olyan ülésszivacsot(nem venti -vagy recusit) amit az AM bringában lehet kapni? Mennyire szellõzik?
azonban a Városliget ideális próbákra, különösen az Olaf Palme sétány Ajtósi felõli része, nagyon széles enyhe lejtõ is vannem a Hõsök terén kerítenék sort, - bár a sok Japán turista ennek valószínûleg nagyon örülne
Nagyon szívesen segítek, de alighanem félre értetted: a bõ 130kg párom és az én együttes tömegemSzélvész Tanár-úrnál probálkoznék.
Hála istennek a kínai mérnökök erre a gépre elöl szabványos 100 mm-t, míg hátulra semmivel össze nem hasonlítható 115 mm-t álomdtak, így bár kisebb az erõkar 6"-al, de kevesebbet kell tágítani.
Hála istennek a kínai mérnökök erre a gépre elöl szabványos 100 mm-t, míg hátulra semmivel össze nem hasonlítható 115 mm-t álomdtak, így bár kisebb az erõkar 6"-al, de kevesebbet kell tágítani.