Ja, biztosan van videó felvétele a futamáról, csak aztán eszébe jutott, hogy azon õ folyamatosan szembõl látható, amint "keményen küzd" a pofaszéllel!
Hátulról nem vehetik fel, ahogy éppen kiderül hogy éppen beszarik...

Ja, biztosan van videó felvétele a futamáról, csak aztán eszébe jutott, hogy azon õ folyamatosan szembõl látható, amint "keményen küzd" a pofaszéllel!
Persze, hogy tilos. Sokan ezért is nem jönnek el ide. A nyertes egy másik portálon nagyon bizonygatta, hogy neki videófelvétele van a futamáról, mire írtam, hogy szívesen elnézést kérek, ha felrakja a videót. De azóta nincsen mozgolódás
...és az belefér a szabályokba...??? ...nem kéne, mert akkor semmi értelme az egésznek...
...mert akkor jõvõre a zsigulim mögé felcsavarozok egy 1,5x1,5 m-es rétegelt lemezt (bár lehet, hogy elég a zsiguli alakja is...) Tom2 vezet én meg megyek utána és megnyerem a versenyt...
Úgy gondoltam eddig, hogy ezen a versenyen ezek tiltva vannak, da ha ezek nincsenek tiltva akkor komolytalan a verseny.
Na az volna nagy szégyen! A rekusnak, ha utolérik. Az outisnak, ha ezek után beéri ekkora tempóval. Percenként indulnak!Sajnos én nem tudom nem tudtam kilátogatni a versenyre, de gyanítom, hogy utolérték (a rekust), stéhereztek, majd erõt gyûjtve az utolsó negyednél otthagyták.
Persze, hogy tilos. Sokan ezért is nem jönnek el ide. A nyertes egy másik portálon nagyon bizonygatta, hogy neki videófelvétele van a futamáról, mire írtam, hogy szívesen elnézést kérek, ha felrakja a videót. De azóta nincsen mozgolódás
...és az belefér a szabályokba...??? ...nem kéne, mert akkor semmi értelme az egésznek...
...mert akkor jõvõre a zsigulim mögé felcsavarozok egy 1,5x1,5 m-es rétegelt lemezt (bár lehet, hogy elég a zsiguli alakja is...) Tom2 vezet én meg megyek utána és megnyerem a versenyt...
Úgy gondoltam eddig, hogy ezen a versenyen ezek tiltva vannak, da ha ezek nincsenek tiltva akkor komolytalan a verseny.
Sajnos én nem tudom nem tudtam kilátogatni a versenyre, de gyanítom, hogy utolérték (a rekust), stéhereztek, majd erõt gyûjtve az utolsó negyednél otthagyták.
Mit csináltak? Bevárta az elõtte induló fickó a versenyzõt, és vezetett neki?
Ez a stéherezés érdekes dolog és felettébb unfair, hiszen pont azért indulnak percenként, hogy ne legyen stéherezés.
Na fent vannak végre a képek, amiért köszönet Zsuzsinak, és TT-nek, és Pupunak az autó biztosításért! Érdekes verseny volt, több szempontból is. A Laci 5.lett abszolultban, illetve 3.lett volna, ha a stéherezõ versenyzõk becsületesen versenyeztek volna. A szél némileg durvára sikerült. Lacinak 54 km/h volt a max, nekem csak 47. De jó móka volt, kivéve az elsõ rajtomat, amikor kitéptem a boomot a vázból, meg még egy-két alkatrészt:)
Szerencsére az M5 is ott volt, így azzal rajtolhattam, csak sajna 4kg-mal nehezebb volt. Este nem kellett altató.
Idõfutam képek
Utána jó volt a szülinapi buli is, örülök, hogy ilyen sokan eljöttek, eljöttetek. A lassúsági verseny jó móka volt! Voltak igazán ügyes versenyzõk:)
Szülinapi buli képek
Délutáni csendélet-Versenyre felkészítve:
...és verseny közben
:
Picasa Webalbumok - G
...ez már így egy olyan kialakítás, amivel nagyon elöl kellett végezni, fõleg ilyen iszonyatos szélben...
(a fotó tényleg jó...)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem, csak gurultam lefelé a Két Bükkfa nyeregtõl. Világosban majd megpróbálom megnyomni kicsit. Szerintem a 85 simán reális lehet:)
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->