Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Én is szívesen tekeregnék veletek, javaslom, kezdjünk valami egyszerûbbel! Mit szólnátok egy kétnapos, szlovákiai rekus körhöz? Nem tennék bele annyi szintet mint egy Alpok-túrába, de azért nem csak egyik lángossütõtõl a másikig való gurulásról lenne szó. Kb. napi 120 km, 600 m mászás. Ez alatt nekem nem kerékpártúra. Egy éjszaka szállás valami panzióban, hogy ne kelljen sátrat se cipelni.

Érdekel valakit?

Nyilván érdekel - ha nem kötelezõ rekuval menni - és ha az idõpont megfelelõ. A trike-unk hosszútávú megbízhatósága még erõsen kétséges.
Ha a szint több, akkor a táv lehet kevesebb. Nálunk a kellemes (bár erõsen idõjárásfüggõ) 150km+500szint, 100km+1000szint nagyságrendû (nem rossz 80km+2000szint se :D)

Ha ez sokára valósul meg és a tempó laza, rövid és könnyû akkor a trike sem kizárt.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Én is szívesen tekeregnék veletek, javaslom, kezdjünk valami egyszerûbbel! Mit szólnátok egy kétnapos, szlovákiai rekus körhöz? Nem tennék bele annyi szintet mint egy Alpok-túrába, de azért nem csak egyik lángossütõtõl a másikig való gurulásról lenne szó. Kb. napi 120 km, 600 m mászás. Ez alatt nekem nem kerékpártúra. Egy éjszaka szállás valami panzióban, hogy ne kelljen sátrat se cipelni.

Érdekel valakit?

Engem mindenképp, hogy nagyobb kedvet kapjon a társaság vázolhatnál egy tervezett útvonalat. A sátorról pedig annyit, hogy egy kis súly se nem oszt, se nem szoroz. Lehetne vadasozni is. Tõlem panzió is lehet. Mindenre nyitott vagyok.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Rengeteg ilyen körünk volt már (és remélem lesz is) majd töltögetek fel videokat youtube-ra. Egy kis ízelítõ 2006-ból.

Klasssssssssssz!!!!!!!!!!! A minap amúgy épp azon gondolkodtam, hogy be kellene társulni az egyik ilyen túrádra...
De meglepõdtem az autón - ahonnan a videók készültek. Fix kísérõautó?

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Isu! Ez nagyon állat! :) Szívesen benne lennék egy ilyen túrában!

Rengeteg ilyen körünk volt már (és remélem lesz is) majd töltögetek fel videokat youtube-ra. Egy kis ízelítõ 2006-ból.
Adj rá hangot rendesen!
:D
http://www.youtube.com/watch?v=On6G1Udwh30

Majd felteszem jobb minõségben is, de most épp ez volt kéznél.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Érdekel valakit?
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Isu! Ez nagyon állat! :) Szivesen benne lennék egy ilyen túrában!

Akkor kezdjünk el gondolkodni, hogy hogyan lehetne kivitelezni a dolgot. Ezen áll vagy bukik minden.
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Isu! Ez nagyon állat! :) Szivesen benne lennék egy ilyen túrában!

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts
Papának, kedvcsináló.
A negyedik perctõl az érdekesebb a rekut meg gondold hozzá.
képtár

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

Egy gyorskérdés:)

Táskám holjár?:)
Levit keressem?

Épp kocsmában voltam, méledet megkaptam.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

alkalma nyíljon lefikázni ;)

A helyszínen valahogy nem jött össze, ott inkább azt néztük, hogy ki esik el vele elõször, de majd a blogodon!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Levit keressem?

Nálam nincs!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

A Rekettye utca nálam a selejtezõ. Amielyik ott nem megy fel, az hiába szép.

Papa! Én a tieddel sem tudnék felmenni. Akkor most az egy rosz gép? :(

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 posts

Levit keressem?

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

Újabb program: Érd körbe 2011
Érd Körbe 2011 tavasz, április 17. vasárnap
* 8-10 óráig gyülekezõ. Élõ zene, jó hangulat, bringaszervíz, kerékpár kölcsönzés
* 10 órakor elindul az Érd Körbe felvonulás minden táv résztvevõi egyszerre indulnak.
* 11 órakor visszaérkezik a családi kör (8km) eleje és ezzel megkezdõdik az ügyességi-, illetve aszfaltrajzverseny a gyerekeknek kézmûves foglalkozások stb.
* 12 órakor visszaérkezik a féltávot teljesítõk (15km) menete. Folytatódnak a bemutatók, ügyességi-, illetve aszfaltrajzverseny a gyerekeknek, kézmûves foglalkozások stb.
* 13 órakor visszaérkezik az Érdet megkerülõ (30km illetve 60km) menet eleje. Bemutatók. Rajz pályázat eredményhirdetése, stb.
* 14 órakor megköszönjük nektek, partnereinknek, támogatóinknak a segítséget.

Én 2009ben elindultam. Ófaluig a gyerkõcök keménykedtek, szerencsére 9km-nél feladták, utána kezdet szóródni a tömeg, ennek az lett a vége, hogy a tervezett érkezési idõben még a Szlovák úti pihegõnél ácsorogtunk, bevárni a sör végét. Nem vagyok 1 hajtós fajta, de itt feladtam. https://picasaweb.go...96828287/Trike#

Isaszegre elindultam, de a Lánchidon túrista látványosság lettem, és lekéstem az indulást. Valaki + tudná mondani, hogy merre kellett volna sprintelnem a tömeg után?

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts

Gonosz, gonosz bicikli.
:)

:)nem gonosz,csak alsó kormányos...:):D

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Korrupt az összes jpg. :( Már ide is betette a lábát a korrupció? :)

Nálam jók. Berakom a képtárba a többihez.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

a két merevítõnek a ferdére flexezett vége

Mármint a merevítõk aprólékos munkával gondosan lekerekített végeire gondolsz? ;)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Nincs ellenemre, jó hangulat volt. Innen letölthetõ még pár fotó ami a Nóra tollából (akarom mondani fényképezõgépébõl) származik: Isaszegi fotók

Korrupt az összes jpg. :( Már ide is betette a lábát a korrupció? :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Többen megcsodáltátok a recúgbens új elsõ merevítését, itt egy kép, hogy aki nem volt a helyszínen, annak is alkalma nyíljon lefikázni ;)

A recúgbens egy gonosz bicikli. Amikor próbáltam menni vele, a két merevítõnek a ferdére flexezett vége jól megkarcolta a szegény vádlimat.
Gonosz, gonosz bicikli.
:)

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 posts

Ha Benjinek nincs ellenére, felkerülnek a képek a képtáramba Keptar - 2011_03_15_Isaszeg

Nincs ellenemre, jó hangulat volt. Innen letölthetõ még pár fotó ami a Nóra tollából (akarom mondani fényképezõgépébõl) származik: Isaszegi fotók