... most hétfõn?
(jól van no, szar poén volt!)
Gondoltam, idõben szólok.
... most hétfõn?
... most hétfõn?
... most hétfõn?;1128944']Kinek van kedve egy szombati dél-budai tekeréshez?
én is beneveznék 1 acs 10--re hátam szaunázott már eleget!!!Errõl jut eszembe, nem maradt meg valakinek a vásárolt ACS10-es anyaga? Szívesen átvenném.
Illetve, ha összeállnánk páran vehetnénk egy következõ adagot. Én minden esetre jelentkezem egynek.
Etyekre mentem a borfesztiválra.
Itt egy szuperkönnyû faülés, ez már tényleg S-es méretnek fele meg, 85 centi az ülõrész hossza, amennyire jónak láttam kikönnyitettem, jobban nem szeretném, és 825g a tömege.
A 70 kilómat még elbirja, de 100kg-val nemszivesen terhelném megBár lehet kibirná majd aztis, majd lelesz tesztelve.
Sziasztok!Egy kisebb kb 20x20 cm-es darabot én is vadásznék, ha valakinek lenne egy kis db hulladék. Tanács ha megint összedobnátok egy adagra: Ha már vesztek, ne sajnáljatok ezerötszázzal többet adni érte, de legyen 15-20 cm-rel hoszabb az ülésnél ! Könnyebb lesz szép gyári formát adni a kész szivacs végeinek.
Ez valami elkepesztoen jo!Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó - ezt eddig is tudtuk...
De járókeretbõl reku mellé oldalkocsit kendácsolni- ahhoz ennek az úrnak a találékonysága
Könnyû, összecsukható oldalú utánfutó vázat berhelni a nagyi "trabantjából"?...
Egy kisebb kb 20x20 cm-es darabot én is vadásznék, ha valakinek lenne egy kis db hulladék. Tanács ha megint összedobnátok egy adagra: Ha már vesztek, ne sajnáljatok ezerötszázzal többet adni érte, de legyen 15-20 cm-rel hoszabb az ülésnél ! Könnyebb lesz szép gyári formát adni a kész szivacs végeinek.Errõl jut eszembe, nem maradt meg valakinek a vásárolt ACS10-es anyaga? Szívesen átvenném.
Illetve, ha összeállnánk páran vehetnénk egy következõ adagot. Én minden esetre jelentkezem egynek.
Sziasztok!
Jön valaki ma esetleg közületek a CM-re?
Feleségem beteg, úgyhogy lehet, hogy csak a Feneketlen tóig megyek emelni, aztán haza, de mivel az 1 km-en belül van, oda biztosan kinézek.
Hasszan
Ma meghajtottam Reku Papa ex-Elephunj-át
nagyon jól megcsinált géprõl van szó kéremszépen
holnap megyek vele egy nagyobb kört mint 20km, remélem nem fogok csalódni