Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ujonnan szeretnek,de azert kosz.Ebike-nak volt par darab,de elkapkodtak :/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ricsi agy nincs. kis bolt ez kérem, a pusztában, ahol 100 km-re van az elsõ domb.... (komoly!!) és hát õszintén, rég nme is láttam olyat boltban. legutoljára GerMan-nak volt egy itt a fórumon, de hogy mit csinált vele, mikor vett átütõs villát, azt nem t'om. megnézzem az emilcímét hátha megvan még neki?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
36?Mind1 akkor,nalam a 32 jatszik.Ritchey agyatok nincs veletlen?Bar ez a Hayes se hangzik rosszul :) Amugy ugy tunik a Ritcheyrol egyezik a velemenyunk,csak gondoltam megkerdezem azert hatha vkinek rossz tapasztalata van vele.A csapagyrol hallottam h nem olyan jo,de az meg mind1,he beszarik kap egy skf-et aztan csokolom.En elsosorban a brutal tengely es gyorszar miatt meg a jo suly miatt akarok ilyet.Merev,eros,konnyu,szep :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az a véleményem, hogy tetû jó. belül 19-es a tengelye, csak a papucsoknál 10-es. soha jobbat/örök élet elsõagy szerintem.
felnit megnéztem, 9 félért van kitéve. esetleg alku van :) ja, egy van csak, és 36-os. van ds2xc is, abból kettõ, de annak meg elfelejtettem az árát :)
meg van bennt egy hügi/hayes elsõagy is, asszem 32-es, féláron. elpostázom ha kell. (15-16 körül + posta) polir szine van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ritchey Pro tarcsafekes elsoagyrol van valami velemeny?
Mellesleg ho p*csabanl lehet beszerezni?Ebike-on megorultem hogy talaltam,erre kiderult h elfogyott...

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
akkor meg én sem tom hol lehet megtalálni... én is mindenhol kerestem...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Jaaaaaaaaa, akkor viszont nehéz abba a gépbe !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egy baj van csak, a 406 mm az nem 26-os kerék, mert az 559 lenne. az csak 16" szóval azért olyan könnyû. az alesa apollo 570-es súlyához lehet szerintem közel.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
http://www.enhydralu...dra/node68.html ha "ezenazoldalonkeress" keresõs böngészõd van akkor írd be, hogy "Alesa Columbia Hohlkammer" és máris kész...de manuálisan is megkeresheted

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Akkor úgy látszik én mindig a rosszra kattintottam ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
google.com: alesa columbia 26" aztán a jóra kell kattintani...remélem a jóra kattintottam:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Iljics: 414 gramm
ez már edit mennyiség volt

ja és: az alesa a rigida leányvállalata:

Köszi szépen ! Hol találtad meg egyébként, égre-földre kerestem ?!

@tam

Ezek is futnak már olyan 2 éve hibátlanul, erõs kis felnik és mostmár azt is tudom, hogy tényleg könnyüek is, nemcsak én éreztem annak szemmértékkel mérve ! ;)

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Alesa Columbia 26" felni súlyadatot tud nekem valaki mondani ?

az egy nagyon jó felni. 2 évig használtam, és rendesen fájt a szívem mikor eladtam õket.

jó választás! :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
passz. kilenc körül. holnapra megnézem.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
rob,

mennyiért vesztegetitek õket?

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Iljics: 414 gramm
ez már edit mennyiség volt

ja és: az alesa a rigida leányvállalata:

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Többször is használtam már az ebike-ot, teljesen korrektek, telefonon is beszéltem velük segítõkészek voltak és amit megrendeltem másnap reggel meg is kaptam. Egyszer felhívott egy GLS-es futár... szerencsétlenségemre dadógós volt. :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Alesa Columbia 26" felni súlyadatot tud nekem valaki mondani ?

Mer' egy állat vagyok !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nálunk a boltban van két ds1 xc. törökszentmiklóson ;) és 32-esek.
ebike jó, nekem a gls-es csákó is jófej volt. figyelni kell, hogy zöld vagy piros a kosár.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás

Hm es ezt az ebike-ot hasznaltad mar?Hogy muxik?Erdemes ott boltolni?
Lehet akkor neme is marad inkabb a mavic.Meg a leheto legtobb sulyt vissza akarom nyerni,ha mar a tarcsa nehezebb,legalabb jo konnyu kerekek legyenek.
Minden gramm szamit :D

Én használtam már az ebikeot, elég jó a benyomásom, a gépen legtöbb alkatrészét ott vettem, és mivel ezek összesen asszem 50 flött voltak, ezért ingyenes költség. De egyébként is csak 1100 körül van a költség. A GLS hozza ki, elég köcsögök voltak. de ez innen már Biciklis bolt topic ami: http://forum.bikemag...highlight=ebike