A nehéz szerszámosoknál biztos van magas teknológia is, mert az utóbi az elsõbõl alakult ki. Aztán a Hi-Tec bõl még egy Noanimal is lett (a ronda cuccokat tervezik õk)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Sport kiállítás 2003
Indította
Rave_Ace
, 2003. február 09. 13:36
Írta 2003. március 06. - 16:56

Írta 2003. március 06. - 16:54

Endroo: az nem ugyanaz?! 
Más: szombaton hoz valaki fotóaparátot? Akkor leszünk elvileg a legtöbben, oszt tolhatnánk egy BMFT csoportképet.

Más: szombaton hoz valaki fotóaparátot? Akkor leszünk elvileg a legtöbben, oszt tolhatnánk egy BMFT csoportképet.
Írta 2003. március 06. - 16:44

Nos a képek megvannak, de csak este fogom felrakni, mert otthon van ADSL és azzal kicsit gyorsabb.
Amit kifelejtettem: úgy vártam, hogy aBiker standon összenyálazhassam az x.0-t de sajna semmiféle Sram cucc nem volt. Ezt gyorsan bepótoltam a HT-nél. Nem HiTec, hanem Heavy Tools.
Amit kifelejtettem: úgy vártam, hogy aBiker standon összenyálazhassam az x.0-t de sajna semmiféle Sram cucc nem volt. Ezt gyorsan bepótoltam a HT-nél. Nem HiTec, hanem Heavy Tools.
Írta 2003. március 06. - 16:19

CSá! Endroo a Dual pályáról akkor csináltál képket???
Ha igen hol lehet megnézni nem rakod fel ftp szerverree vagy ha van ídõd küld el lécci a címem: jawa@freemail.hu
Ha igen hol lehet megnézni nem rakod fel ftp szerverree vagy ha van ídõd küld el lécci a címem: jawa@freemail.hu
Írta 2003. március 06. - 16:03

Szomorú vagyok de nagyon. Ha a tavalyi kiállítást kellett volna értékelnem egy tizes skálán, arra 4-et adtam volna. Erre már a kettõ is erõs túlzásnak tûnik. Még annyi kiállító sincs mint tavaly és bringa is lényegesen kevesebb van. Vásárolni nem lehet semmit, erre ne is alapozzon senki. Aki kitett magáért az a Velotrade, a Cseke meg a Giant forgalmazója.
Velotrade:
- látható az UMF, erõsen átalakítva gizi igényei szerint
- nyomogathatók a telók szokás szerint, egész jó a black
- megtapizható az összes szett - XTR is
Cseke:
- bagyon odab...szós az új Pyxis Team össztelós, kicsit hajaz a Giant NSR-ekre, de szép.
- kicsit visszafogottabb a dizájn, de így is szépek a cuccok
Giant:
- kint van az Acid váz -> 91 ezer forint !! na ilyet sem veszek mostanában, bár tény, hogy gyönyörû
Csepel szerintem nem egy nagy szám, nagyon rámentek a parasztbájk kategóriára.
Mali: a szimplavállas marzókat lehet tapizni, de semmi komoly. Elkezdték forgalmazni a Cannondale-t (most, hogy csõdbe ment
). Van egy Lefty-s bringájuk, meg két head shockos. Egyébbként semmi komoly cuccot nem hoztak. Lehet kérni Biker's Guide-ot, abban van pár pofás cucc.
Caprine: siralomvölgy, érdemes megnézni.
Akik a Votecet forgalmazzák beültek valami lyukba, de érdemes benézni, mert látható pár okosság is bent. (Õzse Brigi és a 24"-os Napalm is.
)
Van egy pár kokány dolgot forgalmazó cég, én nem nagyon nézegettem õket, de lehet, hogy van akit érdekel.
Grossmann Project-nél van pár váz, de tavaly komplett gépeket is hoztak legalább.
Aki nincs kint: X-factor, Author, országúti szinte semmi.
Van valami bájkmag stand is, ahol néhány arc futtatja a biciklijeiket (valami sosem halott Morati vagy mi). ;D
A "duál pálya" erõsen idézõjelben: aki látta a tavalyit, annak ugyanaz, csak a középsõ két asztal helyett egy dupla dirt van 2x kétféle ívvel, homokos leérkezõvel. Nem sikerült senkit találnom, aki a versenyrõl felvilágosítást nyújtott volna, de majd még kimegyek késöbb is, hátha odaesz valakit a fene.
Velotrade:
- látható az UMF, erõsen átalakítva gizi igényei szerint
- nyomogathatók a telók szokás szerint, egész jó a black
- megtapizható az összes szett - XTR is
Cseke:
- bagyon odab...szós az új Pyxis Team össztelós, kicsit hajaz a Giant NSR-ekre, de szép.
- kicsit visszafogottabb a dizájn, de így is szépek a cuccok
Giant:
- kint van az Acid váz -> 91 ezer forint !! na ilyet sem veszek mostanában, bár tény, hogy gyönyörû
Csepel szerintem nem egy nagy szám, nagyon rámentek a parasztbájk kategóriára.
Mali: a szimplavállas marzókat lehet tapizni, de semmi komoly. Elkezdték forgalmazni a Cannondale-t (most, hogy csõdbe ment

Caprine: siralomvölgy, érdemes megnézni.
Akik a Votecet forgalmazzák beültek valami lyukba, de érdemes benézni, mert látható pár okosság is bent. (Õzse Brigi és a 24"-os Napalm is.

