Ha már terveztek, bedobok én is egy " lemez vázat" még könnyítések, merevítések és áttörések nélkül. Az ülés maga a gerinc, már csak a háló kell rá. Aki kapja , marja!
Természetesen lengõorrú...
a mérnökök agyalnak a vázat megugyis éncsinálom jóra
Levi, ennek mi lenne az elõnye?
Á, az országútis cimborákkal már csak akkor megyek, ha nincs hegy a tervben. (Balatonkör, V10, ilyesmik.) Ez túragépnek készül. Jóval lassabb lesz emelkedõn a Bacchettánál, mert a váz legalább 2 kilóval lesz nehezebb, és valószínûleg merevségben is alatta marad. A Bacchetta vázát nem vágom szét, de az összes alkatrészét fel szeretném használni. (kerekek, villa, ülés, kormány, apróholmi...) Ha beválik az új váz, akkor a gyári váz eladásra kerülhet.
Már megint a haverokkal akarsz együtt tekerni? Ezzel is lemaradsz majd az emelkedõn, de legalább elfoglalod magad a télen.
Az AM-ben láttam komplett hálós ülést, sõt valamelyik gépükhöz véletlenül két bummot csomagolt a gyártó. Talán érdemes lenne megnézni, mielõtt szétszeded a gyárit.
Úgy tûnik mintha ezt a bringát szeretnéd megcsinálni. A serian nekem jobban tetszik, mert a görgõje szerintem ideálisabban van elhelyezve. Éppen hogy érinti a terhelt láncszakasz alig van törés benne. És a lábszõr is biztonságban van.
Az ánglus idézettel kapcsolatban kérdem - itt mi lesz a helyzet? Erre van megoldásod?
Az ülés alatti csatlakozási pontból egyenesen mennék a kormánycsõhöz.
Elsõre az egyik kedvencem jutott eszembe
Zizi terve. Szívesen veszek elsõ benyomásokat!
"My 3rd homebuilt recumbent.
Note the straight chainline! I loved this bike, but the chain bruised my thigh, I was always dirty. I hate chain tube."
Megnéztem a galériád, megtaláltam az Elephantot... Szeretem a humorod ... ha, nem én vagyok a tárgya... és így is csak egy "like" érkezett! Botrány!
Elvtársak! Kattintsatok, lájkoljatok!
nekem már 2 van
pedig valójában azt is te kaptad...
:)