Köszönöm mindenkinek a véleményt. Most már tudom melyiket fogom venni, eldöntöttem.
Nem bonyolítom túl a dolgokat, csak szeretném a legjobbat venni, mert fontos nekem hogy a láncra a lehető legjobbat kenjem ameddig tart az élettartama és ne olyat ami csak félig-meddig hatásos. Pl. itt van élő példának az hogy mikor megkérdeztem egy outist és aztmondta a makita lánckenő olaj tökéletes,mert ő már évek óta ezt használja az outiján és bevállt, nem haboztam és megvettem. Holott most úgy néz ki hogy mégsem annyira a kerékpárlánc olajozására használatos, ráadásul fröcsög is. Szóval én alapból olyan vagyok hogy egy kulacs miatt is képes vagyok hetekig az internetes hozzászólásokat böngészni, kinek mi vállt be, hogy aztán mérlegeljek és a többség véleményére hallgassak. Mert nem szeretnék úgy járni hogy megveszek valamit ami aztán mégsem válik be. Persze ettől függetlenül lehet hogy a sima 300 forintos műszerolaj is jó, de gondolom ezekben a láncolajokban azért valamilyen plusz adalékanyagot rakhatnak és nem csak a nevét fizeti meg az ember.
Melyiket fogod venni végül ?
Ha megírod priviben az e-mail címed, átküldöm a német Bike-Magazin láncolaj tesztjét. Annyit mondok, nem a 300 Ft-os "mindenrejó"gépolaj és nem a Makita de nem is az autó motorolaj a legjobb a bringaláncnak. (a labortesztjük szerint)