Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

Honan indulsz és hova érkezel?

Budaörsrõl indulok, oda is érkezek vissza, de a Lágymányosi hídig bemegyek, onnan meg eldöntjük, merre akarunk menni.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

;995281']Holnap délután 5-0,5 6 körül megyek egy laza kört Dél-Buda és Budaörs környékén. Akinek van kedve, csatlakozhat!

Honan indulsz és hova érkezel?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
:) oké
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
A terv nincs agyonbonyolítva :) De odébb lesz, mire ez elkészül - ha egyáltalán elkészül.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

;995284']ilyenen most gondolkozok én is. A terv a következõ: Aluváz homlokcsövére ráragasztok egy szénszálas csövet, végére esztergáltatok aluból egy tengelybefogót, az orra meg lengõ lenne az aluváz hátsó háromszögébõl.

hû bakker megcifráztad ám:)
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
python "amivel kiüldözhetem Lompit a világból! " sör meg cigi legyen meg szabad idöm aztán jöhetnek az ötleteid . ja meg ne tervezünk be idöre semmit. :D :D :D
képek

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

;995281']Holnap délután 5-0,5 6 körül megyek egy laza kört Dél-Buda és Budaörs környékén. Akinek van kedve, csatlakozhat!

Jó! Gazdagrétnél várlak.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

Nem!
Ezekben az a közös, hogy a vázgerinc nem párhuzamos a bicikli hossztengelyével! Nézd csak meg jobban pl. ezt a tervet, az alsót!
Feltöltött kép

Ilyenen most gondolkozok én is. A terv a következõ: aluváz homlokcsövére ráragasztok egy szénszálas csövet, végére esztergáltatok aluból egy tengelybefogót, az orra meg lengõ lenne az aluváz hátsó háromszögébõl.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Holnap délután 5-0,5 6 körül megyek egy laza kört Dél-Buda és Budaörs környékén. Akinek van kedve, csatlakozhat!

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

I
Várom az ötleteket és javaslatokat! :)

Ja, bocsi. Így akartam, de még tanulnom kell.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
www.porfesto.hu Budapest
Porfestés, homokszórás, ,szinterezés. Sacc/kb. tokkal, vonóval 8500(+10%)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
I

...és milyen színû lesz....??? Lamborghini narancs...???? ;) Egyszínû, vagy többszínû lesz...???

Várom az ötleteket és javaslatokat! :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
...és milyen színû lesz....??? Lamborghini narancs...???? ;) Egyszínû, vagy többszínû lesz...???

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

A váz és az ülés gyakorlatilag kész, fényezésre vár, én pedig donorbringát vadászok a megfelelõ alkatrészekkel. Egy biztos! A hajnali szellõ nem fogja odébbfújni a gépet :)

Én meg (vannak még csodák) eljutottam arra a szintre, hogy már semmit nem akarok megváltoztatni, átalakítani, dizájnolni az össztelóson. Lehet, hogy elkészült? :) Már csak egy igényes festõt keresek, aki a homokfúvás után a megfelelõ helyeken gletteli, gitteli csiszolja majd festi és lakkozza! Tudtok valakit? Pepecs munka, de hajlandó vagyok megfizetni, de csak a szezon végén! Addig még had rója a kilométereket, hátha mégiscsak eszembe jutt valami, amivel kiüldözhetem Lompit a világból! :)

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
oooobi!
Van ott kapásból már a honlapon háromfajta sûrûségû.
Mindenesetre én beszéltem ma reggel vele telefonon, és igen, foglalkozik kis darabokkal is, ha elmegyek hozzá, azonnal levágja azt a kis ülésszivacsomat. Ha eljutok (valószínûleg a jövõ héten), akkor majd itt megírom, milyen is.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Vám is van? oldalon csak egy 4 eurós postaköltséget látok. Kezdetnek maradok a szivacsnál, meg heggesztunk itthon valami keretet hálósnak csak elõ kéne keresn a tervet amit régen találtam. ez a kutyaálló szúnyogháló valami speckó dolog, vagy bármelyik parasztboltban vagy praktikerben lehet találni ilyet.
Peter, megyeget, panoráma útra szoktam kijárni tekerni, a tegnapi szél azért nem esett jól, de már próbálgatom az elengedett kormányos tekerést, 1-2mp a rekord eddig:D, neked hogy áll a keró?

A váz és az ülés gyakorlatilag kész, fényezésre vár, én pedig donorbringát vadászok a megfelelõ alkatrészekkel. Egy biztos! A hajnali szellõ nem fogja odébbfújni a gépet :)

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

Kezdetnek maradok a szivacsnál, meg heggesztunk itthon valami keretet hálósnak csak elõ kéne keresn a tervet amit régen találtam.

Én a Jyskben vettem valami nyitott cellás polifoam-féleséget, 1600 forintért adták a kb 200*50 centis darabot. Van még belõle, ha kell.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Ezzel a hálós témával a Papa foglalkozott behatóbban, de a mintáért már én mentem el.
Az anyag egy üvegszál háló, valamilyen PVC külsõ bevonattal. Az árára már nem emlékszem (talán 5'000 volt egy 90x100-as darab), de fekete színû és állati erõs! Az eredetileg erre a célra használt anyag a Phifertex. Ennek a kiváltására (úgy tûnik) kiválóan megfelel a KUTYAHÁLÓ vagy KUTYAÁLLÓ SZÚNYOGHÁLÓ néven megtalálható cucc.
Ha jól emlékszem a Józsa Árnyékolástechnika J forgalmazza (és rajta kívül még biztosan páran). Lapozz vissza a fórumban, biztosan megtalálod ezeket a részeket.

A neten fellelhetõek az ilyen jellegû tervrajzok és méretek is. A háttámla kialakítás nagyjából egységes, az ülõlapra van aki hálót, van aki szivacsot, elasztomert tesz, de itt még a forma sem egységes. Erre is voltak utalások a fórumon, csak keresni kell! :) Sajnos ennél több infóm nincs jelenleg a témában, de elindulni ez is elég.

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Vám is van? oldalon csak egy 4 eurós postaköltséget látok. Kezdetnek maradok a szivacsnál, meg heggesztunk itthon valami keretet hálósnak csak elõ kéne keresn a tervet amit régen találtam. ez a kutyaálló szúnyogháló valami speckó dolog, vagy bármelyik parasztboltban vagy praktikerben lehet találni ilyet.
Peter, megyeget, panoráma útra szoktam kijárni tekerni, a tegnapi szél azért nem esett jól, de már próbálgatom az elengedett kormányos tekerést, 1-2mp a rekord eddig:D, neked hogy áll a keró?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Csak tippelni tudok az árakkal kapcsolatban (25-28 e.) ez függ a vastagságtól (ami Tibinél van az a vastagabb), a típustól, a valuta árfolyamtól, a mérettõl.
Érdeklõdj az AM bringánál a (+36) 26 343 353 számon.
A ventisit.nl honlapon is találsz árakat kb. 70 Eur. /db. + posta, vám stb.

Nem olcsó mulatság, de csak egyszer kell megvenni. Amennyiben másik ülésben gondolkodsz, akkor a hálóst mindenképpen vedd fontolóra!