Üdv! Pont ma délelõtt vettem ilyet (Wet verzió), mert a másik fajta épp nem volt. (elõtte a Dry változatot használtam megelégedéssel) Szóval ez a matéria sûrûbb jóval, mint a másik ezért ajánlják nedves körülmények közé. Gyorsan le is kezeltem a láncot, majd áttöröltem. Gondoltam, hogy erre jobban tapad majd minden ami terepen fellehetõ. Ez beigazolódott a délutáni csapatás utáni karbantartáskor: a jellegzetes fekete "olajsár" megjelent a láncon, soron, a vátó kerekein, míg a másikat használva nem volt ilyen szembetûnõ a por megtapadása. Amúgy jó anyag a tesztek alapján, nálam ma került elõször bevetésre.
Én ezt sem spilázom túl. Még a garázsban találtam kitudja hány éves motor olajat. Motorba már nem tenném bele, érthetõ okoknál fogva, de a lánc kezelésére tökéletes. Sõt! Mivel elég viszkózus, nálam az olajsár fogalma ismeretlen fogalom.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy bár terepen megyek a legtöbbet, minden csapatás után rögtön lemosom a bicajt amit rögtön a lánc olajozása követi. Mert ez nem olyan olaj, hogy csak ráteszem azt elfelejtem +(elképzelhetetlen, hogy több napos sár virítson a gépemen)
De ha száraz az idõ, akkor is legalább hetente újraolajozom, amint kezdem érezni/hallani, hogy száraz a lánc. Szóval nálam a karbantartás kézben jár a használattal.