Tavaly nem iagzán találkoztam ilyennel, igaz, nem is vásárlási szándékkal mentem ki. Ha jól emlékszem egyes cégek eljátszották azt, hogyha a kiállítás ideje alatt rendelsz / vásárolsz biciklit, akkor kapsz belõle x % kedvezményt.
Nem tudjátok véletlenül, csütörtökön is ki lehet menni egyszerû földi halandónak ?
Mert a hétvége zsúfoltnak ígérkezik... :
Szedjed össze magad és légy férfi vagy mi! ;D A Merida Matts Dual Fun-nak sem nagyobb a falvastagsága és én fél éve amortizálom a 85 kg-os testsúlyommal! És még mindíg él! Csak hasonlítani sem lehet egy Ruckus-hoz! És ez a lényeg!
Vegyél Merida UMF vázat ha az tetszik!
Palmer
Egyébként ez így van a Merida elfog tünni az "Xtrém szagágak"-hoz szükséges vázak tenyésztésébõl! SZVSZ :
Az össztalós Meridáról most nem tudom melyik hír az igaz, az, hogy alig változott a tavalyihóz kézest, vagy az a kép ami a BikkMakk ban van.
Azt írják, hogy men esett át nagy változáson, de a képen eg teljesen új váz van, az amit az Azonic is árul Eliminator néven.
A Stormbringer 1 forgópomtos váz, az pedig ami a képen van az 4 forgáspontos, ez rögtön egy Óriási változás. A Storm saját tervezésü váz volt, ez pedig a Tájváni katalógusból kiválasztott darab.
A Merida szvsz felfog hagyni az Xtrém szakágakkal, mert az XC nagyon bejött nekik és minden pénzt abba ölnek. Ez látszik is az eredményeiken.
Ami nem megy azt ugye nem is kell eröltetni.
nahat, most teljessen megkevertetek!
...pedig mar uuuugy raizgultam a matts UMF-re!
a ruckus azer 1 kicsit dragabb, gondolom!? meg asszem azt nem is tudom lezsirozni, hogy becsereljek.
de szerintem az en 65 kilommal nem olyan gazos!?
ha meg megis törne, akkor meg van ra garancia.
...vagy mi a faxot csinaljak most!!? :'(
Kicsi mintha egy gyermek bicikli lenne! Ugyan akkora mint a Merida Matts Dual Fun! Nekem ilyen van! Nagyon nem kényelmes! : Amit azelõttem felszólaló is mondott a váz papír és ahoz képest nehéz! : Az UMF-nek ráadásul nem csak az elsõ 3szöge papír hanem a hátsó is! És mondjuk a tudásához képest drága is!(még mindíg a merev vázról beszélek) Tehát merev de más pozitív tulajdonság nincs is benne! : Szvsz még mindíg jobb egy olyan GT Ruckus ami egy kicsit rugalmasabb mint egy merevebb ugyan de gyengébb Merida UMF! :-\ Azt hiszem! :-\
De amúgy nekem a Merida Matts Dual Fun vázam bírja a gyûrûdést pedig nem egy esést élt már meg velem!
Tehát jó az de a Ruckus-hoz hasonlítani sem lehet!
Én fogdostam a kiskezemben az UMF merevvázat. Háááááááát... : hogy ez vagy a Ruckus, az asszem nem vitás. Egyértelmûen a GT. Van rajta 18 darab tökfölösleges ráhegesztés, ami csak nehezíti, de nem sokkal erõsíti a vázat. Ezenkívül nagyon pici, igaz az van rá írva, hogy 14,5", de szerintem még 14" is alig van. Hogy ez kinek kényelmes, az nem tudom. Meg a kidolgozása se olyan szép. A matrica az alsócsövön felpattogzik, valahogy ilyet Ruckusnál még nem láttam. A csövek falvastagága ugyanaz a papír, mint a Dual Fun-nak, tehát egy eséses darab. De persze ízlések és pofonok.
ez nem igazán ide valo ,de zolle: a Matts UMF merevre gondolsz ugye? mert egyik haveromnak olyan van és sokkkal jobban bejött mint a ruckus,mert merevebb...
de a merida UMF fulltelosrol mégcsak 2 képet láttam... (BIKKMAKK 14.oldal bal felsö sarok) írrol tud valaki nagyobb képet?
rob: hat igen, en is ott fogom lemeozni a matts UMF-et! ;D
remelem jo valasztas lesz, mert ugye meg senki nem tud rola semmit mondani, mert uj vaz.
kivancsi vagyok....
Engem inkább a dirt fog érdekelni,remélem yo nagy lesz!!! ;D
Alkatrészre majd akkor pörgök,ha szétcseszem a régit.
Elsõsorban R.I.D.E.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
en meg speciell tfekre, vagy vedöcuccra vadaszok.
meg lehet hogy uj nyeregcsö is kell, mert akkor lesz lecserelve a stuff vazam egy merida matts umf-re es lehet, hogy nem
ugyan az a meret.
jajjj mar ugy izgulok! ;D ;D
Szerintem hozzál lét,biztos lesz pár dolog leárazva a kiállítás idejére,ha erre gondoltál.Én spec kereket akarok fûzetni,ha lesz majd ilyen lehetõség,mert a mach1 küllõkkel nem vagyok annyira megelégedve,mint a DTvel ;D
kerdes: meg soha nem voltam a sport kiallitason.
lehet ott vasarolni is, vagy csak nezelödni es nyalat csorgatni!?
meg ugye akkor ugy visz az ember penzt is.