Olvastam a blogodban a DualFine-ról... Õszig tudok nélkülözni egy ilyet, ha mégis ebbe az irányba mennél.

52-es
...A reku oldalt fog talajt és csúszik. Egy bizonyos oldaldõlésnél a rider meg ki az ülésbõl, pont az alfelére. Másrészt a reku súlypontja inkább a hátsókereket terheli, ezért rendkívül extrém az a helyzet, ahol átrepülhetsz a kormányon.
Nem tudom, ahhoz elég masszív frontális ütközés kell szerintem, elvégre lábbal támasztunk a pedálon, inkább tudok egy dúrva féloldalas horzsolást elképzelni egy esésnél.
Nem hiszem, hogy ez érv. Sõt! Outiról legalább át tudott repülni a kormány felett és bucskázni az aszfalton kicsit. Egy rekun mi történik ilyenkor? Felnyársal a kormány, történet vége...
Alakul!Hajnali 8?
Egyébként Lompi a korán kelõ, interjúvold meg (4-ig dolgozik) mikor ér be a vonat. Szerintem nincs akadálya a 10 órási indulásnak sem.
Ja azt hittem valami nagy próbálgatás vagy ilyesmi a cél. Nem akarok egy gyors beugrást vétózni ha van hozzá kedvetek!Az AM opcionális, semmi dolgom ott csak mellette megyünk el... Majd egy utcával távolabbról intünk hellót nekik.
Egy kedves, régi, outis cimborám, Istyu Papa szörnyû balesetet szenvedett: Kátyút fogott, átrepült a kormány felett és súlyos koponyasérüléseket szenvedett. A sebészek napok óta küzdenek az életéért.
Még egy érv a reku mellett.
Vigyi skacok! Visegrádra merre mennétek!? Na mert az Apátkúti-völgy lezárva. (Még mindig.) Ha pedig megfog az erdõrendészet 10.ezer pénz/fõ a tarifa és mehettek is tovább. Térkép mellékelve: (lezárt szakasz pirossal jelölve)
http://www.parkerdo....pdf/papret1.pdf
Holnap max 25 fok. Kisebb záporok elõfordulhatnak. Kiváló kerékpáros és menedék látogató idõ. A vasárnap szar lesz, max váz festésre alkalmas idõvel. Akkor pontosítsunk, kit érdekel egy Visegrádi kanyar?
Sziasztok! Hol találok fekvõkerékpár geometriákhoz valami útmutató dokumentációt? Jellemzõen háromkerekû érdekelne, elõl két hátul egy kerékkel. Merev vázas lenne az elképzelés, maximum az ülés mögött lenne valami lengõtag.