amugy meg csodak nincsenek, amelyik vekony, es nem gyujti a koszt, az hamar lekopik, amelyik meg lassan "kopik" az meg gyujti a port. kiprobaltam mar mindenfele baromi draga cuccot, meg van is otthon vagy othat fele. kell venni egy atlagos jobb minosegut, ami surusegben megfelel az igenyeidnek, a tobbi csak marketingrizsa.
ebben neked kibeba***túl igazad van! Tudod én mit használok? Hót közönséges motorolajat.
Azt se tudom milyen a viszkozitása mert csak úgy feltöltöttem vele az adagolót, de mivel terepen járok legtöbbet ezért 1,5-2 hetente kennem kell a láncot. Tehát olyan a viszkozitása hogy nem gyűjti az olaj sarat hanem inkább leszárad, viszont nekem már a lábamban és a fülemben van, hogy mikor és mennyit kell raknom a láncra.
A előző bringámban több, mint 12 ezer km van. Senki nem hiszi el nekem, hogy még mindig a gyári kazettás fogaskoszrúval és lánccal használom és a váltó is tökéletes. Ilyenkor csak annyit mondok, hogy: "Tesó, ennyit jelent a karbantartás... Amúgy meg csak nézz rá a láncra és egyből láthatod, hogy sosem volt bontva B)"
Lopakodó módosította - 2016. október 15. - 21:14