Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Itt a fekete is ugyanannyiba kerul?Az zsir non,legtobb helyen a fekete 1-2 ezerrel meg dragabb

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Hm es ezt az ebike-ot hasznaltad mar?Hogy muxik?Erdemes ott boltolni?
Lehet akkor neme is marad inkabb a mavic.Meg a leheto legtobb sulyt vissza akarom nyerni,ha mar a tarcsa nehezebb,legalabb jo konnyu kerekek legyenek.
Minden gramm szamit :D

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Hát egyenlõre csak DS2-XC-t találtam boltokban. Viszont a súlya elég húzós. A speedmetal-ban lemérték nekem és 488g! Szóval ennyit a weightweenies-rõl, meg a gyári adatokról is:( A DS1-est 8-10e körül tudják hozni, ha majd nyitva lesz a neuzer nagyker. Viszont 11200Ft-ért már kapok XC717 disc-et az ebike-on, ami azért jobbnak tûnik. Úgy néz ki mavic lesz belõle.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ha talatal arakat ird mar meg legyszi!Engem is erdekelne,ha tenyleg ilyen 400-410g koruli a ds1 xc,meg tenyleg ilyen eros stb,akkor valoban megfontolando hogy erdemes e 15-16ot kiadni a mavic-ert.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Köszi a sok választ!

Megnéztem a weightweenies-t, 408g illetve 415g-ot írnak a DS1-XC-re illetve a DS2-XC-re. Tehát a súlyuk nagyon korrekt! Utánanézek, hogy itthon hol és mennyiért lehet beszerezni õket.... elég jó felninek tûnnek, fõleg, hogy nektek is ennyire beváltak, ha nem muszály nem költök dupla egységet egy Mavic-re

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Thy: centír => centRír :)

DS1XC - 70 kiló másfél év - zsír forgás, nincs benne ütés, pedig nyomom neki. A külsõ leszedése pedig nem gáz - külsõfüggõ inkább. Egy mûanyag marokszerszámmal pedig még annyi sem. Mondjuk defekt esetén sem fordul le a felnirõl legalább...

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Tudna valaki véleményt mondani a MACH1 210 felniröl? Egy olcsó városi kereket szeretnék összerakni V-fékhez, elöl sugárra, hátul 3 keresztre fûzve.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Alkatrészek súly adatai: http://weightweenies...om/listings.php

STUG

STUG

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Javaslatom a mázsás kerekeseknek Sun-tól Rhyno lite elölre,Mammoth hátulra!Igaz nem a legkönnyebbek DE ilyen kaliberü halandóknál nem ez számít,nálam bejön!
Feltöltött kép Saukopf/L48

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én a Sun felnit ajánlanám...engem a 80 kg-ommal is kibírt...centírozni csak egszer kellett...de akkor odavertem..pedig nem kímélem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
valamelyik bájkmegben volt kerékteszt, nézdd át szerintem azt is. hasznos olvasmány.
az adatok onnan vannak: ds1 xc 389 gramm. mavic x517 404 gramm (a gyári adat szerint 395). sun ufo 364 gramm (hegesztett ez is) és valahol láttam, hogy az xc717 420 gramm. (gyári)
egyéb ügyben ajánlom a grammánia topicot, meg a www.weightweenies.starbike.com oldalt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
nekem van Neuzer katalógusom! és a neuzer forgalmazza a sunt a novatecet az irc-t a suntour-t... szóval www.neuzer-bike.hu

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

az x517-es felszedett egy pár grammot magára (ha jól tudom, 15-öt) szóval kicsit erõsebb lett, és az új neve ugye xc717. mindenesetre csak akkor ajánlom, ha v-fékkel mész. ha nme, akkor a tárcsás változatot, ami a 317-es átmatricázva, és ami egy g*ci jó felni. hegesztett.
ds1 xc vs ds2 xc: az elsõ hegesztett, a második illesztett. inkább a mavic, de a 317-es valószínûleg kétszer olyan drága, mint egy ds 1 xc..... (és a gumileszedés minden sun-ra igaz nagyjából)

az alex illesztett.

A DS1-XC-t a kerékvár árlistáján láttam 9800Ft-ért, a XC717 Disc-et 11200Ft-ért az ebike-on. Tehát nem tûnik egetverõnek az árkülönbség. ( A DS2-XC csak 4800 ) Viszont a súly infókat hol találtátok? A sun oldalán mindkét felnire 400g-ot írnak.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
zoggie agyat most vettem, még nem volt sokat használva de nagyon finoman és halkan fut.
Csak 16-ot ciripel ha ez fontos.
rínólájttal egy viszonylag könnyû (jól gyorsítható) olcsó és remélhetõleg erõs kerekem lett belõle.
Autist Team:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
thx,
akkor jol emlékeztem...azér remélem jó lesz..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az x517-es felszedett egy pár grammot magára (ha jól tudom, 15-öt) szóval kicsit erõsebb lett, és az új neve ugye xc717. mindenesetre csak akkor ajánlom, ha v-fékkel mész. ha nme, akkor a tárcsás változatot, ami a 317-es átmatricázva, és ami egy g*ci jó felni. hegesztett.
ds1 xc vs ds2 xc: az elsõ hegesztett, a második illesztett. inkább a mavic, de a 317-es valószínûleg kétszer olyan drága, mint egy ds 1 xc..... (és a gumileszedés minden sun-ra igaz nagyjából)

az alex illesztett.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem dich wich vagy rhino lite

olcsó könnyú vfékes érõs

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás

alex dm24 illesztett vagy heggesztett, tudja vki? alexrims.com nem akar müködni nekem...

szerintetek rínó lájt v. dm24?
vagy mien egyéb lehetõség van véfékes nemkõnehéz de azér erõs felnik között?
thx

ja és kéne hozzá egy iparis tárcsafékes hátsó agy. ebikeon van zoggie óccsóér. megmerjem venni?

sztem dm24 a kettõ közül de az alex az illesztett, rino-ból az XL változat, mert az hegyesztett!. Mondjuk elég drága, de megéri. V-fékes felni: Mammoth "a legbrutálisabb és legerõsebb abroncsfékes felni" csak nehéz. ja és van a remerx jumbo(:)) ami kb olyan nehéz mint a mammoth. Nekem olyanom van és nincs sok panaszom rá. És a zoggiet nyugodtan megveheted, mert olcsó és iparis

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
717 Disc-rol van szo meg mindig,az pedig a 317es utodja,ahol nem voltak ilyen jellegu problemak.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
alex dm24 illesztett vagy heggesztett, tudja vki? alexrims.com nem akar müködni nekem...

szerintetek rínó lájt v. dm24?
vagy mien egyéb lehetõség van véfékes nemkõnehéz de azér erõs felnik között?
thx

ja és kéne hozzá egy iparis tárcsafékes hátsó agy. ebikeon van zoggie óccsóér. megmerjem venni?