Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
de a lényeg mitszoltak a töbiek a géphez?
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Aztán se kép

2010.04.17 Balaton k
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
Aztán se kép se video a KÖRÖL papa?

(akkor már megérte kiagyalni a geometriát ;) )
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Balaton-kör a lengõorrúval.

Kiválóan viselkedett, kényelmes volt. Ilyen kellemes kört még nem is tekertem. 55cm ülés-, 65cm hajtómûmagasság. Nekem ez vált be. A csomagtartóm egyik csavarját elfelejtetem meghúzni, azt gyorsan el is hagytam, de kábelkötegelõvel és szigetelõszalaggal kiváltottam :)

keep

keep

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

Elkészült egy kis bemutató videó a Greenspeedrõl: Picasa Web Albums - shyksa1 - Bike
...azóta egy TW Bents-et tesztelek...

cool :)

Thomas Kovacs

Thomas Kovacs

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Elkészült egy kis bemutató videó a Greenspeedrõl: Picasa Web Albums - shyksa1 - Bike
...azóta egy TW Bents-et tesztelek...

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts
Köszi kedves Python azért rájuk nézek hátha mégis, látom szombaton is üzemelnek. Üdv.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
MaxiBike a 6-os út mellett. A neten megtalàlod. 20'-as telójuk viszont mem lesz.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts
Sziasztok fórumozók, kérnék egy kis segítséget abban, hogy tud-e valaki kerékpárbontót valahol ? Fõleg Érd környéke érdekelne. Holnap útba tudnám ejteni mivel arra tekerek . Ha máshol van az se baj, majd valahogy eljutok oda. Vagy van-e valakinek eladó 20"-os használt teleszkópja ? Nagyon hiányzik !

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Lehet, hogy valami könnyebben pozicionálható rúd kéne, a tipli nagyon durván szorul benne, abszolút semmi ragasztást vagy ilyesmit nem igényel.

A páratartalom alapvetõen meghatározza h mennyire szorul. A garázsban reménytelen volt beütni sérülés nélkül, szobában fûtött száraz levegõben szinte lötyögtek.

keep

keep

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

Nagyon kíváncsi leszek az élõ tesztjére, ne felejts el beszámolni róla!

Feltétlenül.
Jövõ héten kerülnek fel az új görgõtartók, ülésrögzítõ, hátsó kerék.
Közben szakdolgozni is kéne, úgyhogy csak nagyon csínján foglalkozhatok vele.
Illetve ha minden jól megy, a hálós ülés témakört is elkezdjük. Most nincs kapacitás bemenni élõben megnézni egyet, tehát fotók + a faülés íve lesz a mérce.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Lehet, hogy valami könnyebben pozicionálható rúd kéne, a tipli nagyon durván szorul benne, abszolút semmi ragasztást vagy ilyesmit nem igényel.

Nagyon kíváncsi leszek az élõ tesztjére, ne felejts el beszámolni róla!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Ez egy másik kör, mondhatni egy baráti kör teker körbe.
Egy hét múlva lesz a népes, reklámozott karika, azt én egyszer próbáltam, nekem lassú.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Szombat reggel siófoki indulással indul egy Balaton-kör, országútisokkal, de nem versenytempóban. 25-ös átlag körül.

Érdekel valakit?

Ez nem egy héttel késõbb lesz?! ...::: A Balatonk

keep

keep

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Elsõ körben kényelmi teszt volt, ezért nem húztam összébb, még a rudak sem egyforma hosszúk, útközben módosítottam egy kicsit a dolgokon.
Volt teszt, pár perc simán otthon, falnak támasztva a földre rakva. Öten is kipróbáltuk, mindenki meg volt elégedve vele, jobb, mint aminek kinéz.
A sablont csak annyiban változtattam meg, hogy az ülés részét vagy 2-3 centivel hosszabbra hagytam. Lábpoziciófüggõ a dolog, de mivel még nincs teljesen kész a reku, nem tudom felnyalábolni rá, csak jövõ héten. Elõtte még szöszölök vele kicsit.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Elõszedtem nagyon mélyen szunnyadó barkácshajlamaimat és megpróbáltam összeeszkábálni egy faülést.
Hát, mit mondjak, sok tapasztalattal gyarapodtam :)
Ilyen lett a próba, majd lesz egy második verzió.
A rudazat fa tiplivel készült, elég móka volt beütni :)

Módosítatlanul használtad fel a cseh srác sablonját?

Még egyébként szerencsés is lehet, hogy a lapok a szélén vannak, feltéve persze, hogy a rudazat elbírja a terhelést: a cseh srác panaszkodott rá, hogy a hát szélénél (tehát a rudak a végüknél) nem tartanak eléggé, ezt úgy küszöbölte ki, hogy középre vékonyabb, a szélére pedig vastagabb szivacsot rakott. Nálad ilyen gond nem lesz, volt már stresszteszt? Kicsit azért mocorogj benne, mielõtt felrakod a bringára!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Elég erõsek a rudak?
Amit eddig láttam farudas ülést, ott a két lap nem szélen volt, hanem jóval beljebb, hogy azok vegyék fel a teher nagy részét.

keep

keep

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Elõszedtem nagyon mélyen szunnyadó barkácshajlamaimat és megpróbáltam összeeszkábálni egy faülést.
Hát, mit mondjak, sok tapasztalattal gyarapodtam :)
Ilyen lett a próba, majd lesz egy második verzió.
A rudazat fa tiplivel készült, elég móka volt beütni :)
Feltöltött kép

zilo_b33

zilo_b33

vendég

• fórumtag
  • 36 posts
Van egy HP-Scorpion FS.-em,es nem nagyon tetszett a hatso sebvalto(Dual-drive)mivel tul kozel volt a foldhoz.Azonkivul a grip-shift rendszer sem a legpraktikusabb a Trike-ok kormanyan.
Lecsereltem a rendszert,hatulra kerult egy Tiagra,elore Dual-control-os Deore.
Minden nagyon egyszeru,kenyelmes,ezenkivul a sebvalto is jo 6 cm-re van a foldtol.
Trike-osoknak ajanlatos,es nemcsak nekik.
Balatonkor lessz a tesztpalyam....Remelem meg mas fekvos is lessz.

Udv Zi.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Gyereket is lehet ám szoktatni a témára :)
Link
Érdekes megoldás ez a dõlõs elsõ kerék.
Egyik partnerünk hamarosan forgalmazza Magyarországon is.

Központi kormányzás - (esetleg negatív utánfutással) lásd még: Flevobike, Airbike, Chinkara, Python...
YouTube - Python recumbent /part 2