Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

tekis vizisikló! :D nem látod hogy rajta van a lámpa! :D

:D:D:D szerintem nagyon szép pillangószárny :D:D
bocsánat:):):)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
tekis vizisikló! :D nem látod hogy rajta van a lámpa! :D :D :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

csatlakozom.
fikázni = már nem menõ
átgondolt építõ kritika jó tanács tiszteletben tartva a másik mûvét már komolyabb dolog, és a fórum is e felé tendál.
Remélem.
:) :)

Egyetértek!
Lompi! Az a csomagtartó nem jó semmire! Nem szép és nem praktikus, de legalább volt mire tenni a hátsólámpát...

Paci62! Kevesen értik az iróniát, de jó ötlet volt a témába kapaszkodva publikálni a fotókat. Ha megnézed az elérhetõ fotó gyüjteményeket, a legtöbben hasonló kialakítással indítottak. Valahol el kell kezdeni, utána csiszolódik majd az elképzelés és a stílus. Ez a tapasztalatszerzés legjobb módja.
Köszönöm a tegnapi segítséget, de sajnos a találkozó rövidre sikerült. Viszont, ha van kedvetek legjönni a XIII-ba, akkor tudok (jelenleg 2 db) gépet kölcsönözni (akár egy túra erejéig is)

Ha érdekel egyeztessünk - 30/9353463

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

motyoo,

a váltótartó menete eléggé hátul van. A 11 fogú lánckerék alig bír majd beleakaszkodni a láncba.
Lehet hogy ugrani fog.

Az könnyen korrigálható, én az 50'-os homlokcsõre vagyok kíváncsi! Egyébként sallangmentes letisztult jószág. Mekkora változás ez az Alfahoz képest! Látszik rajta, hogy negyedik generációs! Jó ötlet a bilincses ülés állítás remélem nem fog elfordulni. :)

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

...szerintem ne vedd magadra. A kókány fogalma relatív, régebben már páran összecsaptunk ez ügyben. Mostanában - úgy vettem észre - akinek a másik cucca már kókány vagy egyszerûen nem igazán szimpi az inkább csöndben marad, akinek viszont tetszik a másik mûve az megdicséri, így a fórumban nem igazán kell attól tartani, hogy nagyon kap az, aki nem szép munkát végez. Az szerintem sokkal fontosabb, hogy valaki a saját mûvével legyen megelégedve és kiegyezve és lássa a mûvét kivülrõl valamint legyen egy egészséges önkontrollja.

csatlakozom.
fikázni = már nem menõ
átgondolt építõ kritika jó tanács tiszteletben tartva a másik mûvét már komolyabb dolog, és a fórum is e felé tendál.
Remélem.
:) :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Köszi vettem a lapot kókányolás ügyileg biztosan rám gondoltál,ez engem nem bánt,valakinek ijennek is lenni kell,annál azért több vagyok aki semmit nem csinál.Hameg nem rám gondoltál akkor piszkálj meg egy bottal.Megköszönném.Kerti k

...szerintem ne vedd magadra. A kókány fogalma relatív, régebben már páran összecsaptunk ez ügyben. Mostanában - úgy vettem észre - akinek a másik cucca már kókány vagy egyszerûen nem igazán szimpi az inkább csöndben marad, akinek viszont tetszik a másik mûve az megdicséri, így a fórumban nem igazán kell attól tartani, hogy nagyon kap az, aki nem szép munkát végez. Az szerintem sokkal fontosabb, hogy valaki a saját mûvével legyen megelégedve és kiegyezve és lássa a mûvét kivülrõl valamint legyen egy egészséges önkontrollja.

paci62

paci62

vendég

• fórumtag
  • 29 posts

Mondd az alattunk lakónak! Próbáltál már lábujjhegyen flexelni?
Amúgy a megfelelõ(!) donorvázak beszerzése okoz problémát. Fejben megvan a terv és ragaszkodok hozzá. Míg nincs meg az ülés, addig úgyis csak az alkatrészek beszerzése marad, továbblépni nem tudok. Viszont ha már csinálok valamit, az olyan legyen hogy büszke legyek rá hogy én csináltam.
Láttam már egy pár kókány "gépet" is, amivel biztosan nem égetném magam, hogy egy csavart is beleraktam, nem hogy utcára megyek vele.
A kókányoláson nem az olcsó alkatrészeket, egyszerû megoldásokat (amiket én személy szerint nagyon kedvelek), vagy az olcsó festést értem, hanem a trehányul összetákolt dolgokat. Úgy hogyha egy évbe telik akkor egy évbe, de akkor olyan legyen amilyet képzeltem, és kijöjjön a szûkre szabott anyagi kereteimbõl. Sajnos ez van.

