A ladánál meg nem az áttétel a kicsi, hanem a kar gyenge. Azt kell erõsíteni...

Inkább az elsõ tûnik alacsonynak, (a Mágusok majd próbán minõsítikAzta!!! Nagyon szép! Gratula, Antinak nemkülönben!
A hátsó hajtómû nincs nagyon magasan? Az elsõnek az elhelyezése kényelmesebbnek tûnik. Vagy a terv, hogy hátul lesz a pihenõs fotel - a pedál meg csak lábtartónak kell?
Hamar talpra állt...
Nekem a hátsó versenyzõ kormánya tûnik furának, szerintem úgy sokkal kényelmesebb, ha a far alatt van és sokkal vízszintesebben áll a kormánymarkolat része. (A pilótánál is így gondolom, de az a kormányrendszert bonyolítaná meg, így ott kompromisszumokat kell kötni és az egyik lehet ez.)
Nekünk is nagyon tetszik!Szép lett!
Az elsõ tandem trike!!!!
Gratula!!!!:)
Az ülés ülõlap részét szívem szerint lejjebb hajlítanám a vízszinttõl kb 15 fokra hogy ne irritálja a comb alsó részét.
A kormányzás hogy mozog? Nem "nehéz"?
Azta!!! Nagyon szép! Gratula, Antinak nemkülönben!A kertben már jól mutat, néhány km-t már gurultunk is vele, de még nagyon sok dolgot kell megoldani...
A kertben már jól mutat, néhány km-t már gurultunk is vele, de még nagyon sok dolgot kell megoldani...
majdnem csak egy iv hiányzik a vázbol. megcsinálni nem kihivás de nem esztergálok semmit mert nincs mivelLompi mester, mit szólnál egy ilyen villához? Illetve csak fél villa mert hiányzik az egyik oldala.
Vállalkoznál-e az elkészítésére? Egyébként gyönyörû bringa.
Piko, Lompi, sztem Thommey nem a villavállra gondol - legalábbis én nem ott keveslem az anyagot, hanem a villanyak és a vázcsõ találkozásánál. Egy merevítõ kívánkozna a villanyak és az vázcsõ közé, kiháromszögelni azt a csatlakozást.
Akkor a jövõhét végén mindenki a te vendéged!Majdnem elfelejtettem, meg van az elsõ 1000!
Nehéz forradalmian új dolgokat hozni, amíg a technológia ezt nem teszi lehetõvé. Ez itt egy klasszikus lengõvilla. A BMW R69/S típusával híresült el az alkalmazás. Oldalkocsis gépeken a mai napig alkalmazzák, csak a rugó elhelyezése általában más. Itt valószínûleg a progresszivitás miatt került alulra.hát ez igen durva villa lett ilyet még én sem láttam. (motoron valami ilyesmit már igen) A képet jobban megfigyelve itt ez a tök érdekes és különleges villa, de eközben a láncvezetõ teflon csõ tök ruppótlanul van a vázhoz rögzítve.
Ha a tengelyeket, csapokat, forgáspontokat elkészítteted egy esztergályossal, akkor a többi már csak "gyerekjáték" Lompinak. Tapasztalatom szerint elõször duzzog majd egy sort, de van az a sör!Lompi mester, mit szólnál egy ilyen villához? Vállalkoznál-e az elkészítésére?
...ott van! Örülök hogy aggódtok az egészségemért! Ez a váz merevebb annál mint amit a kép sugal!Piko, Lompi, sztem Thommey nem a villavállra gondol - legalábbis én nem ott keveslem az anyagot, hanem a villanyak és a vázcsõ találkozásánál. Egy merevítõ kívánkozna a villanyak és az vázcsõ közé, kiháromszögelni azt a csatlakozást.
hát ez igen durva villa lett ilyet még én sem láttam. (motoron valami ilyesmit már igen) A képet jobban megfigyelve itt ez a tök érdekes és különleges villa, de eközben a láncvezetõ teflon csõ tök ruppótlanul van a vázhoz rögzítve.
Ugye lesz még valami, ami a hátsó villát merevíti? Mert ez így szerintem brutál hamar megadja magát.