Ezt a hozzászólást gondold át még egyszer!Szóval azt mondod, hogy a mosás után kinyúlik? Ez érdekes. De mitõl, meg hogy? Azt értem hogy nyúlik, de a mosástól??? :chin::scared:

Ezt a hozzászólást gondold át még egyszer!Szóval azt mondod, hogy a mosás után kinyúlik? Ez érdekes. De mitõl, meg hogy? Azt értem hogy nyúlik, de a mosástól??? :chin::scared:
4 Ha az új láncot az elsõ használat elõtt ugyanide fellógatod és bejelölöd a hosszát, meglepódve fogod látni mennyit "nyúlott" a láncod az elõzõ mosás óta :-(
én mostanában szilikon spray-t használok kenésre.eddig még nem tapasztaltam hátrányt,a retket se szedi össze.
Sziasztok!
Mivel tudnám leghatékonyabban megtisztítani fémtisztára a láncomat? Gyárilag elég sok olaj volt rajta, idõközben rengeteg port/mocskot összeszedett, szóval megérett a tisztításra.
Köszi!
én mostanában szilikon spray-t használok kenésre.eddig még nem tapasztaltam hátrányt,a retket se szedi össze.
Üdv! Pont ma délelõtt vettem ilyet (Wet verzió), mert a másik fajta épp nem volt. (elõtte a Dry változatot használtam megelégedéssel) Szóval ez a matéria sûrûbb jóval, mint a másik ezért ajánlják nedves körülmények közé. Gyorsan le is kezeltem a láncot, majd áttöröltem. Gondoltam, hogy erre jobban tapad majd minden ami terepen fellehetõ. Ez beigazolódott a délutáni csapatás utáni karbantartáskor: a jellegzetes fekete "olajsár" megjelent a láncon, soron, a vátó kerekein, míg a másikat használva nem volt ilyen szembetûnõ a por megtapadása. Amúgy jó anyag a tesztek alapján, nálam ma került elõször bevetésre.
Hát lehet hogy én puritán vagyok de már vagy 10 éve csak husqvarna lánckenõolajat/láncfürészre valót használok ami alacsony höfokra is jó, és nagyon tapad. Azelõtt vagy 50 terméket kipróbáltam de nekem ez bevált. Igaz a piszkot összegyüjti , és nyulós, de kopás a láncon vagy a fogakon szinte semmi. Persze nem akarok senkit rábeszélni, de én nem igazán éreztem különbséget és az ára sem mellékes, 1000 ml/1200 forintÜdv mindenkinek.
A TF2 Extreme lánckenõ olajjal van valakinek jó vagy rossz tapasztalata?
A válaszokat elõre is nagyon köszi mindenkinek.
Igen erre szoktam használni, de csak óvatosan. Nem rezzenéstelenül stabil.Arra is jó, hogy bent maradt kerekekkel dolgozzam rajta pl. váltó v. fék állítás?
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Üdv! Pont ma délelõtt vettem ilyet (Wet verzió), mert a másik fajta épp nem volt. (elõtte a Dry változatot használtam megelégedéssel) Szóval ez a matéria sûrûbb jóval, mint a másik ezért ajánlják nedves körülmények közé. Gyorsan le is kezeltem a láncot, majd áttöröltem. Gondoltam, hogy erre jobban tapad majd minden ami terepen fellehetõ. Ez beigazolódott a délutáni csapatás utáni karbantartáskor: a jellegzetes fekete "olajsár" megjelent a láncon, soron, a vátó kerekein, míg a másikat használva nem volt ilyen szembetûnõ a por megtapadása. Amúgy jó anyag a tesztek alapján, nálam ma került elõször bevetésre.Üdv mindenkinek.
A TF2 Extreme lánckenõ olajjal van valakinek jó vagy rossz tapasztalata?
A válaszokat elõre is nagyon köszi mindenkinek.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..