Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DownTown High Budapest (DHBP)

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
112 hozzászólás a témában

#81
lyeti

lyeti

    vendég

  • fórumtag
  • 10 hozzászólás
Bocs mindenkitõl, akit megbántottam! Azt akartam mondami(írni), hogy nincs annál szarabb dolog, mint amikor vakaki-aki amúgy tud ugrani- azért esik el, mert gyenge a cucc. Mellesleg én nem kárörvendtem! Nagyon is jól tudom, hogy milyen érzés a földön fekve heverni és azon gondolkozni, hogy vajon mim maradt meg...
És most azért vagyok "flegma", mert kimondom az igazat valmirõl???!!!(O.K. értem, többet nem szídom a Marzo-t ;))

<<<lyeti>>>

#82
zolle

zolle

    bentlakó

  • fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Megint kérek mindenkit hogy ne kezdjünk szitkozódásba a marzo iránt. Azért törik az el, mert azt veszik sokan. Ha sok Psylo lenne, akkor sok Psylo törne, stb. Nem a marzo a hibás, illetve csak annyiban nem, hogy bármit el lehet törni.

#83
Ras

Ras

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

elismerésem azoknak, akik ugrották így élesben, szerintem õk a legtiszteletreméltóbb montisok a DHBPn, és azoknak, akiknek a keze benne van a gyakorlás elmaradásában, azt kivánom, hogy süllyedjenek el (és le) minél mélyebbre.
Az elõzõ hangvételért meg bocs mindenkitõl, de eléggé ideges voltam, hogy ilyen flegma embereken múlik a legjobb barátaim épsége... szerintem megérthetné ezt mindenki, aki leszólta.
Na, "csak" ennyi...



nem lehet hogy a GMék pont azért nem ugrottak mert nem volt gyakorlás ??? azt meg nem hinném hogy miattuk nem volt edzés...

köszike a *-ot :)


és ha ki akarod rakni vhová a cuccot még mindig áll az ajánlatom hogy nyomd át emailben: czras@freemail.hu

#84
TOM

TOM

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 836 hozzászólás
szerintem a sanc nem az az 'ugrabugra' kategoria ;)
Amasik hogy nehez valamit erosre es egyben konnyure csinalni. Mindig szidtak a regi Marzokat hogy nehezek, de ellenben a legszebben mozogtak es tenyleg meg lehetetett bizni bennuk. Gondolom a piac konnyebb telot akart, ezert beadtak a derekuk....


#85
lyeti

lyeti

    vendég

  • fórumtag
  • 10 hozzászólás
Én is ott voltam és egy kérdés (újra) felmerült bennem: Most akkor a Marzocchi szimplavállas telói (nem az idei Dirt Jumper) CC-n kívül még mire jók? Mert szerintem legalább olyan ......-ok, mint a Psylo. szerintem inkább mozogjon kicsit rosszabban vagy legyen nehezebb, de ne törjön darabokra egy kis ugra-bugra után... ??? ::)

