Tiszteletem minden reku tulajnak, árúsitónak, és épitõnek!
Nos, én is megfertõzõdtem!

))
Miután megnézegettem sok gépet a neten, elmentem az AMBringába, ahol a srácok nagyon kedvesen megengedték, hogy kipróbáljak néhány tipust. Ezúton is köszönet érte, nagyon jófejek!
Úgy jártam, mint azt hiszem sokan közületek: miután kipróbáltam egy rekumbenst, már a hagyományos bicaj nem is annyira érdekes!

Leginkább a delta trike-k tetszenek, a Kettwiesel, és méginkább a Greenspeed Anura. (Bár ezt még nem próbálhattam ki.)
Teljes mértékben megértem az árakat, magas minõség, kisebb mennyiség, azonban fájdalom!, egyelõre nem tudok megengedni magamnak egy ilyen gépet!
Arra gondoltam, felkutatok ügyes mestereket, akiknek segitségével meg tudom épiteni a saját gépemet.
Apránként, ahogy adódik rákölthetõ pénzem, egy újabb elemmel bõviteném.
Tom2 nagyon kedvesen felajánlotta már a tanácsadói segitségét, amivel köszönettel élni fogok.
Ha ti is megengeditek, közös fórumra eresztenék néha egy-egy, - talán ostoba - kérdést!
Tervem szerint delta trike amit épiteni szeretnék, alavetõen az Anura tipusra hasonlitana, annak kitünõ megoldásait alkalmaznám.
Máris lenne egy kérdésem:
Minden eddigi deltánál 20-as abroncsokat látni, ennek mi az oka? Nagyobb, akár 26-os abroncsú nem is létezik?