tekis vizisikló!
nem látod hogy rajta van a lámpa!

bocsánat:)

tekis vizisikló!
nem látod hogy rajta van a lámpa!
csatlakozom.
fikázni = már nem menõ
átgondolt építõ kritika jó tanács tiszteletben tartva a másik mûvét már komolyabb dolog, és a fórum is e felé tendál.
Remélem.![]()
motyoo,
a váltótartó menete eléggé hátul van. A 11 fogú lánckerék alig bír majd beleakaszkodni a láncba.
Lehet hogy ugrani fog.
...szerintem ne vedd magadra. A kókány fogalma relatív, régebben már páran összecsaptunk ez ügyben. Mostanában - úgy vettem észre - akinek a másik cucca már kókány vagy egyszerûen nem igazán szimpi az inkább csöndben marad, akinek viszont tetszik a másik mûve az megdicséri, így a fórumban nem igazán kell attól tartani, hogy nagyon kap az, aki nem szép munkát végez. Az szerintem sokkal fontosabb, hogy valaki a saját mûvével legyen megelégedve és kiegyezve és lássa a mûvét kivülrõl valamint legyen egy egészséges önkontrollja.
Köszi vettem a lapot kókányolás ügyileg biztosan rám gondoltál,ez engem nem bánt,valakinek ijennek is lenni kell,annál azért több vagyok aki semmit nem csinál.Hameg nem rám gondoltál akkor piszkálj meg egy bottal.Megköszönném.Kerti k
Mondd az alattunk lakónak! Próbáltál már lábujjhegyen flexelni?
Amúgy a megfelelõ(!) donorvázak beszerzése okoz problémát. Fejben megvan a terv és ragaszkodok hozzá. Míg nincs meg az ülés, addig úgyis csak az alkatrészek beszerzése marad, továbblépni nem tudok. Viszont ha már csinálok valamit, az olyan legyen hogy büszke legyek rá hogy én csináltam.
Láttam már egy pár kókány "gépet" is, amivel biztosan nem égetném magam, hogy egy csavart is beleraktam, nem hogy utcára megyek vele.
A kókányoláson nem az olcsó alkatrészeket, egyszerû megoldásokat (amiket én személy szerint nagyon kedvelek), vagy az olcsó festést értem, hanem a trehányul összetákolt dolgokat. Úgy hogyha egy évbe telik akkor egy évbe, de akkor olyan legyen amilyet képzeltem, és kijöjjön a szûkre szabott anyagi kereteimbõl. Sajnos ez van.
hát elég érdekesen fog álni a váltó lehet hogy még a lánckerékbe is bele érhet mikos az egyes fokozatra vált de ne ugy legyen. azért kiváncsileszek majd menyire fog jolmenni a gép aza villa nagyon elöre él szerintem.
Nem jársz erre felé mostanában?Ezennel késznek nyílvánítom!