Köszi vettem a lapot kókányolás ügyileg biztosan rám gondoltál,ez engem nem bánt,valakinek ijennek is lenni kell,annál azért több vagyok aki semmit nem csinál.Hameg nem rám gondoltál akkor piszkálj meg egy bottal.Megköszönném.http://indafoto.hu/p...87e16c8a/282073

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
még strand papucsba is fleszeltem már :D
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Mondd az alattunk lakónak! Próbáltál már lábujjhegyen flexelni?
Amúgy a megfelelõ(!) donorvázak beszerzése okoz problémát. Fejben megvan a terv és ragaszkodok hozzá. Míg nincs meg az ülés, addig úgyis csak az alkatrészek beszerzése marad, továbblépni nem tudok. Viszont ha már csinálok valamit, az olyan legyen hogy büszke legyek rá hogy én csináltam.
Láttam már egy pár kókány "gépet" is, amivel biztosan nem égetném magam, hogy egy csavart is beleraktam, nem hogy utcára megyek vele.
A kókányoláson nem az olcsó alkatrészeket, egyszerû megoldásokat (amiket én személy szerint nagyon kedvelek), vagy az olcsó festést értem, hanem a trehányul összetákolt dolgokat. Úgy hogyha egy évbe telik akkor egy évbe, de akkor olyan legyen amilyet képzeltem, és kijöjjön a szûkre szabott anyagi kereteimbõl. Sajnos ez van.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
akkor nagyon nem batad még el peter1001 :D :D :D nem anyira nyügös az csak neki kell áli és nem szabad aba hagy ni mig kész nincsen :D
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Ahoj!
Nekem a váltótartó helyét sikerült századra belõni.
Már csak vázzal kell körbevenni, és kész is vagyok.
(igaz, ez a része kicsit nyûgösebb mint gondoltam)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
ezis kész teljesen Posted Image nagyba itt
képek

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

hát elég érdekesen fog álni a váltó lehet hogy még a lánckerékbe is bele érhet mikos az egyes fokozatra vált de ne ugy legyen. azért kiváncsileszek majd menyire fog jolmenni a gép aza villa nagyon elöre él szerintem.

Lehetnek gondok! Ha egyetlen baja az, hogy a váltótartó rossz helyen van, én már úgy is nagyon elégedett leszek :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
hát elég érdekesen fog álni a váltó lehet hogy még a lánckerékbe is bele érhet mikos az egyes fokozatra vált de ne ugy legyen. azért kiváncsileszek majd menyire fog jolmenni a gép aza villa nagyon elöre él szerintem.
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
motyoo,

a váltótartó menete eléggé hátul van. A 11 fogú lánckerék alig bír majd beleakaszkodni a láncba.
Lehet hogy ugrani fog.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts
Posted Image
Posted Image
recúgbens váz
enyhe térháló
a hátulja 2300g, az eleje 2280g
magamhoz képest egész jó!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Holnap és szombat 19 órakor egy jótékonysági színelõadást tartunk Gödöllõn, ezzel lesz tele a hétvégém...
Jut eszembe: Van még jegy eladó, aki szeretne ilyesmit Galócza élõben látni, és van 1.700 forintja az elõadásnak helyet adó iskola színháztermének fejlesztésére, azt szívesen látnám a nézõtéren!
Jó buli, gyertek!

Kezdés: péntek és szombat 19 óra
Helyszín: Gödöllõ, Damjanich Ált. Isk. (Battyhyány út 32.)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Csak szervezés kérdése! :) De nem vállalnám a hittérítõ szerepét, ha hátsókerekest akar, hagyni kell. Biztosan meg van rá a jó oka. Varagyuri barátomnak is ott a lengõorrúja, tud is vele menni és le is nyomott vele már vagy 60 kilit, mégis egy hátsókerekest akar most csinálni. ( igaz, hogy azonos 26x26 kerékmérettel) Azt gondolom, hogy csak bizonyos gyakorlattal a háta mögött tudná értékelni ennek az elõnyeit. (de akkor nagyon)

Talán csak a Szélvész tanár Úr és "szélvész" Csilla az egyetlen, akik egybõl ezzel kezdték, de amennyire tudom, Ök is inkább a régi hagyományos drótszamarat használják a túrákon.

Minden más lengõorrú tulajdonos rendelkezik rekus múlttal. Motyoonak sem okozott gondott sem az elsõ, sem a második (tegnapi) kanyar. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem lehetne elsõre ezzel kezdeni. Építeni mindenképpen egyszerûbb ezt és természetesen állok rendelkezésedre, hozzunk össze egy találkozót!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Ezennel késznek nyílvánítom! :)

Nem jársz erre felé mostanában? :)
Tegnap volt nálam egy helybéli offline rekubarkácsoló ismerõsöm. Felültettem a lengõorrúra. Ment vele elsõre, de nem nyerte el a tetszését. Inkább épít egy 26/20-as hagyományosat.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts
...