Jelentkezz be Regisztrálj

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Posted 2010. November 06. - 20:26

Posted 2010. November 06. - 20:21

Posted 2010. November 06. - 20:10

Posted 2010. November 06. - 19:53

Posted 2010. November 06. - 13:02

Posted 2010. November 06. - 11:14

Posted 2010. November 06. - 01:42

...és egy kis IKEA-s

Bikerumor » The Cheetah: Making Recumbent Bicycles Cool (and Scary)
Posted 2010. November 06. - 01:32

Ezt a tandemet kellene fekvõvé alakítani! Minõségi anyagnak látszik.
Vártam hogy az elõzõhöz mit szóltok, de lefekvés elõtt inkább ebbõl merítsetek ihletet!
Párnát nem összenyálazni ám!
...én nem is azt nyálaztam össze...

Posted 2010. November 05. - 22:43

Vártam hogy az elõzõhöz mit szóltok, de lefekvés elõtt inkább ebbõl merítsetek ihletet!
Párnát nem összenyálazni ám!
Posted 2010. November 05. - 21:56

Posted 2010. November 05. - 21:41

egyet értek...:)tekerek a kerékpár úton öreganyócska KÖZÉPEN!!! közvetlen mögötte csengetek-semmi.Szólok neki legyen szíves-semmi.Kicentizve megelõzõm...-há mé nem csengetek...amelik + süket, annak a fején is kopogtat6sz,

Posted 2010. November 05. - 21:20

Posted 2010. November 05. - 20:40

3 db vínasszony egész járdát (külön-külön is) elfoglalva szó és húzódás nélkül tûrte hogy a szembejövõ kamaszsrác a sáros füvön sasszézzon el melletük. Én hátulról támadtam, a sz..rnál is büdössebb , bagófüsttel keveredett pacsulit hasítva. Szokás szerint leadtam a humán hangjelzést, mire a banyák rikácsolni kezdtek, fiatalember magának nem telik egy nyomorult csengõre. Pár nap múlva randi ugyanígy. Nem szerettem volna ha most is zavarkodok, úgyhogy óvatosan mögéjük gurultam, és elkezdtem kolompolni mint az állat, közben ordítottam : Vettem csengõt, vettem csengõt. Szerintem õk befelé örültek, mert nagyon ugráltak és szó nélkül elengedtek. Bár... , távolodva mintha némi motyogást hallottam volna. Azóta nekik egy jó hangos "csaókollomm" jelzéssel tudatom közeledésemet. Elengednek ugyan de úgy érzem valamiért nem szeretnek igazán.
Posted 2010. November 05. - 07:46

Áttért az akkus 110 decibeles riasztó szirénára.
Én - anno - egy ideig riasztószereléssel kerestem meg az OTP-re valót, szirénákból ki vagyok okosodva. Ezek meglepõen kis áramfelvételû jószágok, amelyik 12V-on felvesz 1A-t, annak már valóban halottébresztõ hangja van. 1A-t pedig alkáli ceruzaelemekbõl is simán ki lehet rántani. 9db ceruza nem nagy pakk, és sokáig elegendõ. Mondjuk ehhez:
Sziréna HS 63
Arra figyelni kell, hogy a hangjuk irányított, háturól sokkal kevésbé hallatszik. Szembõl viszont elvárható, hogy 5m távolságból fájdalmat okozzon.
Posted 2010. November 04. - 21:47

Határozottan mérlegelem az esztétikus és hatékony megvalósítást. Így hirtelenjében egy focimeccseken is használt levegõs készség (neeeem, nem a vuvuzela!) lebeg a szemem elõtt, a kerékpár vázat használva légtartályként.
Macerás és egyáltalán nem tart pár alkalomnál tovább egy felpumpálás, az ilyen kürtöknek nagy a levegõ igénye. Ismerõs palackosat használt egy ideig de megunta a sûrû doboz cserét. Áttért az akkus 110 decibeles riasztó szirénára. Na az az ultrabrutál. 5 méterrel mentem elõtte és még akkor is lerepült a sisakom az égnek álló hajamtól amikor megszólalt.

Posted 2010. November 04. - 21:40

... és igen! Láthatósági fóbiám van! De ezen ti csodálkoztok?
Posted 2010. November 04. - 21:26

Aha, így már értem. Akkor a zebrás tudatosan szemétkedett. Mindjárt másként jön ki. Kár, hogy csak mindig utólag jut az ember eszébe, hogy mi lenne, ha egy véletlenül pont az elsõ kerék felett tárolt biciklipumpa esne a motorháztetõre ijedten...A zebrás sztori -mivel pirosra értem oda és a tömegben nem volt praktikus kerón mennem- gyalogosként történt a kerékpárt magam mellett tolva.
Ez az a fajta õstermelõ volt, amelyik azzal jelzi az elsõbbségét, hogy feltûnõen más irányba nézz!
Posted 2010. November 04. - 21:22

Határozottan mérlegelem az esztétikus és hatékony megvalósítást. Így hirtelenjében egy focimeccseken is használt levegõs készség (neeeem, nem a vuvuzela!) lebeg a szemem elõtt, a kerékpár vázat használva légtartályként.Azok az ijedt arcok a kormány mögött amink keresik az õrülten dudáló kamiont és csak egy nemnormális bringást látnak
![]()
![]()
![]()
![]()
tutti hatás
Posted 2010. November 04. - 21:17

A kerékpárúton keresztül kitolatú kocsognek semmilyen mentsége nincs! Legalább lassan tette volna, hogy meg lehessen állni még elõtte! Így full gázzal, csak annyi esélyt hagyott, hogy kinyújtott kezemmel "bekopogtam", mintegy figyelemfelkeltés képpen.
A zebrás sztori -mivel pirosra értem oda és a tömegben nem volt praktikus kerón mennem- gyalogosként történt a kerékpárt magam mellett tolva.
Ez az a fajta õstermelõ volt, amelyik azzal jelzi az elsõbbségét, hogy feltûnõen más irányba nézz!
Posted 2010. November 04. - 21:14

Kezdem érteni Tom2 akkus-légkürtös extra felszerelését!
Azok az ijedt arcok a kormány mögött amink keresik az õrülten dudáló kamiont és csak egy nemnormális bringást látnak

tutti hatás