Megsasoltam és a dual pálya a tavalyihoz szinte teljesen hasonló + még építettek dirt-öt is.
És szombaton én is megyek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Sport kiállítás 2003
Indította
Rave_Ace
, 2003. február 09. 13:36
Írta 2003. március 05. - 16:16

Írta 2003. március 05. - 13:37

Nos sajnálattal közlöm, hogy egyéb elfoglaltságom miatt öcsémmel péntek d.u. látogatjuk meg a kiállítást. Szerettem volna Veletek menni, de ez van. :'(
Írta 2003. március 04. - 23:24

Én is mennék,meg egy haverom!Remélem,nem ütközik majd a kiállítás a Faktoros paicosdival

Írta 2003. március 04. - 23:12

Írta 2003. március 04. - 23:07

Írta 2003. március 04. - 23:03

szvsz reggeltõl mi is bevállalunk Julcsival szivesen két gyereket :
csak hát mi ugyi a 9-45ös találkára vagyunk hivatalosak..tényleg akkor ki is jön 9-45re a fõbejárathoz szombaton?
ors
BRUCE
Baliba+Babayface
Endroo
Begbie
BoGar
Jorus
Kala+1
Rave+findli
Péef+Csubee
Ras+Julcsi
egyéb?
lusta vagyok mostan visszaolvasni...

ors
BRUCE
Baliba+Babayface
Endroo
Begbie
BoGar
Jorus
Kala+1
Rave+findli
Péef+Csubee
Ras+Julcsi
egyéb?
lusta vagyok mostan visszaolvasni...
Írta 2003. március 04. - 22:39

Eddig van két apuka ha eddig jól vettem ki a hozzászólásokból... Gyerekek vannak bõségesen!!

Írta 2003. március 04. - 22:34

Írta 2003. március 04. - 22:31

Írta 2003. március 04. - 22:16

Jön vki csütörtökön, mert én akkor megyek ki gyalog mengnézni a dual pályát meg a kiállítást és ha tetszika pály amegyk bicoval pénteken és nevezek majd a dualra...
Írta 2003. március 04. - 20:54

aappúúúúúúú! ;D ;D ;D ;DMivel Bruce volt aki kitalálta az egészet egy napig örökbe fogadom, másik gyermekemnek Lorkát választom, persze csak ha Õ is beleegyezik.
Ors, Findli, Lensver (sorrend semmit sem jelent af'koz):
valamelyikõtöknek nem lenne kedve anyukának lenni?
Írta 2003. március 04. - 20:05

Huhh... 18 év alatt tuti elmegyek... ;D
Palmi: Akkor én a te "családodban" mi is lennék? Egy 14 alatti, vagy 15 éves, netalántán 18 év alatti?? Ki lesz az anyukám??
Tesóm is lesz? húúúú ,de tök jó ... ;D
Palmi: Akkor én a te "családodban" mi is lennék? Egy 14 alatti, vagy 15 éves, netalántán 18 év alatti?? Ki lesz az anyukám??
Tesóm is lesz? húúúú ,de tök jó ... ;D
Írta 2003. március 04. - 14:28

en elfogadom!
...de szerintem a jegyszedöbacsi nem!!!
de akkor oldjuk meg ugy, hogy en jatszom az apukat a közel 30 evemmel, szereztek nekem egy jo csajt, aki jatsza az anyukat (meg közbe apast-anyast velem ;D
), es akkor jöhet meg velünk ket 15 eves gyerköc!
;D
...de szerintem a jegyszedöbacsi nem!!!

de akkor oldjuk meg ugy, hogy en jatszom az apukat a közel 30 evemmel, szereztek nekem egy jo csajt, aki jatsza az anyukat (meg közbe apast-anyast velem ;D

Írta 2003. március 04. - 12:39

Írta 2003. március 04. - 10:01

Írta 2003. március 04. - 01:19

Írta 2003. március 04. - 00:41

Mint én azt már jeleztem szivesen lennék családfõ :
Persze mindezt kizárolag anyagi érdekek miatt, legalábbis egyenlõre.
Mivel Bruce volt aki kitalálta az egészet egy napig örökbe fogadom, másik gyermekemnek Lorkát választom, persze csak ha Õ is beleegyezik.
Persze a nap végén a szüleitektõl jól beszedném a Béjbi szvetterkedésért járó "csekéj" pénzösszeget.
Mostmár csak egy válalkozó kedvû felnõttet kéne találni, sajno Zsuzsi csak vasárnap ér rá :'( (vele is megyek vasárnap)
Tényleg: Begbie nem lenne kedved szülõt játszani??

Persze mindezt kizárolag anyagi érdekek miatt, legalábbis egyenlõre.
Mivel Bruce volt aki kitalálta az egészet egy napig örökbe fogadom, másik gyermekemnek Lorkát választom, persze csak ha Õ is beleegyezik.
Persze a nap végén a szüleitektõl jól beszedném a Béjbi szvetterkedésért járó "csekéj" pénzösszeget.
Mostmár csak egy válalkozó kedvû felnõttet kéne találni, sajno Zsuzsi csak vasárnap ér rá :'( (vele is megyek vasárnap)
Tényleg: Begbie nem lenne kedved szülõt játszani??
Írta 2003. március 03. - 23:25

Ok,akkor Foxit mégis 14 alattiként kell küldeni 
Ill. Laur,lehet,h rosszul kalkulálok,de téged még el lehetne sütni 14 alattiként,és akkor max 3man vagyunk testvérek... Na,mit szósz' hozzá?

Ill. Laur,lehet,h rosszul kalkulálok,de téged még el lehetne sütni 14 alattiként,és akkor max 3man vagyunk testvérek... Na,mit szósz' hozzá?
Írta 2003. március 03. - 23:04

Írta 2003. március 03. - 22:50

Hmmm...Két vásott kölök keresi felnõtt szüleit szombati napra,lehetõleg déltõl,mert addig Faktorban alkudozunk 8)
Technokrata beállítottságúak elõnyben,legalább tanulunk a felnõtt generáCHIOtól koCZKafejûséget.Amúgy Velotrade-t +kérdeztem emilben,h ugyanmá' lehet-e a kiállításon tõlük vásárolni,neadgyisten' kedvezményesen is,de elég negatívan fest a dolog,mert aszonták,h NEM
Technokrata beállítottságúak elõnyben,legalább tanulunk a felnõtt generáCHIOtól koCZKafejûséget.Amúgy Velotrade-t +kérdeztem emilben,h ugyanmá' lehet-e a kiállításon tõlük vásárolni,neadgyisten' kedvezményesen is,de elég negatívan fest a dolog,mert aszonták,h NEM