Én a hajtómûvet vinném lejjebb, de akkor beleérne a kerékbe a lánc – az szokható. (A lengõorrúval nincs ennyi gond) Azt írod túra célú felhasználás…
Akkor sem értem, miért szedsz szét egy piacképes gyári gépet?! A váz-szettbe beletartozik az ülés meg a bumm, tágabb értelemben az elsõ villa is, amennyiben a festése azonos a vázéval.
Én tudnék mit kezdeni a váz megmaradt részével, csak nem adnék annyit érte, amennyit a katalógus ír. Szerintem a legtöbben így vannak ezzel.
Ha csak a meglévõ váz-szetthez kell a kereket, féket váltót, hajtómûvet pakolni az rendben, de ülést, kormányt, (esetleg bummot)? Ezek elég gyártmány specifikus alkatrészek, gondold át még egyszer!
Ha nem számít a súly, akkor mi az akadálya az ülés vagy kormány gyártásának, esetleg vételének?
A vázlatod semmilyen „forradalmi” változást nem mutat, az egyébként jól bevált Bacchettához képest, ezért feláldozni egy gyári bringát?
Nem értem, nem értem, nem értem…
Nem szeretném hogy a gumi beleérjen a láncba. Konzervatív vagyok.
Hogy miért szedem szét a Bacchettát? Mert OLYAN minõségû, súlyú ülést, kormányt, villát nem tudok itt csináltatni, gyárit venni pedig sokba kerülne. A komplett Bacchettát úgysem lehet jó áron eladni, kevés embernek érne meg párszázezer forint felárat az a minõségkülönbség, amivel egy házi gyártmány felett van. Minden alkatrésze ép marad, tehát akár vissza is építhetõ, ha egy év múlva úgy döntenék...
Az új váz valóban nem hoz forradalmi újdonságokat. Csak elõrébb lesz az ülés 10 centivel, lejjebb 5 centivel, és a hajtómû ugyanígy. Ezek a "kis" változások viszont megoldják a Bacchettával kapcsolatos gondjaimat, hogy ti. rövid hozzá a lábam és alig ér le, valamint hogy hátulra nagy pakkot rakva, hátra döntött üléssel, erõs emelkedõn hajlamos felkapni az orrát.