gumitól függ, tapadási (gördülõ) felület.
Aszfalton energiapazarékolás akkorával menni. Inkább ott 1,95
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
cc külsõ
Indította
zz
, 2003. január 20. 13:31
Írta 2005. április 25. - 21:12
Írta 2005. április 25. - 21:12
picivel:)
1 hét alatt megszokod, és fel sem tûnik...
erre így nem igazán lehet válaszolni sztem:)
1 hét alatt megszokod, és fel sem tûnik...
erre így nem igazán lehet válaszolni sztem:)
Autist Team:)
Írta 2005. április 25. - 21:06
Apropó sebesség! Mennyivel jobban "fogja vissza" a bicót a 2.35-ös, mint a 2.1?
Úgy sacc/kb.?
Köszi,
Laci
Úgy sacc/kb.?
Köszi,
Laci
Írta 2005. április 25. - 21:01
2,35, mert jó
és hátul forgásirányváltással, mert _szerintem_ úgy jobb
és hátul forgásirányváltással, mert _szerintem_ úgy jobb
Autist Team:)
Írta 2005. április 25. - 19:49
Írta 2005. április 25. - 19:43
Mind a 2 jó a felnire, ezzel nem hiszem hogy gond lenne.Attól függ a méret hogy mire akarod használni.Ha kicsit durvulnál, lejtõznél vagy csak nem szereted ha szétrázza a bicó a seggedet akkor 2.35. Ha inkább városban, enyhe terepen CC-re használnád és fontosabb a sebbeség mint a komfort akkor inkább 2.1.
Írta 2005. április 25. - 19:38
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok!
Szóval Sun Single track felnihez kéne Ritchey Z-Max 26-ból megfelelõt választanom. A kérdés, hogy 2.1-es vagy 2.35-ös inkább?
Köszi,
Laci
Remélem jó helyre írok!
Szóval Sun Single track felnihez kéne Ritchey Z-Max 26-ból megfelelõt választanom. A kérdés, hogy 2.1-es vagy 2.35-ös inkább?
Köszi,
Laci
Írta 2005. április 22. - 23:44
IRC külsõket melyik üzlet árul nagyobb választékban, mivel az általam ismertekben nagyon kevés modell kapható (már ahol egyáltalán van)?
Konkrétan a Mythos XC II és/vagy a Serac XC érdekelne.
Konkrétan a Mythos XC II és/vagy a Serac XC érdekelne.
Írta 2005. április 22. - 14:54
Szia! Én is epic wolf-ot használok. szerintem jó, de tényleg gyorsan kopik. sárban nem jött be, de ezt leszámítva tuti. tudásban talán Z-MAX hoz hasonlítanám, de könyebb, viszont drágább. eddigi két legjobb gumijaim közé sorolnám.
Írta 2005. április 22. - 14:41
Nahh...én is megrendeltem egy pár WTB-t, ma jön meg...remélem jó lesz akkor...
Buda és Sopron marcira mit ajánlotok?1,9-es z-max comp vagy 1,95-ös Epic Wolf?Esetleg kombinálva?
Buda és Sopron marcira mit ajánlotok?1,9-es z-max comp vagy 1,95-ös Epic Wolf?Esetleg kombinálva?
Írta 2005. április 21. - 10:29
én only versenyre rakom fel, edzésre meg ottvan a 2000ft-os blackjack, az meg aztán birja, igaz 900g de edzésen sztem jobb is hogy nehéz...Hú az azért elég gáz - na ha mész egy évben 6-8000 kilómétert, az 5 garnitúra? Kissé drága, nem? :-/ Már viszonyítási alapként - egy edzõguminak illene 5-6000 kilómétert bírnia. Versenyre ettõl függetlenül jó lehet...
ja: és a wtb-vel 1.5 év alatt még nem kaptam defeltet
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Írta 2005. április 20. - 21:31
viszont 1500km(kb-30-40% beton)alatt elkppott (elöl) ugyhogy sztem még ha jol is tapad hátra nem érdemes felrakni.
