Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Egy kicsit nem figyelsz és már egy NoCom nyergében repülsz!

http://www.hamberg.d...om/nocom_03.jpg

Ezek a dolgok mindíg így kezdõdnek és a végén már egy új bicajon fekszel. :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Ó, azzal én tisztában vagyok. A legtöbbet úgy tudok spórolni, ha nem veszek semmit :)
Egyébként 15 kiló fölött van a jószág. CrMo váz, montis komponensek... ez egy túrabringa. Nem is akarom átszabni. Igazándiból azt kell eldöntenem, mennyit költhetek én versenyezgetésre. Jó móka, az tény, de nem olcsó játék, ha komolyan akarom csinálni. Márpedig a két gumicserének ez az alternatívája.

Azt nehéz pénzben kifejezni, mikor önerõbõl 60-al repülsz:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Vázán, vagy az alkatrészeken...???

Az alkatrészeken:)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

tudsz spórolni okosan.

Ó, azzal én tisztában vagyok. A legtöbbet úgy tudok spórolni, ha nem veszek semmit :)
Egyébként 15 kiló fölött van a jószág. CrMo váz, montis komponensek... ez egy túrabringa. Nem is akarom átszabni. Igazándiból azt kell eldöntenem, mennyit költhetek én versenyezgetésre. Jó móka, az tény, de nem olcsó játék, ha komolyan akarom csinálni. Márpedig a két gumicserének ez az alternatívája.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
Vázán, vagy az alkatrészeken...???

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Bár még soha nem volt 20-as, szingós kerekem, de el tudom képzelni. 32-rõl 25mm-re váltva is nagy a különbség, pedig a nyomás maradt 7bar.

Gondolkodom hogy mennyit engedhetek én meg magamnak: Minimummegoldás a két aero, outi kerék, szingóval, pengeküllõkkel, patkófékekkel. Avagy legyen még egy reku, versenyezni?

Majd Bajnai megmondja :(

Ha a mostani rekud 10kg felett van, és leírod milyen cuccokkal, vagy dobsz egy linket a fotójáról, akkor tudok segíteni, hogy min tudsz spórolni okosan.
De ha anyagilag megengedheted, akkor egy külön gép, ami könnyû. Én pl a Fujin SL-el is elégedetlen vagyok, mert egy csomó helyen lehetne könnyíteni rajta.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

A 20 és a 25 mm-es gumik közt dimenziónyi a különbség!

Bár még soha nem volt 20-as, szingós kerekem, de el tudom képzelni. 32-rõl 25mm-re váltva is nagy a különbség, pedig a nyomás maradt 7bar.

Gondolkodom hogy mennyit engedhetek én meg magamnak: Minimummegoldás a két aero, outi kerék, szingóval, pengeküllõkkel, patkófékekkel. Avagy legyen még egy reku, versenyezni?

Majd Bajnai megmondja :(
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Murla

Murla

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás

Üdv mindenkinek!Szóval, lesz egy bizonyos Tour de Flugos, ami 500 km /24h, és ami inkább tûnik teljesítménytúrának, mint versenynek.Van még olyan beteg rajtam kívül, akit érdekel? Reku Papa! A 20 és a 25 mm-es gumik közt dimenziónyi a külömbség!

Üdv a "fedélzeten", én is hadd üdvözöljelek, úgyis mint régi rekus ismerõst!
Engem érdekel, bár még életemben nem tekertem 500 km-t egyhuzamban.
Mikor lesz és hol? Egy életem - egy halálom, de ezt valamikor kipróbálom! Bár lehet, hogy nem idén...
Múlt héten a Spezi-n az azubos Honza mesélt náluk hasonlóról a napfordulókor. Ez gondolom nem ugyanaz.
Egyébként a május 9-i Tour de Tisza-tó-ra nem jön valaki? Eddig hárman vagyunk tudtommal.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Üdv mindenkinek!Szóval, lesz egy bizonyos Tour de Flugos, ami 500 km /24h, és ami inkább tûnik teljesítménytúrának, mint versenynek.Van még olyan beteg rajtam kívül, akit érdekel? Reku Papa! A 20 és a 25 mm-es gumik közt dimenziónyi a külömbség!

Engem igen, de pár év múlva térjünk vissza rá...;)

Silver LWB

Silver LWB

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Alkudozzál a használtra. Ki tudja? Végül is válság van!

Az az alkudozás már meg is kezdõdött :) már csak beszállni lehet! Amint stoki olvassa a privijét persze...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
[quote name='kulitoko']Sajnos nem arról van szó, hogy nem tudom eldönteni mire költöm a pénzem. Egyszerûen csak szeretnék egyet, de nincs rá pénzem :D
Alkudozzál a használtra. Ki tudja? Végül is válság van!

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Sajnos nem arról van szó, hogy nem tudom eldönteni mire költöm a pénzem. Egyszerûen csak szeretnék egyet, de nincs rá pénzem :D

ezt ismeritek esetleg? Gondolom távolkeleti volta miatt TW-Bents árkategória lehet.
http://www.performer...&products_id=43

TW-bõl ami tetszene, az a Mustang.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

SWB vazszettet lehet venni kulon?
Amikor olvasom ezeket a sorokat mindig elkap az az erzes, csak bennem van a tudat is hogy "mikor lesz nekem ilyen" vaaaaaa :D

Igen, tényleg van egy Elegance szettünk. Gyere be, megalkudunk,és még jobban megfertõzünk:D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;858067']Azt láttam már az elõzõ hozzászólásokból, hogy nem lesz egyszerû a dolog, de a kíváncsiság nagy úr! Akkor majd valamikor május 9-e utánára jelentkeznék a próbakörre. Ugye nem kell hozzá könyökvédõ? :)

Attól függ mekkorát szeretnél esni! május 4-tõl kereshetsz!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Amikor olvasom ezeket a sorokat mindig elkap az az erzes, csak bennem van a tudat is hogy "mikor lesz nekem ilyen" vaaaaaa :D

Van is egy Elegance szet az AM-ben. Váz, ülés villák, láncvezetõk, rugóstag meg a sallang...

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Levi!
A hüllõt most Sanyi szelídíti, vagy a Python, Sanyit...
Május 9 körül már jelentkezhetsz. A próbakörhöz elég harminc másodperc
1. beleülsz
2. naneeeizéljélezzelnemlehetmenni
3. kiszállsz

Hosszabb teszteléshez húzzál sorszámot, Reku Papa után jösz!

Azt láttam már az elõzõ hozzászólásokból, hogy nem lesz egyszerû a dolog, de a kíváncsiság nagy úr! Akkor majd valamikor május 9-e utánára jelentkeznék a próbakörre. Ugye nem kell hozzá könyökvédõ? :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

...lehet oly annyira, hogy én épp most gondolkodom, hogy eladom az SWB vázszettemet...

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Hoppá, ez érdekel! Írnál errõl pár sort?

Nyemtanyálom! Ennek a 2006-os kiadásáról volna szó:
http://wheels.fullspeedahead.com/fly.aspx?layout=product&taxid=168
Avid Jucy 5-el használom és 9-es Sram sorral.
És itt találsz (nem túl jó) képeket róla:
http://img5.tar.hu/lpl/size2/37241259.jpg
Holnap utazom, május 4-ig nem leszek, ha kell keress meg!
Ui.:
Utána kell járnom, de nagy valszínûséggel tudok karbon telit és magasperemes versenyfelniket is. Gergõ barátom (a Tahi futam gyõztese) triatlonos múltjából adódóan…
Kérdés, hogy azt a méretet befogadja-e a váz?