de igen csak igy menet irányba van és joban tecik igy:D különben meg egy bmx hátsokeréken nem tök mindegy hogyan van fent?azt a tarcsat nem forditva kellett volna feltenni?

de igen csak igy menet irányba van és joban tecik igy:D különben meg egy bmx hátsokeréken nem tök mindegy hogyan van fent?azt a tarcsat nem forditva kellett volna feltenni?
ezel nincsen baj:)Nekem is ilyenek vannak a rekumon. Jó tárcsával jól fog. 2000m fölül jöttem lefelé megpakolt bringával, két ujjal könnyedén fékezgetve. A tárcsák persze bekékültek mire leértem
Nekem is ilyenek vannak a rekumon. Jó tárcsával jól fog. 2000m fölül jöttem lefelé megpakolt bringával, két ujjal könnyedén fékezgetve. A tárcsák persze bekékültek mire leértemEz Avid BB5?
Ilyenem van a montimon, és elég sok probléma vele... Lassan lecserélem V-fékre:D
tuning ezerel vfék off
) http://joyyo.uw.hu/recu1.jpg
Õ sem olcsó (ha jóltudom, montit most 180 ezer körül csinál.)De, ha már szóba hoztam -Yasec! Ugyebár a bolti a konfekció, õ pedig a méretes szabó. Mennyi egy Yasec váz? Attól függõen, hogyan illeszti a csöveket egymáshoz, lesz belõle monti, túra, tandem vagy recu... (kis túlzással)
Tehát szigorúan csak elméleti síkon... Mennyi egy méretre készült váz?
Amíg az igényszint alacsonyan van, nem gazdaságos a tömeggyártás. A termék forgási sebessége kicsi, állna benne a pénz. Az igény láthatóan és érezhetõen nõ. Egyre többen fognak beszállni ebbe az üzletbe, gyártóként és kereskedõként. Badarság azt gondolni, hogy egy hagyományos vagy egy reku fejlesztési vagy gyártási költségei nagymértékben eltérnének egymástól. Tehát, nem olyan távoli jövõben ez az árszint harmonizáció bekövetkezik. Addig is jól megfontolt érdekük alapján olyan magasan tartják az árakat, amit a vevõ és a konkurencia enged.
Addig is sokaknak marad a handmade. Egy átlagos magyar tízenévesnek 300'000 sok! És ez csak egy középkategóriás váz szet.(a nem tízenévesnek is) Ha megnézitek a rekusok átlagéletkorát, talán érthetõ, hogy elõször el kell érni egy egzisztenciális szintet.
Amennyiben a technológia meg van, bármit lehet otthon is csinálni. A gyári cucc varázsa kissé eltúlzott. Sokan kezdték sufniban... , Tom Richy,YASEC stb.
Amit némelyik "õrült" otthon megcsinál, azt a gyárban el sem vállalnák. Bizonyos dolgokat, meg egyszerûen nem éri meg otthon csinálni, de a váz nem ez a kategória.
De, ha már szóba hoztam -Yasec! Ugyebár a bolti a konfekció, õ pedig a méretes szabó. Mennyi egy Yasec váz? Attól függõen, hogyan illeszti a csöveket egymáshoz, lesz belõle monti, túra, tandem vagy recu... (kis túlzással)
Tehát szigorúan csak elméleti síkon... Mennyi egy méretre készült váz?
Összefoglalva, a piacnak vannak kényszerítõ hatásai. Az otthoni gépek és készítõik nélkül meg szegényebb lenne a világ. Végszó: a lé határozza meg a tudatot!
Pedig egy tandem még hiányzik a készletbõl. Ülés mennyibõl jött ki? Készítesz eladásara is? (ja! és ezt nézd meg! Lesz hosszabb verzió isja saját gyártmány az ülés .Hehe azért nem ojan hoszu csak ugy nézki a képen
például eztsem pyton:) átalakitotam also kormányosra a gépem. http://joyyo.uw.hu/recu.jpg