Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Beard

Beard

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Köszönöm a válaszokat!
Steve

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

...zászlótartót mibõl készítenétek?

• A javasolt vékony horgászbot
  • 10x1 alu csõ, kidobásra ítélt többrudas törülközõtartó, v villanyszerelési anyag, ha simán nem beszerezhetõ a környékeden.
  • Decathlonban láttam sárkányeregetõk részére árusított üveg- szénszálas rudakat.
  • Sátor merevítõ rudak is szóba jöhetnek (leárazott olcsó strand szélvédõ)

Zászlót láthatósági mellény - narancs színût javaslok - egy darabjából készíthetsz, azon a fényvisszaverõ sávok már rajta vannak.
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

lbordi

lbordi

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Egy kérdés: zászlótartót mibõl készítenétek?

horgászbotbol

Beard

Beard

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Tibor!

Köszi a jó tanácsot, nem is került vissza a fényezés után az a csomagtartó (nem is fényeztük le)
Ma délelõtt raktam össze, ezért nagyon sok minden még hiányzik róla, leginkább a ventisit, sajnos úgy látom még mindig semmi hír róla. A lemez meg nagyon kemény :(
A billegéssel kapcsolatban én úgy érzem valamennyire mindig meg fog maradni a felépítésbõl adódóan, de meg lehet szokni.
Egy kérdés: zászlótartót mibõl készítenétek?
Steve

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Egy kis mobiltelefonos videó az elsõ tesztkörök egyikérõl a fiammal. Még tavaly készült...
https://picasaweb.google.com/lh/photo/Veu0jxmIXxQjDujiBoymCw?feat=directlink

Isten hozta az új fórumozókat!

(Uraim és vaskohászok!) A lengõorrú bringákhoz (sem) értek, de a hátadból kiálló, feltehetõen csomagtartó célú drótot (a kohászok 10mm alatt drótnak nevezik az anyagot - de én nem is vagyok kohász, csak kötekszem) célszerû volna lesüllyeszteni a hátsó kerék sárvédõje (majd lesz, ha rendesen összekoszoltad a ruhádat egy esõ után) szintjére. Ezzel a javasolt változtatással a felmálházott bringa súlypontját alacsonyabbra helyezed, és biztonságosabb, könnyebben kezelhetõ lesz.

Sok sok jókedvû, balesetmentes utat kívánok nektek!
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
b zsolti én mondtam hogy abilegés elmulik de vanak itt még páran.
különben meg hozád képest másnak ment még carabul is elsöre
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
zéta oké rendben megoldjuk.
nagy ember aza kotmány is az én müvem :)
képek

b zsolt

b zsolt

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

Itt vagyok és figyelek. :) Már éppen arra gondoltam, "na, megint egy rövidítõ a fedélzeten".
Könyörgöm, csak két ujj mozdulattal több a "meg" a "+"-tõl. Ennyi fáradságot megérdemel ez a szép anyanyelv. Vagy nem? :)

ígérem hogy ha ilyet láttok az írásomba ezután az nem lesz szándékos !!! (pedig lenne még pár a tarsolyomba)
de amire vártam meg erõsítést arra nem válaszolt senki. gondolom mindenki volt kezdõ. szívesen vettem volna pár tapasztalatot, pár megnyugtató szót

Beard

Beard

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
A kormány is a "Lompi Mûvekbõl" jött. Hogy õ készítette, vagy szerezte valahonnan azt nem tudom.
Egy kis mobiltelefonos videó az elsõ tesztkörök egyikérõl a fiammal. Még tavaly készült...
https://picasaweb.go...feat=directlink

NagyEmber

NagyEmber

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

Sziasztok!
Lompi mester által még tavaly készített gép fényezés után, erõsen félkész állapotban.

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Steve

Szia!
Szép.
Ez valami motoros, gyári kormány?
Vagy ez is a Lompi Mûvekbõl való?

NE

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Ezért lett elegem a kottaolvasásból is. A Cm7/5b és a F#o/G verte ki nálam a biztit, pedig ha kiírnák mennyivel áttekinhetõbb lenne az is. :)

Nocsak! Szintén zenész?
A kotta nekem sokkal logikusabb, mint ezek a fórumos, msn-es rövidítések.
Ha Mozarték, is így rövidítettek volna kényükre-kedvükre, most fogalmunk sem lenne mit is komponáltak 500 évvel ezelõtt.

Apropó rövidítés.
Lompi mester. A fiam bringáján kéne egy kicsit szobrászkodni, mert a legközelebbi ülés állásban, is még távoliak neki a pedálok. Én már nem is tudok ezzel a beállítással menni, mert elakad a lábam a kormányban, neki mégis ez még hosszú. Jövõ héten megkereslek valamikor.
"Az élet szép. Viszonylag." /Vavyan Fable/

Beard

Beard

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok!
Lompi mester által még tavaly készített gép fényezés után, erõsen félkész állapotban.

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Steve

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Itt vagyok és figyelek. :) Már éppen arra gondoltam, "na, megint egy rövidítõ a fedélzeten".
Könyörgöm, csak két ujj mozdulattal több a "meg" a "+"-tõl. Ennyi fáradságot megérdemel ez a szép anyanyelv. Vagy nem? :)

Ezért lett elegem a kottaolvasásból is. A Cm7/5b és a F#o/G verte ki nálam a biztit, pedig ha kiírnák mennyivel áttekinhetõbb lenne az is. :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

NagyEmber

NagyEmber

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

itt vagyok és figyelek. :) már éppen arra gondoltam, "na, megint egy rövidítõ a fedélzeten".

d
k
ne
:-)

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Na+ Zétát is +5i a guta. ;)

"Az élet szép. Viszonylag." /Vavyan Fable/

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Ej, úgy látom, ezután már a hölgyekkel való flörtöléskor is szemüveget kell viselnem, különben még bekasztliznak pedofíliáért...
:)

Ne keverd a homoszexualitást a pedofíliával. Az utóbbit büntetik, az elõbbire akár büszke is lehetsz. Megjegyzem, hiteltelen másképpen gondolkodó lennél a kiegyensúlyozott házasságoddal, az asszonnyal és családdal. :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

ha továbbra is igy irsz + fog gyûlni Pythonnal a bajod :)

nem tudom + szokni. Olyan érzés, mint ugyan azt a viccet hallani újra és újra. Már nem vicces.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Van annak pöcse még ha kicsi is...

Ej, úgy látom, ezután már a hölgyekkel való flörtöléskor is szemüveget kell viselnem, különben még bekasztliznak pedofíliáért...
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Engem nem ver át! Ilyenek ezek a nõk, ártatlan kisfiúknak tettetik magukat.
:D

Van annak pöcse még ha kicsi is...
Gyanítom, hogy a szó jelentése miatt lett ez a kép.:)
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
nemkel túl lihegni szóltatok zsoltinak majd legközelebb nem rövidít
képek