Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gyerekek!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
kolyok8, engem érdekelnek a saját kerekaim minõsége, viszont el nem tudod képzelni milyen magasról sz@rok conor1326 kerekeire... csak az zavar, hogy gányol valamit aztán veri a mellét.... lehet szabónak ö is jó lenne....

fikázni könnyû alkotni nehéz...
csinálj jobbat ha tudsz!

ehhhh.... szép volt.... megvolt már :gwizd:

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
*********************!!!!!Feltöltött képFeltöltött kép

nem vitatkozom mert még felbasznám az idegrendszerem.
fikázni könnyû alkotni nehéz...
csinálj jobbat ha tudsz!

részemrõl téma lezárva
Autist Team:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most komolyan fityisz!!! Ki a retkes f@szt érdekel, ha nem 1000%-osan tökéletes a kereked?!?!?!?!?!?! Egy nagyobb ugratás, amit csak kicsit rontasz el és máris van benne egy icipici hiba... Akkor meg?!?!?! Én kb 3 éve nem törödöm az ilyenekkel és ûberfaszásan megvagyok... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

tojást meg nemtom, pici van benne, de most azért nem szedem le a gumit róla.
meg máskor sem. nem zavar.

magyarán még mindig nem jó...vagyis jó, neked..... :clap:

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
jelentem kész.
középen fut, nem üti a fékpofákat se.
tojást meg nemtom, pici van benne, de most azért nem szedem le a gumit róla.
meg máskor sem. nem zavar.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vagy akassz le egy atomezermesterfatercsávót és gyártass le egyet! Az az igazi hómméjd...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a legolcsóbb, és általában kétes minõségûek 5 ezer körül kezdõdnek. szóval csak akkor éri meg, ha sokat használod, vagy nagyon sok pénzed van. én is akartam venni, de nem éri meg. bemegyek egy boltba, és megcsinálom magamnak. szerencsére itthon is megtehetem (t.miklós) meg pesten is (luongo kerékpár)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ha mar a centirozo allvany szobajott,olyat lehet valahol boltolni?
Hogyer mernek egy olyat?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
POZITÍV HOZZÁÁLLÁS!!! Teccik... Most stílszerû lenne nekem is lépnem és lemosnom a bringám, mert azt halogatom, de nem teszem. CSAK AZÉRT SEM!!! :D:D:D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
kössél belém baze...
lemegyek a kikúrt hideg garázsba és megcsinálom AZÉRT IS!
most azonnal...
léptem.
ha visszatértem jelentkezem...

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Lovagolok én még ezen............

edit: nem állna sokból megcsinálni. az is oda van írva;)

hogy lenne akkor jó ha meg kéne még csinálni?.... mekkmester........

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
mondjuk én nem állnék neki otthon fûzni, max apróbb hibák javítása, de nem vagyok egy nagy szerelõszaki... És speciel nekem is sokáig tartana a fogashoz jutni, ezért nem sûrûn indulok... :D:D:D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
:D
van benne valami;)
amúgy legfõbb ok hogy bicós barátaim közül egyik usa-ban van, másiknak fáj a csuklója meg leginkább még nálam is lustább...
szal egyedül meg...:-/

ja thez olvass privit

edit: amúgy meg van hév is de azmeg...túl egyszerû:)

edit2: ON

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
fogashoz is ezért nem jársz, mert ki kéne tekerni oda...
ohh..
mind1:-)
emlékszem még ám...!
ez a lustaság már nem fél egészség, hanem inkább fél betegség...
písz
on
mellesleg én is füztem kereket, 2 ugyanolyat egymás után, szépen futnak, középen vannak, nincs benne nyolcas sem, de állványba nem raknám be. mármint ezt ellenõrizni. had higyjem, hogy jó lett:-)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
én egy ceruzát tartottam oda a felnihez...:)

kis tojás tényleg van benne de nem érdekel...az élmény a fontos hogy Te Magad fûzted a kerekedet;)
szervízben rég nem voltam(2 éve...) mert itt csepelen lámák meg köcsögök.
bevinni a városba meg lusta vagyok....elvégre lustaság fél egészség...
szal amit csak lehet otthon szerelek, még meg is nyugtat amellett hogy jó érzés...:)

edit: nem állna sokból megcsinálni. az is oda van írva;)
majd ha már lesz benne nyócas is akkor nekiállok aztán megcsinálom...

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Ezt irtad:

hát már hogyne lehetne?
most fûztem 2 heteFeltöltött kép

Aztán rögtön utána ezt:

egy pici hiba hogy nem teljesen középen fut mert kicsit lazák a meghajtás oldali küllõk, a túloldalt meg kicsit feszesebbek a kelleténél...

Érzed az ellentmondást?...ügyes vagy........

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
gyors centírálvány, pl. vasárnap délutánra: küllõdarab vázra/telóra szigszalagozva. Ahh, máris tudsz pontosan belõni. Azért állványban kényelmesebb..

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és ha most azt beleraknánk egy centirállványba, akkor meg tudnám neked mutatni, mennyi a hiba benne. ;) tudom, mert én is csináltam ilyen vázban centírozunk témát. fõleg a tojást nehéz kiszedni úgy.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

...és centírállvány nélkül jó kereket sem nagyon lehet fûzni...

hát már hogyne lehetne?
most fûztem 2 hete;)
és az elsõ pár használat után is ugyanolyan szépen fut mint mikor megfûztem, nem lett benne 8-as.
(mondjuk ez az elõzetes feszültségmentesítés miatt van).

egy pici hiba hogy nem teljesen középen fut mert kicsit lazák a meghajtás oldali küllõk, a túloldalt meg kicsit feszesebbek a kelleténél...
5 perc lenne kijavítani de lusta vagyok meg hideg van a garázsban...
majd ha lesz benne nyócas is majd akkor...

és a régi vázamban centríroztam, fékek nélkül.;)