Rácsos tartó? Már megint ki szólított?mint egy rácsos tartó

Megkaptam és gyógyíthatatlan vagyok. Milyen jövõt vázolnál nekem ? Milyen színû lesz a tüsszentés ?
Véged van, elkaptad a vírust. Már látom a jövõt!!!
Az össztelós szét van szedve, de majd a festés után talán egy újabb kanyarra igényt tartanál...? (10 körül van a Maxi Bikeba AMP teló)
Az 50 m magas Sástói kilátó meg 1 m 20 centit, szelesebb idõben. és köszöni, jól van, elõször olajbányászokat szolgált, most egy-kétszáz évig kilátóként görbül, csavarodik, nem törik...pl. a több mint 300m magas Eiffel-torony is nagyságrendileg 10cm-t leng ki. (a baj h a 3m-es reku is
).
Amint lesz rá idõm, megpróbálom végig gondolni h 1,6-1,7m hosszon mekkora torzió engedhetõ meg.
Függõónnal (a mellsõ tengely közepénél rögzítve), szögmérõvel, miközben egyenes állásból elcsavarod végállásig a kormányt?mennyi az elsõ futómû Sao által említett billenése miatti látszólagos torzió. (ez még nem tudom h hogyan mérem meg,
Nem akarok anyagszerkezeti flamekbe bonyolódni, de az alacsonyabb széntartalmú vas egyéb ötvözõanyagok hiányában jellemzõen lágyabb (lásd vas-szén állapotábra).A két egymás fölött lévõ vékonyabb csõ föggõleges tehelésre csakugyan nagyobb terhelést bír, de csavarodik (mint egy DNS molekula). Vagy melyiket lehet jobban megcsavarni (!!!)? Két egymásmellé fogatott seprûnyelet , vagy egy szimpla lapátnyelet?
Sao kollega!
" Az erõsítés után is fog szerintem csavarodni, csak nem pont ott, és fõleg: nem annyit. De, ha egy vas nem csavarodhat, ha megakadályozzák a rugalmas mozgását, az törik, én úgy tapasztaltam eddig."
Vasból és vas között is van különbség . Általában a jó hegeszthetõség miatt sima szerkezeti acélokkal dolgozunk. Ezeknek is van némi rugalmassága, de alapvetõen nem arra lettek kitalálva, arra az alacsonyabb széntartalmú ,nemesíthetõ anyagok alkalmasak. A lágyabb anyagok, elfáradnak és törnek.
;1041074']Én kerestem, valamikor megpróbálom elhozni, de az nem holnap lesz. Remélem nem probléma.
Szia!
Ha esetleg te kerestél volna 8-as lánchoz való csövet, akkor megérkezett végre:)
Átgondolom, de 2 vékony csõ sokkal erõsebb, mint egy vastag és ha már vágunk...
... a dupla csõ a könnyebb. Leülhetsz.
Gondolom van valami ötletetek mivel lehetne helyettesíteni az AMbringás láncvédõ csövet
szerintetek érdemes rá rakni, vagy a nagy súrlódás miatt felesleges?
Felesleges. Van súrlódása a csõnek, ezért inkább hasznosítsd a befektetett energiádat jobb haladásra.
Összekoszolni sem szoktam magam nélküle.
Gondolom van valami ötletetek mivel lehetne helyettesíteni a láncvédõ csövet
Gondolom van valami ötletetek mivel lehetne helyettesíteni az AMbringás láncvédõ csövet
- a merev váz miatt minden gödröt megérzett.
- úgy éreztem a lengõorrút mintha mindig is ezt hajtottam volna.
- Benji alig bírt velem lépést tartani:)
szerintetek érdemes rá rakni, vagy a nagy súrlódás miatt felesleges?
na akkor kép
na akkor kép