Ja, én a Pesti csatlakozást úgy gondoltam hogy Pest - Hercegszántó útvonalat megtenni.
ha az útvonal az 51-esen megy végig akkor sok szerencsét mert szükség lesz rá. nem egy forgalommentes szakasz. hercegszántó határátkelõ és nem kicsi.
Ja, én a Pesti csatlakozást úgy gondoltam hogy Pest - Hercegszántó útvonalat megtenni.
Hol van az megírva hogy csak Észak Pesten lehet csatlakozni? Észak Pestre érkezik persze a túra Dunakeszi után, de Dél Pesten lesz elhagyva a város. A térképen az a Soroksári út és Fõ utca eléggé dél Pesten van.mert én dél pesti vagyok és ahhoz, hogy csatlakozni tudjak elõször fel kellene tekernem északra hajnalok hajnalán.:/
Elvileg most hétvégén lesz a Balatonkerülés (ha el nem mossa az esõ). más program miatt ide sem tudok menni, viszont október 9-én (szombat) hajnalban lesz a RAH 2010 túra: Rekumbens - Annyira Más Bringa: RAH 2010Urak egy csoportos túra szombaton vagy vasárnap?
Ne quid nimis!
:)
filótanátom mondta néha:
Artificem commendam opus.
...Ígérem, többé nem fordul elõ!
..
Könnyû volt rábeszélnie (általában egy követ fújunk)A Szélvész-tandem színét meg biztosan Csilla határozta meg...
Az egy mozgássérültek számára készült kerekesszék elsõ adaptervillája, hogy ne csak közvetlenül a kereket tudják forgatni, hanem áttétellel egy elõl lévõ harmadik kereket hajtanak. Rendesen lehet vele vállra gyúrni. 2005-ben 6 hétig hajtottam egy könnyû "igazán macsós" sport változatot.De micsoda szörnyszülöttek vannak ott a háttérben? Dupla vállas teló outi fékkel?!
Komolyan gondoltam, alsókormányt neki!
nem tétlenkedünk ám
és piros lesz
mi semnem tétlenkedünk ám
...és piros lesz