Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

...Én eddig 5x voltam ott a Csepel outival, málhával 22/28 áttétellel, de úgy sem volt könnyû. És ezek után eladod a Bacchettát? Inkább a lengõorrú? Hosszútávú túrára jobbnak tartod?...

Én is tervezem a Grossglockner megmászását rekuval. Tudsz valami bevált útvonalat ajánlani nekem? Jöhet privátba is: zvaradi@tolna.net

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Igazándiból nem nagyon akaródzik eladni a Bacchettát, az ára nélkül megvagyok, de a garázsban nem nagyon férünk már.

A lengõorrút eredetileg azért építettem, mert a Bacchetta erõs emelkedõn, hátul megpakolva, emelgeti az orrát ha odalépek neki durván. Nomármost, a lengõorrú kb. ugyanott kezd kikaparni...

Az Elephun megtartása melletti érvek két csoportba sorolhatók: Egyrészt érzelmi, hiszen ezt én terveztem, én csináltam, ráadásul hatalmas különcség is, bárhol, bárkivel van mirõl beszélni ha ezzel megyek. Másrészt kényelmi. Ennek az ülése 10, a hajtómûve 22 cm-rel van alacsonyabban. Jóval kényelmesebb. És az ülés mögött rengeteg a hely, bármilyen magas pakk elfér.

Még húzom az idõt. Fájni fog, ha elviszi valaki a Bacchettát. Jóval merevebb, gyorsabb, áramvonalasabb bringa. És az a tulajdonsága, hogy hátul van a súly 70%-a, párosulva a két nagy tárcsafékkel, nagyon élvezetes lejtõmenõ géppé teszi. 1.5-ös gumikkal úgy megyek vele lefelé a szerpentineken, hogy elõzgetem az autókat. Hatalmasakat lehet vele lassulni. Már csak ezért se kellene eladni...
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Igen. Felfelé sokszor 22/30 (elöl 22) áttétellel mentem, túracuccal felpakolva, lefelé viszont csúcsot döntöttem, 84 km/h-val. Sisak nélkül, egy szál mezben, rövidgatyában. Kékek voltak a féktárcsáim a szerpentin alján. :)

Hatalmas gratula! :D
Én eddig 5x voltam ott a Csepel outival, málhával 22/28 áttétellel, de úgy sem volt könnyû. És ezek után eladod a Bacchettát? Inkább a lengõorrú? Hosszútávú túrára jobbnak tartod?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Reku Papa: Te a Bacchettával voltál a Grossglockner úton?

Igen. Felfelé sokszor 22/30 (elöl 22) áttétellel mentem, túracuccal felpakolva, lefelé viszont csúcsot döntöttem, 84 km/h-val. Sisak nélkül, egy szál mezben, rövidgatyában. Kékek voltak a féktárcsáim a szerpentin alján. :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Ami a megelõzést illeti, a finom vacsorák érdekében elõbb Csilláét raktam össze. :)

Bölcs döntés!
Pupuról meg az félinformáció érkezett a fórumra, hogy Attilával karöltve, valami "házigyártmány"-ban ügyködnek. Kíváncsian várom a fejleményeket!

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Sziasztok!

Látom zajlik az élet Seregélyesen.
Megnyugtató a tudat, hogy nem csak én szenvedek a hideg márciustól.
A hideg ellenére azért mentem ma egy 25-ös kört, de ennél már sokkal többre vágyom! :)

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Az ülés vagy a keró?
Csillát nem féltem, Õ rajta van már a "lejtõn"! Bevállalja a Magas Tátrát vagy gyakorol még? Megelõzött, pedig te voltál a vírusgazda! Ha meg valami nem stimmel, akkor a szezon végén korrigálni kell!

Az ülés.
A Magas Tátra biztosan nem rekuval lesz. (Csilla vmi sokkal komolyabbat akar. Bekattant.)

Kicsit OFF:
Reku Papa: Te a Bacchettával voltál a Grossglockner úton? A Picasan láttam a képed az építkezés során meghalt útépítõk emlékére emelt kápolnánál.
ON

Ami a megelõzést illeti, a finom vacsorák érdekében elõbb Csilláét raktam össze. :)
A fõ vírusgazda pedig Te voltál. (bár Pupu szerepe sem elhanyagolható)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
nem csak olvasó próbát tartotunk hanem sujemelö edzést is :) mármint a videozás elött :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Ez mekkora duma volt a videon :

"...alattad az izé a mûhelyajtó is megy..."

Elõtte tartottunk egy olvasó próbát, de még így is voltak szöveg tévesztések! :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

16,6 kg ! A "fapados ülés" alig haladja meg a kilót. (sõt Csilláé még 1 kiló sincs) Ez sokat számít. Hátha még be is válna....

Az ülés vagy a keró?
Csillát nem féltem, Õ rajta van már a "lejtõn"! Bevállalja a Magas Tátrát vagy gyakorol még? Megelõzött, pedig te voltál a vírusgazda! Ha meg valami nem stimmel, akkor a szezon végén korrigálni kell!

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
...persze, de én rárepültem a vázasra is, hátha ki tudna belõle ugrani a villa, de tegnap azt is eladták...Egészen jó üzletnek tûnik ez a lomtalanításos üzletelés, csak úgy jöttek mentek a vevõ jelöltek.Az amp2-k eléggé viharvertek, nemigen nyerte el a tetszésemet, te egy szép darabot fogtál ki.

Ez mekkora duma volt a videon :

"...alattad az izé a mûhelyajtó is megy..."

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Pofásnak pofás! De a 16 kiló már pofátlanul kevés!

16,6 kg ! A "fapados ülés" alig haladja meg a kilót. (sõt Csilláé még 1 kiló sincs) Ez sokat számít. Hátha még be is válna....

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Össze kellene hozni már egy csoportképet! Legalább látjuk mivel teltek a téli napok Pesten-Gödöllõn-Seregélyesen!

Stoki! Mondtam hogy csak AMP2-van 17-ért! Illetve van még egy beszerelve a KTM-ben. De biztos lesz még Ausztriában lomtalanítás!

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

...és a tied? :)

még nem állt össze, fék, sárvédõ, csomagtartó... megállni úgy lehet h leteszem a lábam
:D
gurul, gurul egész jól, de még van rajta barkácsolni való és nagyon hideg van
a szlovák posta sárga színe tetszik, talán RAL 1028

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Az ülés tetszik... :D

Remélem mindenki bringázott ma, égetni kell a hájat!

Én elmentem amp1-et vadászni, de Python elvitte az utolsót..

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts
Kedves ADMINOK!
A múlt heti (vagy e-heti?) frissítés elõtt már mûködött a nagy képek automatkus átméretezése. Ez miért szûnt meg? Szeretnénk vissza, nagyon hasznos funkció volt!

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

:) pofás lett !

Pofásnak pofás! De a 16 kiló már pofátlanul kevés!

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Mi dokumentáltuk képen és videón azt a 200 métert! :) Az egyik egy 2x28-as a másik 2x26-os!

Bizonyítani is tudjuk. Itten: http://rekumbens.blo..._proba_lompinal
Meg akit érdekel, itt a szösszenet az AMP villáról http://rekumbens.blo...ik_az_amp_villa

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Mi dokumentáltuk képen és videón azt a 200 métert! :) Az egyik egy 2x28-as a másik 2x26-os!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Ezt Papának az ülés miatt!

Az ülés tetszik... :D

Remélem mindenki bringázott ma, égetni kell a hájat!