Van egy pár kokány dolgot forgalmazó cég, én nem nagyon nézegettem õket, de lehet, hogy van akit érdekel.
Grossmann Project-nél van pár váz, de tavaly komplett gépeket is hoztak legalább.
Aki nincs kint: X-factor, Author, országúti szinte semmi.
Van valami bájkmag stand is, ahol néhány arc futtatja a biciklijeiket (valami sosem halott Morati vagy mi). ;D
A "duál pálya" erõsen idézõjelben: aki látta a tavalyit, annak ugyanaz, csak a középsõ két asztal helyett egy dupla dirt van 2x kétféle ívvel, homokos leérkezõvel. Nem sikerült senkit találnom, aki a versenyrõl felvilágosítást nyújtott volna, de majd még kimegyek késöbb is, hátha odaesz valakit a fene.
Írta 2003. március 06. - 14:56

Írta 2003. március 06. - 11:05

Írta 2003. március 06. - 09:55

Írta 2003. március 06. - 09:55

Mindjárt nyit a kiállítás, kimegyek fényképezgetek egy kicsit és este felrakom. Majd csinálok egy pár képet a dual pályáról is és megérdeklõdöm a verseny ??? részleteit.
Írta 2003. március 06. - 09:54

Írta 2003. március 06. - 00:16

Berci: Minek kérdezgeted Endroo-t? Úgyis kimész külön is megnézni a pályát, majd meglátod.
Írta 2003. március 06. - 00:10

Bruce fiam, szombaton reggel kiállításra megyünk édesanyáddal (Ors). Nem lenne kedved velünk tartani és hozni a hugodat is (Lorka)?
Anyáddal nagyon boldogok lennénk, ha Ti is jönnétek.
Anyáddal nagyon boldogok lennénk, ha Ti is jönnétek.
Írta 2003. március 05. - 22:59

Pénteken kivel találkozhatok?
Egy kis érdekesség: A Velotrade standján ugye lesznek Merida pacik. Mos az egyik vázat a Merida kifejezetten a Nagy SE igényei szerint gyártotta le. A váz ami ki lesz állítva Hevesi Ricsi barátomé. Majd nézzétek meg.
Egy kis érdekesség: A Velotrade standján ugye lesznek Merida pacik. Mos az egyik vázat a Merida kifejezetten a Nagy SE igényei szerint gyártotta le. A váz ami ki lesz állítva Hevesi Ricsi barátomé. Majd nézzétek meg.
Írta 2003. március 05. - 21:25

Írta 2003. március 05. - 21:18

Írta 2003. március 05. - 21:13

Bruce szivesen leszek a mamád- ha erre vágyol ;D s ha még nem késtem el :-\
/a negyedik ember egyébként Babyface- ejnye kisfiam

Írta 2003. március 05. - 20:30

Ras: ha minden igaz, akkor 9.45re megy a debreceni autós különítmény is... azaz (min.) 4fõ: Orsi, Baliba én nem tudom még ki, de valaki

Írta 2003. március 05. - 20:07

BrotheR én azt hallottam, hogy ha indulsz a versenyen csak nevezéskor kell fizetni és holnap holnapután ingyen mehetsz gyakorolni és szombaton van a nevezés! Holnap megyek ki gyalog megnézni a kiállítást meg a dual pályát! Endroo írnál vmi részletesett a dual pályáról ugrató nagyságok hossz meg ilyesmi érdekelne Kössz!
Írta 2003. március 05. - 19:59

Abban tudna valaki segíteni hogy mennyi lesz a belépõ, ha indulok egy versenyen? Azt hallottam, hogy ha indulok, akkor olcsóbb, és akkor mennék Dirt-re...
Endroo, melyik ívet tették be a Dirt-be? (milyen magas) Ha jól tudom, annak is fém kidobója lesz, és a leérkezõ föld, vagy nem??
Endroo, melyik ívet tették be a Dirt-be? (milyen magas) Ha jól tudom, annak is fém kidobója lesz, és a leérkezõ föld, vagy nem??
Írta 2003. március 05. - 19:50

A Duál versenyre akárki nevezhet? Meddig lehet nevezni?
És milen kategóriák lesznek??
Esetleg valaki nem jön Szombatheylrõl és környékérõl, mert mehetnénk közösen is!
És milen kategóriák lesznek??
Esetleg valaki nem jön Szombatheylrõl és környékérõl, mert mehetnénk közösen is!