Honan indulsz és hova érkezel?
Budaörsrõl indulok, oda is érkezek vissza, de a Lágymányosi hídig bemegyek, onnan meg eldöntjük, merre akarunk menni.
Honan indulsz és hova érkezel?
Honan indulsz és hova érkezel?;995281']Holnap délután 5-0,5 6 körül megyek egy laza kört Dél-Buda és Budaörs környékén. Akinek van kedve, csatlakozhat!
;995284']ilyenen most gondolkozok én is. A terv a következõ: Aluváz homlokcsövére ráragasztok egy szénszálas csövet, végére esztergáltatok aluból egy tengelybefogót, az orra meg lengõ lenne az aluváz hátsó háromszögébõl.
;995281']Holnap délután 5-0,5 6 körül megyek egy laza kört Dél-Buda és Budaörs környékén. Akinek van kedve, csatlakozhat!
Nem!
Ezekben az a közös, hogy a vázgerinc nem párhuzamos a bicikli hossztengelyével! Nézd csak meg jobban pl. ezt a tervet, az alsót!
Várom az ötleteket és javaslatokat!...és milyen színû lesz....??? Lamborghini narancs...????
Egyszínû, vagy többszínû lesz...???
Én meg (vannak még csodák) eljutottam arra a szintre, hogy már semmit nem akarok megváltoztatni, átalakítani, dizájnolni az össztelóson. Lehet, hogy elkészült?A váz és az ülés gyakorlatilag kész, fényezésre vár, én pedig donorbringát vadászok a megfelelõ alkatrészekkel. Egy biztos! A hajnali szellõ nem fogja odébbfújni a gépet
Vám is van? oldalon csak egy 4 eurós postaköltséget látok. Kezdetnek maradok a szivacsnál, meg heggesztunk itthon valami keretet hálósnak csak elõ kéne keresn a tervet amit régen találtam. ez a kutyaálló szúnyogháló valami speckó dolog, vagy bármelyik parasztboltban vagy praktikerben lehet találni ilyet.
Peter, megyeget, panoráma útra szoktam kijárni tekerni, a tegnapi szél azért nem esett jól, de már próbálgatom az elengedett kormányos tekerést, 1-2mp a rekord eddig:D, neked hogy áll a keró?
Kezdetnek maradok a szivacsnál, meg heggesztunk itthon valami keretet hálósnak csak elõ kéne keresn a tervet amit régen találtam.