Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Jól érzem, hogy ez most antireklám?!
Hol gyûjtitek a jelentkezõket, ha se nem itt fórumon se nem az ambringa blogon keresztül se nem a hírleveletekben? Ha nincs várható ára, mi alapján jelentezik rá az ember (ebben a kérdésben a mellényzseb vastagsága nyilván szerepet játszik)? Ha meg van is várható ára, azt nem mondod meg?
Nem értem ezt a marketinget...

Hát nem antireklám, de tényleg csak a bringaexpón hirdettük a dolgot. Sajnos nem lesz filléres a vázszett, mert csak komoly munkát adunk ki a kezeink közül. Ha végre egyszer elkészül az új honlapunk, akkor ott minden fent lesz. NAgyjából 300 körül lesz a vázszett, ami összerakható rövid, és hosszú tengelytávúnak, alsó, és felsõkormányosnak 20/26, 20/24, 26/26-os verzióban is.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Az ópályi polgármester: http://galeria.index...5ac794522_m.jpg
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Komoly esély van arra, hogy pénteken és szombaton Debrecenben leszek. Esetleg tekerhetnénk eggyet! :)

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás

Debrecen melyik részén laksz?

A homokkertben.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Mehetünk bármerre, úgyis a belvárosba megyek utána.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;996427']Na, akkor most jöttök, vagy nem?

... a kérdés az, hogy hova? Maradjunk a múltkori menetnél, ha valaki még csatlakozik, akkor igény szerint változtatunk...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
[quote name='lowracer']Közérdekû:)
Skylab: 205553884
QUOTE]

Uraim! Ez nekem szólt! Köszi Tomi!

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Ha lehetne tudni kicsivel több részletet, lehet gyorsabban összejönne a kellõ jelentkezõ. Visszaolasgattam a hírleveleiteket, sehol semmi, blogon se, oldalon se. :(

Ahoj Ooooobi!
Lassan engem is érdekelne a dolog.
Más. Debrecen melyik részén laksz?

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás

Sajnos még nem jött össze a kellõ jelentkezõ

Ha lehetne tudni kicsivel több részletet, lehet gyorsabban összejönne a kellõ jelentkezõ. Visszaolasgattam a hírleveleiteket, sehol semmi, blogon se, oldalon se. :(

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

...

Lehet hogy az új profibb honlap elkészülésekor lesz publikus minden részlete? Nemsokára aktuális lenne emlékeim szerint.
:) :)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Közérdekû:)

Hát érdemesnek érdemes, ha sok idõd van. Sajnos még nem jött össze a kellõ jelentkezõ:(
A többi még nem publikus, csak ha készen van. AZ AMBringa ára, ha valakit komolyan érdekel, akkor várjuk a boltban szeretettel.

Hol gyûjtitek a jelentkezõket, ha se nem itt fórumon se nem az ambringa blogon keresztül se nem a hírleveletekben? Ha nincs várható ára, mi alapján jelentezik rá az ember (ebben a kérdésben a mellényzseb vastagsága nyilván szerepet játszik)? Ha meg van is várható ára, azt nem mondod meg?

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

;996427']Na, akkor most jöttök, vagy nem?

Nekem nem lesz jó a csüt, jövõ héten viszont jobban rá fogok érni - és ha minden jól megy, addigra az Alfi is meglesz!

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Közérdekû:)

Ahoj!
Lowracer! Érdemes várni a saját gyártmányotokra?

Hát érdemesnek érdemes, ha sok idõd van. Sajnos még nem jött össze a kellõ jelentkezõ:(
A többi még nem publikus, csak ha készen van. AZ AMBringa ára, ha valakit komolyan érdekel, akkor várjuk a boltban szeretettel.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

motyoo

Idézet Eredeti szerzõ: Python Üzenet megjelenítése
Baromi sok a szúnyog! Forgalmi okokkból egy percre álltam meg és elviselhetettlen volt! Akkor még 10'perc és Szentendre... Ha északfelé akarsz menni.
Tegnap mi is voltunk (nej, recúg, alpha, én) dél felé egy körre, a hárosi dunaparton megálltunk, de fél percet sem bírtunk, egyszerre legalább 50 szúnyog... iszonyat

Na, akkor most jöttök, vagy nem?
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Szerintem volt ott valamilyen szivacs menet közben ( csak már ott nem tologatta) és a felni ránézésre is carbon. Na meg a kormány sem olyan mint a gyári fotókon, de a bummban sem vagyok biztos...
Ez viszont normális! Ez nem egy 3 órás táv, hülyeség lenne egy merevvázas kerót még a teli karbonkerekekkel is kényelmetlenebbé tenni.
Egyébként ez a csaj tartja a nõi sebességrekordot is 121,437-el. :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
YouTube - Solo Female Champion, Barbara Buatois Sights and Sounds

Barbara Buatois a RAAM nõi szóló nyertese. Egy tajvani Performer rekun. Semmi telikerék, semmi karbon. Lánc csõben. Nuku Ventisit...

Ki, milyen komponenseket ismer fel a bringán?
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

???

!!!

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

megnézzük a lányokat is!?

???

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Baromi sok a szúnyog! Forgalmi okokkból egy percre álltam meg és elviselhetettlen volt! Akkor még 10'perc és Szentendre... Ha északfelé akarsz menni.

Tegnap mi is voltunk (nej, recúg, alpha, én) dél felé egy körre, a hárosi dunaparton megálltunk, de fél percet sem bírtunk, egyszerre legalább 50 szúnyog... iszonyat

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;996351']Mehetünk úgy is, de az Ebihalat is megnézhetjük...