<<<lyeti>>>

#86
BrotheR

BrotheR

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 284 hozzászólás
Na szal a törésekrõl...
A Dominik egyátalán nem akadt, kurva jól elszállt, szerintem ahogy én az asztalról láttam, õ szállt a leghosszabbat, csak hát nem bírta a gyorszár.
A második törés egy kulccsonttörés volt (Angyalé. Nem tom, ki ismeri, merev noname vázzal ugrott duplaválas RST), a bicónak csak annyi baja lett, hogy ahogy lejött, nem forgott a hátsó kerék, aztán elment a mentõsökhöz, és bevitték.
A harmadik törés (teló) szerintem nem volt az akadás. Nem tudom, ki szervezte a bicós részt, de ha a boardosok ugrottak, mindíg ki tudták pótolni a munkások hóval a keletkezett lyukakat, de ahogy a bicósok ugrottak, az érkezõben egyre nagyobb lyuk lett a vékony kerekek miatt, és az Ambrus abba akadt bele hátsó kerékkel (ahogy én láttam), és ha odafigyeltek volna a rendezõk, semmi baj nem lett volna, szerintem patentül ívbe ment, csakhát a lyuk... nem tudom, ki jött még fel az asztalra, a kidobó alá, de aki ott volt, már a 3-4. ugrás után láthatta az egyre nagyobb lyukat, ami a telótörés után már majdnem 30cm mély volt, és merev bicónak az nem kellemes...
A racer-ekrõl meg annyit (fõleg a gulyásról) hogy szerintem õk hátráltatták az egész rendezvényt, és nem tudom, ki volt ott az edzésen, de aki nem, annak elmondom, hogy akkor csak a kidobó elején volt szõnyeg, a nekifutásnál 30 centis hóban kellett menni, pedig állítólag akkor is rendelkezésre állt végig a szõnyeg. Az elsõ ugró, szegény Kowas (Sólyom Tamás) nem szállt eleget, mert a hó lelassította, és csõrrel akkorát akadt, hogy rossz volt nézni, de az old school Z1 dual persze bírta, csak lekoppant elég hangosan (azt hittük, kitört)...ez volt egyben az utolsó ugrás is, mert nem engedtek többet, mert balesetveszélyes. Úgy volt, hogy másnap reggel a boardos edzés elõtt nekünk is (montisok) lehet gyakorolni, de ebbõl sem lett semmi, pedig ha lett volna gyakorlás, sokkkkkal többen ugrottak volna, lehet, hogy még a Burger is, Iván is, Rob is, meg én is jumpoltuk volna, dehát ugye miért is lett volna edzés... szal vagy a gulyásék keze van a dologban (el tudom képzelni......), vagy csak tényleg ennyire sz*rul (így jó, ras...?) volt megrendezve. És akinek valami baja lett, azokért csakis azok az emberek a felelõsek, akik miatt nem volt gyakorlás, és remélem, hogy most eléggé furdalja õket a lelkiismeret, jobban, mint bármikor. Ilyen életveszélyes (mert ha így utána belegondoltok, tényleg az, lásd Dominic, telótörés) jumpoknál tényleg nem ártott volna elõtte edzés. És minden elismerésem azoknak, akik ugrották így élesben, szerintem õk a legtiszteletreméltóbb montisok a DHBPn, és azoknak, akiknek a keze benne van a gyakorlás elmaradásában, azt kivánom, hogy süllyedjenek el (és le) minél mélyebbre.
Az elõzõ hangvételért meg bocs mindenkitõl, de eléggé ideges voltam, hogy ilyen flegma embereken múlik a legjobb barátaim épsége... szerintem megérthetné ezt mindenki, aki leszólta.
Na, "csak" ennyi...

#87
zolle

zolle

    bentlakó

  • fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Na fiúklányok, mindenki mondta hogy felvette a cuccost. Rakjártok ki netre, mert sokan kiváncsiak rá. Többek közt énis :)

#88
Ras

Ras

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Shaun nem a Flash bemutató volt az?...

meg kéne szerezni ezt a felvételt... ???

#89
Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Este, A WCC-s dolog után elmentünk a Dokk-ba, Sonka Zsuzsi, Beg, Én (kár, hogy csak 3 bringás volt) levetítették az egészet, persze Magellana és Dominik nagy frontflipjeit is, sajnos itt már nem a SoaD szolt, hanem valami tuci-tuci zene, de azért nem volt annyira rosz mint amennyire lehetett volna.

A Dokkban még csak 1 jó bulin voltam és nem ez volt az :'(

#90
Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
A teló törött srác tényleg nem csõröst ugrott, hanem pont olyan rosszul akadt ki az érkezõ tetejére, hogy a villa már az ívben volt, de a bringa még az asztalon. Ezért az erõk szét feszítették a cuccot és ott tört ahol a leggyengébb, a váll alatt a becsúszó.

Dominiknak csak azért nem tört el a villája mert az "old school" Marzo :)

Gizmóról még annyit, hogy 2éve õ volt az elsõ aki megugrotta a DHBP sáncát és akkor nem volt lezsírozva, hogy lesz bringás "Só" is. Oda ment megbeszélte, hogy a verseny után ugorhat és ugrott, nem is akár milyen szuperment (igaz az érkezésnél esett, de akkor is)

Milán, hát mitmondjak? Õ tud, nem hiába szponzorálja a SC.
Következõ Kranked-be simán benne lehet (úgyis megy Simons ékhoz bringázni)

Zene: A SoaD kicsit tényleg uncsi volt már, de a tavalyi bekeményítõs Jackohoz képest oriási elõrelépés.

