Békéscsabán van ilyen,de ezzel a témával kapcsolatban végképp komolytalan tudok lenni:)
és van hozzá periszkópos szemüveg is?

Békéscsabán van ilyen,de ezzel a témával kapcsolatban végképp komolytalan tudok lenni:)
csak érdekessége miatt:YouTube - Semaine VPH 2007, ça démarre mindenkinek más jön be
:)hát igen,egy jó púposan megrakott kaska paradicsom egy nagyobb huplinál lehet hogy betöröl:)hallottam olyat, hogy a hátsó rugós bicikli pl. azért sem jó, mert nem lehet pl. a bótba menni vele, hova pakoljon?
Te, ezt hogy kiszámolták, (monnyuk, azért fizetik õket, hogy kiszámoljákezt a hátsó felfüggesztést figyuzzátok (nekem legalábbis új)
Python!
Mifelénk mikor leszel legközelebb az agy miatt.
A chilinek milyen magas az ülés poziciója.
:)a csomitáska témához hozzászólva:minek költeni a sok pízt ha ócsóbb a gumipók:)én is 110 l-es fekete szemeteszsákba pakolok és gumipók:)
- A gazdaságosságban LEVI a király!
- A TWbents-et én is néztem, de nem mertem pénzt adni
- ez a lovas cucc képen jól néz ki, de majd a személyes találkozó eldönti. Én magam (ha lehet) meg kockáztatom azt az ötezret. Ha beválik, mehettek ti si a bótba!
- áttételesen ide tartozik: Levi talált valami menyecskét, aki az M5-ös táskámat lemásolja és igény szerinti anyagból, mintával és átalakításokkal legyártja. Ha jól emlékszem, Levi valamilyen sör reklámot tartalmazó ponyvából készítteti!
van itt egy érdekesség amit egy lovas oldalon találtam és passzol a táska témához:
az ára sem valami húzós és vízhatlannak mondják, itt bukkantam rá:Nyeregtska bann alak (vzll) - Paint Horse Lovasbolt
Naná, hogy érdekel! Miután láttam élõben nálad
A recúgbensen (és az elõzõ bringáimon) a pénztárcám választotta a táskát, nem én... ergo speckó fekvõs táskák nyista.
Ezért ajánlottam az Author táskát. Bár nem spec reku kiegészítõ, de gyönyörûen besimul az ülés mögé, tényleg! És... olcsó... Viszont a TW-Bents táskától nem vagyok elájulva, sosem láttam még ilyen nehezen pakolható tatyót... jó lenne erre vmi alternatíva!
Naná, hogy érdekel! Miután láttam élõben náladAmennyiben valakit még érdekel, jelezze.
Ezért ajánlottam az Author táskát. Bár nem spec reku kiegészítõ, de gyönyörûen besimul az ülés mögé, tényleg! És... olcsó... Viszont a TW-Bents táskától nem vagyok elájulva, sosem láttam még ilyen nehezen pakolható tatyót... jó lenne erre vmi alternatíva!Tudatosan keresem azokat a megoldásokat, amikkel gazdaságosan helyettesíthetõek speciális reku alkatrészek, kiegészítõk.
Nem rossz, nem rossz!
Én két táskát szoktam váltogatni, egy Author A-N411-et, a TW-Bents üléstáskát meg MSX 55