Hú az azért elég gáz - na ha mész egy évben 6-8000 kilómétert, az 5 garnitúra? Kissé drága, nem? :-/ Már viszonyítási alapként - egy edzõguminak illene 5-6000 kilómétert bírnia. Versenyre ettõl függetlenül jó lehet...
Írta 2005. április 20. - 20:37
Nem vagyok egy nagy gumi tesztelõ fazon, szinte csak az én meg a fater gépével megyek, mivel mindkettõn Z-max van, nincs viszonyítási alapom. Majd lesz !!! Mondjuk most kezdek komolyabban foglalkozni ezzel.
Nem tudom milyen szar gumival menni...
Nem tudom milyen szar gumival menni...
Írta 2005. április 20. - 20:21
Z-max forever.Öcsémnek cc-re 2.1. Nekem durvulásra 2.35.
Írta 2005. április 20. - 19:15
WTB Epic Wolf-ról vélemény?Lécci,lécci!!
Elõre is kössz annak aki ír...
most rendeltem az íbájkról 2 x 1.95-ös Race verziót (most akciJóós), ha teszteltem majd mesélek. Egyébként ugyan az mint az új ExiWolf. Gondolom a névváltoztatás miatt akciózzák a kifutó modellt.
Kopás.....igen állítólag hamar kopik, de minden jó terepgumi gyorsan elkopik, fõleg betonon. Most Z-Max-om van, ez is fogy szépen.
Írta 2005. április 20. - 18:52
WTB Epic Wolf-ról vélemény?
én elõke csak használom, de már nem is gondolok rá hogy más kerüljön a helyére...(minden terepen nagyon ottvan a szeren fõleg kanyarokban)
viszont 1500km(kb-30-40% beton)alatt elkppott (elöl) ugyhogy sztem még ha jol is tapad hátra nem érdemes felrakni.
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Írta 2005. április 20. - 17:50
Hali ! Én az új bringámra (ami feltehetõen pünkösdre lesz meg) elõre Ritchey excaVader Wcs-t tennék, hátra pedig Schwalbe fast fred-et. A kettõ összesen 700 valahány gramm lenne, és a mintázatuk is eléggé tetszetõs.
Csoda, ha marad pénzem gumira
Eddig Ritchey Z-max-om volt, elég jó külsõ, csak hamar kopik a mintája.
Csoda, ha marad pénzem gumira
Írta 2005. április 20. - 17:08
WTB Epi Wolf
csak azért hogy megköszönd:)
szoval én nem használtam még, de most maydnem azt vettem meg.Ránézésre yo mászogumi és a sarat sem tarthatya nagyon magán.
Szoval szerintem yo vételnek tünik.
kicsit hasonlit a mintáya a Michalin comp lite fekete verzioihoz(kicsit)...
kanyarokban is yol tarthat csak gördülési ellenállásában nem vagyok biztos...
Ha "olcsó" vedd meg! szerintem megéri a probálkozást
csak azért hogy megköszönd:)
szoval én nem használtam még, de most maydnem azt vettem meg.Ránézésre yo mászogumi és a sarat sem tarthatya nagyon magán.
Szoval szerintem yo vételnek tünik.
kicsit hasonlit a mintáya a Michalin comp lite fekete verzioihoz(kicsit)...
kanyarokban is yol tarthat csak gördülési ellenállásában nem vagyok biztos...
Ha "olcsó" vedd meg! szerintem megéri a probálkozást
Írta 2005. április 20. - 16:52
Írta 2005. április 20. - 12:32
ok.
igen én is erre gondoltam. végülis tényleg ug y logikus hogy elõre muasson a nyil/hármomszög.
köszi
igen én is erre gondoltam. végülis tényleg ug y logikus hogy elõre muasson a nyil/hármomszög.
köszi

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére