Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

... most hétfõn?

(jól van no, szar poén volt!)

Gondoltam, idõben szólok.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás

... most hétfõn?

Akik gyorsak és ügyesek, azok már hétfõn a szombatit tekerik. ;)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;1128944']Kinek van kedve egy szombati dél-budai tekeréshez?

... most hétfõn?

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Kinek van kedve egy szombati dél-budai tekeréshez?
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

b zsolt

b zsolt

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

Errõl jut eszembe, nem maradt meg valakinek a vásárolt ACS10-es anyaga? Szívesen átvenném.
Illetve, ha összeállnánk páran vehetnénk egy következõ adagot. Én minden esetre jelentkezem egynek.

én is beneveznék 1 acs 10--re hátam szaunázott már eleget!!!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Etyekre mentem a borfesztiválra.

Bár én is inkább oda mentem volna!
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
[quote name='Reku Papa'] Gondolom elég nyugodtak lesznek, mire haza érnek. :D [QUOTE]

Jómagam is hasonló vagy nagyobb kihívásnak tettemm eleget. Etyekre mentem a borfesztiválra. Jó érzés volt a három kilóméteres kocsisor mellett eltekerni! :) A szintemelkedés nem volt oly nagy, de találtam egyébb megoldandó feladatokat. Elég nyugodt voltam mire hazaértem...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Beni és Isu beneveztek erre: Rekumbens - Annyira Más Bringa: Budakalász-Kékestetõ-Budakalász túra

Gondolom elég nyugodtak lesznek, mire haza érnek. :D

Én tegnap egy gyalogtúrán meghúztam a csípõmet, és most itthon csikorgatom a fogamat. Mint ha kést szúrnának a csípõízületbe. Nem vicces.
:( :(

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Itt egy szuperkönnyû faülés, ez már tényleg S-es méretnek fele meg, 85 centi az ülõrész hossza, amennyire jónak láttam kikönnyitettem, jobban nem szeretném, és 825g a tömege.
A 70 kilómat még elbirja, de 100kg-val nemszivesen terhelném meg :D Bár lehet kibirná majd aztis, majd lelesz tesztelve.

Tetszik. Ugrass le vele egy jó magas padkáról, és ha kibírja, akkor hurrá!

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás
Itt egy szuperkönnyû faülés, ez már tényleg S-es méretnek fele meg, 85 centi az ülõrész hossza, amennyire jónak láttam kikönnyitettem, jobban nem szeretném, és 825g a tömege.
A 70 kilómat még elbirja, de 100kg-val nemszivesen terhelném meg :D Bár lehet kibirná majd aztis, majd lelesz tesztelve.

[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110925/DSC01432_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]

[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110925/DSC01433_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] [/IMG]

Beard

Beard

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Egy kisebb kb 20x20 cm-es darabot én is vadásznék, ha valakinek lenne egy kis db hulladék. Tanács ha megint összedobnátok egy adagra: Ha már vesztek, ne sajnáljatok ezerötszázzal többet adni érte, de legyen 15-20 cm-rel hoszabb az ülésnél ! Könnyebb lesz szép gyári formát adni a kész szivacs végeinek.

Sziasztok!
Én is beszállnék egybe és egyetértek, legyen hosszabb, úgy tényleg szebben össze lehetne állítani...
Steve

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó - ezt eddig is tudtuk...

De járókeretbõl reku mellé oldalkocsit kendácsolni :) - ahhoz ennek az úrnak a találékonysága

Könnyû, összecsukható oldalú utánfutó vázat berhelni a nagyi "trabantjából"?...

Ez valami elkepesztoen jo!

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Errõl jut eszembe, nem maradt meg valakinek a vásárolt ACS10-es anyaga? Szívesen átvenném.
Illetve, ha összeállnánk páran vehetnénk egy következõ adagot. Én minden esetre jelentkezem egynek.

Egy kisebb kb 20x20 cm-es darabot én is vadásznék, ha valakinek lenne egy kis db hulladék. Tanács ha megint összedobnátok egy adagra: Ha már vesztek, ne sajnáljatok ezerötszázzal többet adni érte, de legyen 15-20 cm-rel hoszabb az ülésnél ! Könnyebb lesz szép gyári formát adni a kész szivacs végeinek.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó - ezt eddig is tudtuk...

De járókeretbõl reku mellé oldalkocsit kendácsolni :) - ahhoz ennek az úrnak a találékonysága kellett:

Könnyû, összecsukható oldalú utánfutó vázat berhelni a nagyi "trabantjából"?...
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Lendkerekes Csatamalac

Lendkerekes Csatamalac

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Jippííí! Kiegyenesedett a villanyakam. Annyira megörültem neki, hogy mentem egy kört a Hõsök terén a CM.... elõtt...., gyalog...., a hónom alatt a javított villával. Majd legközelebb élesben Nightmare-el - eddig legalábbis egy rémálom a donor. ;-)
Nulla az IQ-m és nem félek használni!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
nem mondod :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

hasszan

hasszan

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
Aha, végül nem volt erõm nem elmenni megnézni a Fesztiválzenekart ahogy tust húz a CM emelésre. :-)
De a tus után spuri volt haza.
Más rekust nem láttam, viszont Lompi erõs reklámot kapott minden kérdezõtõl. :-)

Hasszan

Balux

Balux

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás

Sziasztok!

Jön valaki ma esetleg közületek a CM-re?
Feleségem beteg, úgyhogy lehet, hogy csak a Feneketlen tóig megyek emelni, aztán haza, de mivel az 1 km-en belül van, oda biztosan kinézek.

Hasszan

Jól láttam, hogy kinézés helyett végigtoltad a CMt? :)
Állóbringával (ugyanis részemrõl reku a normál bringa és a normál bringa az, aminek külön név kell XD ) jöttem veled szembe a Griff squashból, de már egészen a Szabadság hídnál, mire beugrott a neved már késõ volt...

NagyEmber

NagyEmber

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Trike-osoknak kedvezve.
Szerintem ez más fekve tekerõknek is bejön...
Why I Like Recumbent Trikes Reason 428 on Vimeo

NE

gabor88

gabor88

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás

Ma meghajtottam Reku Papa ex-Elephunj-át :) nagyon jól megcsinált géprõl van szó kéremszépen :) holnap megyek vele egy nagyobb kört mint 20km, remélem nem fogok csalódni :)

Nem fogsz csalódni, ne aggódj! Nagyon jó kis gép ez. Én már mentem vele 150 km-t mióta nálam van. ;) És tetszik!