Képzeljétek, ma találkoztam egy bicajossal, aki Rans Dinamikkal nyomta, Rohloffal. Kipróbáltuk egymás gépeit.
Még nem tekertem rohloffos gépet. Nagyon sirály! Olyan simán vált, mint ha a tévén nyomkodtam volna a csatornaváltót. Nincs késés, nincs akadás, nincs reccsenés, nincs koppanás. Hangtalanul, azonnal, könnyedén vált. Spitzenklasse.
Én pedig szabadságra küldtem az Alfine-t.
Kényelmes az agyváltó, de Pupu bringájának hajtásláncára olyan irigy lettem

, hogy ki kellett próbálnom a fogaskoszorús váltást a sajátomon is, noha tisztában vagyok vele, hogy az "L" alakú lánctörés miatt sosem lesz még hasonló sem. Ennek örömére megleltem a vöröses permet okozóját is az Alfine láncfeszítõ görgõjének személyében, és el nem tudom képzelni, hogy mi okozta/okozza, figyelni fogom a helyére került váltót, de biztos ez is fogott pár százalékot...

Most egy ezeréves Alivio 8 sebességes váltó ment fel, és nem úgy néz ki, hogy valaha is visszakerül az Alfine. Egyrészt a cserével kb. 1kg-t nyertem súlyban, de mivel gumit is kellett cserélnem, és a kevláros itthon irgalmatlanul drága, ezért drótos lett külföldrõl, +60g. (AMBringa honlapon 5.850,- Ft, a valóságban 10e++ náluk egy 20"-os Kojak, ideje lenne már összedobniuk egy ütõsebb/frissebb webshopot) Másrészt meg érezhetõen könnyedebb a hajtás.
Ez pedig érdekes kivitelezése a váltásnak, sõt, az egész album érdekességekkel van tele, ajánlom téli hónapokra majd mindenkinek: