Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Sport kiállítás 2003
Indította
Rave_Ace
, 2003. február 09. 13:36
Írta 2003. március 10. - 13:59

Írta 2003. március 10. - 12:15

Üdv Mindenkinek! Hát azt hiszem Endroo kolléga értékelése áll legközelebb a valósághoz.Emlékszik még valaki arra hogy pár évvel ezelõtt még volt egy Interweel nevü kiállítás is ? Akkor még érdemes volt megnézni mind a kettõt.Aztán az Interweelrõl kezdtek fogyni a bringák, néhányan átszállingóztak a TSH(TURIZMUS-SPORT-HOBBI)kiállításra, aminek örültem,mert legalább egy helyen meg lehetett nézni "mindent".Sajnos most már ott tartunk hogy ezen a kiállításon is egyre kevesebb kiállító jelenik meg.Eltünt a Peugeot-BH kollekció, nincs Scott, TREK , Fondriest, Bianchi, stb,hogy csak néhány nevet említsek, akik még tavaly-tavalyelõtt itt voltak.
A Velotrade-nél szivesen megnéztem volna az IKE karbon cuccokat, de majd csak április- májusban várhatóak.Az országúti bicókat meg jól felrakták a polcra ,nehogy közelebbrõl megnézzhessem õket.A Csekééknél a Ritchey-vitrin felért egy szegénységi-bizonyítvánnyal, a Bike+ katalógus sem készült el tavaly óta, viszont van egy klassz országútijuk,amit persze õk is föllógattak a levegõbe, nehogy megnézhesse valaki közelebbrõl.A Scwinn Csepel hullaszállítóitól sem jöttem lázba(Bár manapság már az említett jármûveket is szebb színre festik mint a S-C jubileumi bringáit)hiába voltak Hungary -A villákkal szerelve.A MALI-ék is jól összehúzták magukat, olyan kicsire,hogy már egy karbon villa sem fért el a standon,viszont a Cannondale tényleg nagyon szép volt.Neuzerék is redukálták a Giant kollekciót , országúti ohne, de ha jólemléxem a görgõjük a csúcs volt. Egy helyen láttam K2 bringákat,amik valami oknál fogva nekem tetszenek, meg egy másik helyen Morati bringák gerjesztették a nyálelválasztásom.(Köszi Bikemag).
Ez a kiállításocska kicsit emlékeztet a magyar kerékpársport állapotára . A versenyeken egyre kevesebb versenyzõ, egyre nevetségesebb díjak,a kiállításokon már a forgalmazók sem tartják fontosnak a megjelenést, és jövõre már én sem tartom fontosnak hogy megnézzem ezt a kiállítást.(Állítólag a kiállítás szervezõje a Hungexpó,úgy felsrófolta a helypénzeket,hogy ez riasztott vissza sok kiállítót. Ha ez így van , érdemes lenne a kiállítóknak összefogni,és a tavaszi szünet idején ki bérelni egy iskolát tornacsarnokkal együtt. Igy a pénz is jó helyre kerülne, és addigra talán az éves szállítmányok is beérkeznek. Lehetne újabb interweelt csinálni, ami tényleg a bike-ról szólna)
Addig is van Budapesten egy pár olyan bolt, ahol több látnivaló van mint ezen a kiállításon, és nem kérnek belépõt sem.
Üdv:G.Pityu
A Velotrade-nél szivesen megnéztem volna az IKE karbon cuccokat, de majd csak április- májusban várhatóak.Az országúti bicókat meg jól felrakták a polcra ,nehogy közelebbrõl megnézzhessem õket.A Csekééknél a Ritchey-vitrin felért egy szegénységi-bizonyítvánnyal, a Bike+ katalógus sem készült el tavaly óta, viszont van egy klassz országútijuk,amit persze õk is föllógattak a levegõbe, nehogy megnézhesse valaki közelebbrõl.A Scwinn Csepel hullaszállítóitól sem jöttem lázba(Bár manapság már az említett jármûveket is szebb színre festik mint a S-C jubileumi bringáit)hiába voltak Hungary -A villákkal szerelve.A MALI-ék is jól összehúzták magukat, olyan kicsire,hogy már egy karbon villa sem fért el a standon,viszont a Cannondale tényleg nagyon szép volt.Neuzerék is redukálták a Giant kollekciót , országúti ohne, de ha jólemléxem a görgõjük a csúcs volt. Egy helyen láttam K2 bringákat,amik valami oknál fogva nekem tetszenek, meg egy másik helyen Morati bringák gerjesztették a nyálelválasztásom.(Köszi Bikemag).
Ez a kiállításocska kicsit emlékeztet a magyar kerékpársport állapotára . A versenyeken egyre kevesebb versenyzõ, egyre nevetségesebb díjak,a kiállításokon már a forgalmazók sem tartják fontosnak a megjelenést, és jövõre már én sem tartom fontosnak hogy megnézzem ezt a kiállítást.(Állítólag a kiállítás szervezõje a Hungexpó,úgy felsrófolta a helypénzeket,hogy ez riasztott vissza sok kiállítót. Ha ez így van , érdemes lenne a kiállítóknak összefogni,és a tavaszi szünet idején ki bérelni egy iskolát tornacsarnokkal együtt. Igy a pénz is jó helyre kerülne, és addigra talán az éves szállítmányok is beérkeznek. Lehetne újabb interweelt csinálni, ami tényleg a bike-ról szólna)
Addig is van Budapesten egy pár olyan bolt, ahol több látnivaló van mint ezen a kiállításon, és nem kérnek belépõt sem.
Üdv:G.Pityu
Írta 2003. március 10. - 10:27

Ahoy...
jó volt... 8)
NEUZERéknél többször is megfordultam, az a projectoros görgõzés nagyon bejött Nálam ;D
azért az egomat rendesen fényesítette, hogy 2hónapnyi nullterkerés után rendesen sprinteltem... rekordidõt is jól beállítottam, majd a sajátom meg is döntöttem...
tényleg ZED, 3:34 maradt? 8)
amit sajnálok: buvárkodás, kerékpár, kerékpár, buvárkodás, trekking, kerékpár... azaz kábé így néz ki a kiállítók szerint a SPORT... persze volt egy két mohikán sportág is, de az uralkodó divat sportok még mindig a nagyon nagyon extreme sportok...
Na most ennyi... csõváz
jó volt... 8)
NEUZERéknél többször is megfordultam, az a projectoros görgõzés nagyon bejött Nálam ;D
azért az egomat rendesen fényesítette, hogy 2hónapnyi nullterkerés után rendesen sprinteltem... rekordidõt is jól beállítottam, majd a sajátom meg is döntöttem...
tényleg ZED, 3:34 maradt? 8)
amit sajnálok: buvárkodás, kerékpár, kerékpár, buvárkodás, trekking, kerékpár... azaz kábé így néz ki a kiállítók szerint a SPORT... persze volt egy két mohikán sportág is, de az uralkodó divat sportok még mindig a nagyon nagyon extreme sportok...
Na most ennyi... csõváz
Írta 2003. március 10. - 08:56

Lehet hogy tudatlan vagyok de Gyapi az melyik boltban dolgozik? Nem lettek olyan jók a képek mert elmozdultak meg ilyesmi. De ami nem az szerintem elég szép lett. Szerintem minden érdekeset lekaptam.
Írta 2003. március 09. - 21:24

Hogy pontos legyek 4300 a Gyapinál és sok embernek megtetszett az a pedál, mert majdnem olyan jó, mitn a Kona és jóval olcsobb!! Mg jók a képek!
Írta 2003. március 09. - 16:28

Írta 2003. március 09. - 16:22

Most nézem hogy össze-vissza kerültek be a képek. Bocs.
Egy off csak nemtom hova rakni és a sporton volt a cseke rt-nél:

Mit tudtok a fekete pedálról? Mennyibe kerül? iparis vagy sima?
Egy off csak nemtom hova rakni és a sporton volt a cseke rt-nél:

Mit tudtok a fekete pedálról? Mennyibe kerül? iparis vagy sima?
Írta 2003. március 09. - 15:54

Na voltam olyan jó hozzátok hogy felraktam a képeket. http://kep.tar.hu/mg...ml?aid=27556069
És ha lenne ftp feltöltés a médiatárba akkor ide töltöttem volna. Szerintem elég gagyi így ahogy van a médiatár.
És ha lenne ftp feltöltés a médiatárba akkor ide töltöttem volna. Szerintem elég gagyi így ahogy van a médiatár.
Írta 2003. március 09. - 15:18

Írta 2003. március 09. - 15:18

Írta 2003. március 09. - 15:16

Miért van a szád drága barátom? 
Pedig vártunk rátok elöl vagy 10 percet, utánna mentünk be!
Ne haragudj, hogy nem ismertelek meg, de ez sajna problémám ilyenkor, hogy bringa nélkül és ember ruhában megismerjek bárkit a netrõl! ;D
Azért SAUH-n is levágtam ki vagy mert a Rucuson ültél!
Tényleg ne haragudj de az arcmemóriám=0 :-[

Pedig vártunk rátok elöl vagy 10 percet, utánna mentünk be!
Ne haragudj, hogy nem ismertelek meg, de ez sajna problémám ilyenkor, hogy bringa nélkül és ember ruhában megismerjek bárkit a netrõl! ;D
Azért SAUH-n is levágtam ki vagy mert a Rucuson ültél!

Tényleg ne haragudj de az arcmemóriám=0 :-[
Írta 2003. március 09. - 15:04

Sziasztok!
A kiállítás tényleg látványos volt. Én mint lelkes SRAM párti egyszerûen imádtam a Shimano XTR-es fékváltó karját. Egy ilyen nekem is kell. Szóval a kiállítás mézelõdés gyanánt jóvolt, DE mért van az hogy a standok többségén olyan emberek ülnek akik abszolút nem értenek a dolgokhoz? Miért kell várni a kérdésemmel egy harmadikra aki általában sosem került elõ? Igazán illúzió romboló, hogy átlagba nem tudnak az ember kérdéseire válaszolni, pedig nem is kérdeztem olyan bonyolultakat. na mindegy >
A kiállítás tényleg látványos volt. Én mint lelkes SRAM párti egyszerûen imádtam a Shimano XTR-es fékváltó karját. Egy ilyen nekem is kell. Szóval a kiállítás mézelõdés gyanánt jóvolt, DE mért van az hogy a standok többségén olyan emberek ülnek akik abszolút nem értenek a dolgokhoz? Miért kell várni a kérdésemmel egy harmadikra aki általában sosem került elõ? Igazán illúzió romboló, hogy átlagba nem tudnak az ember kérdéseire válaszolni, pedig nem is kérdeztem olyan bonyolultakat. na mindegy >

Írta 2003. március 09. - 14:41

Én és a haverjaim is kint voltunk. Nagyon tetszett a Votec&Da Bomb. A Dirt pálya egész jó volt. Nem válaltam volna be sok mindent. A Smith-es csajok jók voltak. Nem kaptam kawasakis naptárat
Láttam a BMFT-t és köszöntem de senki nem vett észre. Rave_Ace is benézett mellettem a dirtre és nem ismert meg. mind1. Van 164db képem. Ha lesz idõm felrakom.
Láttam a BMFT-t és köszöntem de senki nem vett észre. Rave_Ace is benézett mellettem a dirtre és nem ismert meg. mind1. Van 164db képem. Ha lesz idõm felrakom.
Írta 2003. március 09. - 14:33

Nem neveztem és tegnap nem voltam kinn! A dualba benne lett volna a dirt és és még a kisebbet se ugrottam még nem vagyok ezen a szinten még fejldõnöm és sokat gyakorolnom kell!
Írta 2003. március 09. - 14:14

Írta 2003. március 09. - 12:16

Berci,te voltál tegnap?Eszembe jutott,h neveztél a Duálra,meresztettem is a szemem egy ideig a gyakorlásnál fél 11 és 12 között,de nem láttalak. 

Írta 2003. március 09. - 10:13

Azétz bicos márka matrica nme volt olyan sok inkább a ZOne-nak volt meg az offline-nak volt nagyon sok matricája! Remélem jövõre nem lesz ennél rosszabb!!!
Írta 2003. március 08. - 23:47

na ma én is kinn voltam, és király volt, a dual is tetszett meg a motoros csajok 8) és volt sok matrica

Írta 2003. március 08. - 23:39

Bogar;ami késik nem múlik,majd a talin
Ugye jössz oda is?Kevés olyan ember van,akinek 1.9-esnél keskenyebb gumija is van 
Kész a bringám,de ezt majd a techben...Úgy érzem magam,mint amikor a Partban ráakadnak a fûmezõre a zöldpártiak...
A Dual versenyt ki nyerte?Csak mert úgy láttam,mintha Gulyás Misi is arrafelé ólálkodott volna...

Kész a bringám,de ezt majd a techben...Úgy érzem magam,mint amikor a Partban ráakadnak a fûmezõre a zöldpártiak...
A Dual versenyt ki nyerte?Csak mert úgy láttam,mintha Gulyás Misi is arrafelé ólálkodott volna...
Írta 2003. március 08. - 23:20

Én is kint voltam, találkoztam is a fórumos csapattal, jobban mondva, én is velük mentem. Örülök, hogy találkoztam veletek! Kala, egy apró baj vana képekkel. Hogy egyiken sem vagy rajta!