Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a DS-1XC -rõl azt írták az amcsik, többen is (mtbr.com) hogy nehéz a guni leszedése. Szal szenvedõs. Ezt vedd figyelembe. A mavic X517, ami a XC717 egyenesági elõdje, sajna olyan volt, hogy elrepedt a küllõforatoknál. Nomost ha tényleg nem csak névváltoztatás történt, hanem át is dolgozták, akkor remélhetõleg nem jön elõ ez a probléma az XC717-nél.

Én sunt használok, de szerintem a Mavic gyártja a jobb felniket. Szóval ha rám hallgatsz, akor azt csinálsz, amit akarsz ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Ez jól hangzik....akkor most már csak a DS1XC és az XC717 között hezitálok... Jövõ héten lesz dellám, addig kitalálom. Tényleg, melyik szervízben tudnak frankó kereket fûzni?

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
DS2XC: 466g Univerzális tárcsafékes felni, versenyképes tömeggel. hosszú évekig hû társad lehet. (Na ez a DS2XC (DB17) és van a pehelykönnyû verzió, a DS17 ami 410g.
DS1XC: 423g Könnyû XC felni maximalistáknak. Erõs, a hegesztett kivitelnek köszönhetõen. (:))

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Jo kis felnik,DS2 az olyan 470g ha jol emlekszem,DS1 a konnyebbik,az nem tudom mennyi.DS2-rol hallottam velemenyeket,eleg jo eros es tartos,cserebe nem a legkonnyebb.DS1 konnyebb,annak az erosseget nem tudom.Szegecselt mindketto.
Amugy ha Mavic 717 Disc-et veszel,azzal biztosan nem jarsz rosszul.Az a legkonnyebb felni,es az nagyon eros is.Tobb ismerosnek is volt,lattam hogy kozlekedik vele,es siman birta.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
A Sun DS1-XC-rõl illetve a DS2-XC-rõl mit hallottatok? Mi a különbség köztük? Ezek is tetszenek!:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
rvilike - Feltöltött kép
Feltöltött kép - rvilike

aztán nem összeveszni ;)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Szol=szo :)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ööö 717 Disc-rol van akkor szol.Az lett a 317 helyett nem?317rol viszon rosszat meg nem hallottam...Az egy g*ci konnyu,es g*ci jo felni volt :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

igen én is az XC 717 Disc-et néztem ki.

Ez az, amit régen X517-nek hívtak. Jó, mert g*ci könnyü, de nem atartósságáról (volt) híres. Ha csak átmatricázták, mint a D321-t EX729-re, akkor inkább nem ajánlom, mint igen. Mert egy kis többletanyag itt elég sok többlet élettartamot tudna adni. IMO
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
igen én is az XC 717 Disc-et néztem ki.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás

Hm 717?Azt en is neztem.Az van most a 317-es helyett?317es mar nincs ugye?
317est akarok/-tam,de ahogy nezem a 717 van helyett,ami sulyra elegge ugyanannyinak tunik,gyanitom csak az elnevezese valtozott nem?

ezt leírhattad volna egy mondatban is :)
Van még XM317!
De az nem disces!

edit: Sõt! Van még XC 717 disc is. De ez a mavic szerint cross country felni, a másik meg cross mounatin felni. XC <-> XM az xm az erõsebb a mavic szerint.
De beszéljenek a... www.mavic.com

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Hm 717?Azt en is neztem.Az van most a 317-es helyett?317es mar nincs ugye?
317est akarok/-tam,de ahogy nezem a 717 van helyett,ami sulyra elegge ugyanannyinak tunik,gyanitom csak az elnevezese valtozott nem?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Köszi mindenkinek,

azt hiszem el kezdek gyûjteni egy pár Mavic X717 disc-re.....az drága, de legalább jó és könnyû....ráadásul szegecselt!:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az rm 17 volt az utolsó jó szegecseletlen felni. lehet kapálózni, hogy vuelta erlájnsz (lefordul ról a a nagy gumi) meg mittoménmi, de akkor is. azóta csak szegecseltet szabad venni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Rob,

Nekem most jó öreg Araya RM-17-eseim vannak, ezekben sincsenek szegecsek, de eddig jók voltak... Igazából azért néztem ki az XM117-est az új kerekeimhez mert disces, és nem elszállt az ára sem.

az a baj, hogy ez a Mavic sztem nem az a Mavic. Szal általában a Mavic felnik jók ÉS drágák. Nomost ha találsz valamit ennyire olcsón, akkor sztem kezdj el gyanakodni. Nem mondom azt, hogy ez egy kalap sz.r, csak ennyi pénzért ne vár ugyanazt a minõséget, mint egy tizenpárezres márkatárs felnitöl várnál. Érted ;) Lehet, hogy ugyanennyiért vehetnél (relative) sokkal jobbat, ahol az árban nem kell megfizetni a márkanevet. Nézz szét!

RAUH-Welt
B E G R I F F

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
Mavic X618-as felnirõl van vkinek véleménye?
FuLL SpEEd oR NoThiNg

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Az attol fugg hogy milyen a felni anyaga.Ha jo,akkor nem annyira gaz hogy nincs szegecseles,bar durvabb felhasznalasra semmikepp nem jo a nem szegecselt.Elobb utobb elfarad az anyag a kulloknel.En mar lattam 1-2 felnit ahol megadtak magukat a lukak :) A szegecselt meg szepen elosztja a terhelest,sokkal erosebb.
Nem mondtam hulyeseget ugye? :D

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Rob,

köszönöm a segítséget. Tényleg semmit nem találtam róla a mavic oldalán sem.... Egyébként miért elõnyösebbek a szegecselt felnik? Nekem most jó öreg Araya RM-17-eseim vannak, ezekben sincsenek szegecsek, de eddig jók voltak... Igazából azért néztem ki az XM117-est az új kerekeimhez mert disces, és nem elszállt az ára sem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van itt már annyi szarszemét, hogy egy kicsivel több vagy kevesebb nem számít. ilyeneket már csak akkor törlök, ha nagyon zavaróak. szóval marad. (tekintve hogy egyesével kell törölni a postokat, nem lehet egyszerre többet, mint régen, meg minden egyes kitörlés után az elsõ lapra ad vissza, szóval sokat törölni macerás)
okulásképpen is.
de a többi él. tehát vita lezárva. kár, hogy fityisznek nem maradt reagálási lehetõsége, de most ez egy ilyen kör.

fityisz: gyacival is így kezdõdött, nem? ;) :D

szóval big ON

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
1.: nem én kezdtem
2.: nem gyányolás (kivételesen)
3.: nem verem a mellem semmire(valakivel ellentétben...aki pedig pont a semmire...)
4.: rohangálj nyugodtan mindig a szerelõbácsihoz, majd ha nem lesz jópár kilóméteren belül egy se a közelben amikor szétmegy a kereked akkor cseszheted...még csak tolni se tudod majd esetleg...

arra meg nem tudom mér kell büszkének lenni hogy hú én szerelõnél csináltatom...fú csak az a jó mert azt SZERELÕ csinálta...hát nemmondom, rohadt jó lehet.
nekem meg se pénzem, se kedvem, se idõm szerelõhöz járni.
mert magam szerelem inkább, mégha gány is. haveroknak is én szerelek. errõl meg ennyit.

punktum.

rob: téged meg megkérlek szépen hogy töröld ki ezt az összes szarságot innen.
aki még egyet szól ehhez a vitához azt meg fenyítsd meg. pl BAN.
engem is beleértve.

köszönöm.
Autist Team:)