Akinek nem tetszett, rendezzen jobbat!

#91
magellana

magellana

    vendég

  • fórumtag
  • 38 hozzászólás
szóval akinek kell alkatrész szóljon! szevasztok! nem csõröst ugrottam, hanem az elsõ kerék a lejtöbe a hátsó még az asztalon ugrás volt etért is tört a teló kifele(csörösnél befele tört volna) kellett volna még egyet tekernem. jövöre ugyanott ugyanakkor shermannal! bármilyen készült képet, videót kérek szépen mert kiváncsi vagyok.

#92
Ras

Ras

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
jelentem a srác akinek a DJ2ese eltört régi fórumozónk magellana...

most hirdeti a cuccát az apróban alkatrésznek...

részvétem srác... :-\

#93
Em-Tee

Em-Tee

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 256 hozzászólás
Na én is kint voltam és készült video is, úgyhogy ha minden jól megy majd felteszem az érdekesebbeket (Milán, telótörés).
Egyébként szerintem a síelõk voltak a legjobbak :)

#94
FreeRideFun

FreeRideFun

    vendég

  • fórumtag
  • 140 hozzászólás
Na én is kint voltam a mókán és szerintem lehetett volna több bringás ugrás. És az a srác aki eltörte a telóját az ha jól láttam nem orrost ugrott. Viszont volt pár nagyon csúnya orros is. :(
A speeker nagyon nem értett hozzá szerintem, a system cd 3szor ment végig ... remélem jövõre jobb lesz.

#95
Vole

Vole

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az elso tores egy egy volt, illetve a gyorszar. Nem tudom hogy tudott igy szettorni, de ez lett. En mar csak azt lattam kozelrol, amikor a bringat mutatta a srac, es az elso kereknek a gyorszara nem volt meg, de a tengelyt nem lattam rendesen, lehet, hogy az is tort..nemtom pontosan.
A masodik viszont Begbie allitasa szerint egy DJ volt. Szokasos helyen tort..ahogy vartuk. Lehetseges, hogy ilyen ugrasokat mar normalis bringaval kene csak bevalalni..
Milannak elismeresem...elsore mar egy nagyon szepet ugrott. Amugy a bringas reszlegnek annyi hatranya volt, hogy egesz nap a boardosok nyuglodtek a palyan, a bringasok ki sem probalhattak, ugy ugrottak elsore a kozonseg elott...ezert is volt a sok gyertya..

Ja, es az elsokerek toros sracnak nagyobb baja lett mint a telotoresesnek, de neki sem volt nagyon komoly baja, valami orrzuzas..


#96
Major

Major

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Danee leírása stimmel csak nem Z3 hanem DJ II. volt!!!

#97
DANEE

DANEE

    vendég

  • fórumtag
  • 199 hozzászólás
Az érkezésnél, egy z3-nak(?) mindkét becsúszószára, a kerék kirepült elõre, a telót darabokba szedték össze, a gyerek nem üthette+ nagyon magát, kis ápolás után röhögött és integetett.
Hát hangja az volt!
Ha jol emlékszem, volt még valami törés... csak nemtommi.

nem értek egyet, a snowboardos versenyt mindig többen nézik.
Ezen lehet vitázni, de igy van.
Vannak, akik csak koncertekre mennek ki.
A bringára maradnak a legkevesebben.

#98
tbertalan

tbertalan

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
A gyerek ugrott vele egy olyat, hogy az elsõ kerék a lejtõbe a másik meg még nem érte el a lejtõt és jó nagy hanggal kitört a telo, gyerek pár karcolással megúszta! De majd aki látta majd beszámol személyes tapasztalatairól..

#99
zsomi

zsomi

    vendég

  • fórumtag
  • 221 hozzászólás
a telótörésrõl mondanátok valamit? kép lesz róla?
legalább nagyvonalakban plz, kiváncsi vagyok rá. Mit tört el?

#100
tbertalan

tbertalan

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Most nagyon sajnálom, hogy nem mentem ki jövõre tuti kimegyek és megnézek minden bicós ugrást!! Brother szerintem jövõre simán betuodo ugrani ha így fejlõdsz tovább ha nagyon bevállalos lettél volna találn még most is sikerült volna... BortheR majd ha ma találkozok átadoma részvétet az Ambrusnak...